• ترکیه، پیشرو در حوادث شغلی منجر به فوت

    ترکیه، پیشرو در حوادث شغلی منجر به فوت

    بر اساس گزارش سازمان ملل، سالانه ۲.۷۸ میلیون کارگر در اثر حوادث یا بیماری‌های شغلی جان خود را از دست می‌دهند؛ ترکیه یکی از بالاترین میزان مرگ‌ومیرهای ناشی از کار را در اروپا و جهان دارد. همچنین بر اساس «فهرست حقوق جهانی ۲۰۲۴» این کشور به عنوان یکی از ۱۰ کشور بد برای کارگران معرفی شده است. کارفرمایان در ترکیه اغلب هزینه‌ها را به بهای ایمنی کارگران خود کاهش می‌دهند و فقدان تجهیزات حفاظتی در کنار شرایط نامناسب کار در ترکیه، به‌طور مستقیم به تعداد وحشتناک این تلفات دامن می‌زنند.

  • راه‌های موثر افزایش بهره‌وری کارکنان در محیط کار

    استراتژی‌های افزایش بهره‌وری؛

    راه‌های موثر افزایش بهره‌وری کارکنان در محیط کار

    مدیران ارشد اغلب از سوی رهبری شرکت‌ها برای یافتن راه‌های جدیدی که موجب افزایش بهره‌وری کارکنان می‌شود احساس فشار می‌کنند. همانطور که همه ما می‌دانیم، بهره‌وری مهم است اما آیا مفاهیم درستی در این‌باره وجود دارد؟ روش قدیمی «فشار بیشتر بهره‌وری بیشتر» که با ساعات طولانی‌تر کار ارتباط دارد، تغییر کرده است. اخیراً افزایش بهره‌وری راه‌حل جدیدی دارد: کارمندان خود را راضی نگه دارید. اما دقیقا چه چیزی کارمندان را خوشحال و سازنده می‌کند؟ در اینجا سعی می‌کنیم تا ایده‌های جدیدی درباره این مسئله مطرح کنیم.

  • موتور جستجوی اروپایی رقیب گوگل می‌شود

    تلاش شرکت‌های قاره سبز برای استقلال از ایالات متحده؛

    موتور جستجوی اروپایی رقیب گوگل می‌شود

    دو شرکت «اکوزیا» و «کوآنت» در اروپا برای ایجاد یک موتور جستجوی اروپایی و کاهش وابستگی خود به شرکت‌های بزرگ فناوری ایالات متحده با یکدیگر همکاری می‌کنند. این شرکت‌ها با سرمایه‌گذاری مشترکی تحت عنوان «چشم‌انداز جستجوی اروپایی» موافقت کرده‌اند که قصد دارند آن را در ابتدای سه ماهه اول سال ۲۰۲۵ در فرانسه راه‌اندازی کنند. هر دو شرکت‌های «اکوزیا» و «کوآنت» خود از فناوری موتور جستجو جدید تحت نام تجاری خود استفاده خواهند کرد، اما این فناوری در دسترس سایر موتورهای جستجوی مستقل و شرکت‌های فناوری نیز قرار خواهد گرفت.

  • برده‌داری مدرن در صنعت هوش مصنوعی

    برده‌داری مدرن در صنعت هوش مصنوعی

    هوش مصنوعی که یک صنعت چند تریلیون دلاری است با نیروی کار نامرئی و مورد استثمار به پیش می‌رود. در واقع بدون کسانی که به هوش مصنوعی توضیح دهند چه چیزی برای انسان چه معنایی می‌دهد، هوش مصنوعی‌ای در کار نخواهد بود. برچسب‌زنندگان که در پایین‌ترین زنجیره تامین هوش مصنوعی قرار دارند همان کسانی هستند که بیشترین کار را انجام می‌دهند اما کمترین درآمد را دارند. این افراد اغلب در کشورهای جنوب جهانی و بدون شرایط کار شایسته مشغول به خدمات‌رسانی به شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی هستند. در این یادداشت سعی می‌کنیم به این مسئله نگاهی بیاندازم و راه‌حل هایی برای برخورد انسانی‌تر به برچسب‌زنندگان ارائه دهیم.

  • «آسه‌آن» برنده جنگ تجاری آمریکا و چین است

    صندوق بین‌المللی پول:

    «آسه‌آن» برنده جنگ تجاری آمریکا و چین است

    داده‌های صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که از سال ۲۰۱۸، کشورهای عضو «آسه آن» به افزایش سهم بازار خود در زمینه‌های واردات، ارزش افزوده و سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی از دو کشور رقیب چین و ایالات متحده ادامه داده‌اند. با این حال صندوق بین‌المللی پول هشدار داد، پراکندگی و اختلاف اقتصاد جهانی خطراتی را برای این منطقه به همراه دارد که به شدت وابسته به صادرات است.

  • ترجیح مزایای غیرپولی برای کارکنان از راه‌ دور

    چرا برخی دورکاری را ترجیح می‌دهند؟

    ترجیح مزایای غیرپولی برای کارکنان از راه‌ دور

    زمانی که همه‌گیری کرونا باعث شد تا بسیاری از محدودیت‌ها اعمال شود، شرکت‌ها نیز کار از راه دور را تشویق کردند. اما با از بین رفتن همه‌گیری و با توجه به فضای شکوفایی اقتصادی پس از آن، سیاست‌های حضور درمحل کار دوباره رونق گرفته است. اکنون بسیاری از شرکت‌ها کارکنان خود را تشویق به حضور در محل کار می‌کنند و برخی نیز این حضور را اجباری کرده‌اند. برای بسیاری، امکان کار از خانه به خودی خود یک مزیت شغلی قابل‌ توجه است؛ اما مزیت کار از راه دور چیست و چرا برخی از کارکنان دورکاری یا کار ترکیبی را با دستمزد کمتر ترجیح می‌دهند؟

  • کمبود نیروی کار و مهارت‌های مورد نیاز در اتحادیه اروپا

    کمبود نیروی کار و مهارت‌های مورد نیاز در اتحادیه اروپا

    در اروپا کمبود کارگران ماهر رو به افزایش است و مشاغل برای مدت طولانی خالی می‌مانند. کمبود کارگران ماهر به یک موضوع کلیدی برای ذینفعان مختلف تبدیل شده است، زیرا نه تنها جذب و حفظ کارمندان دشوار است، بلکه به عنوان یک مانع مهم در برابر نوآوری شرکت‌ها نیز دیده می‌شود. کارفرمایان دلایل مختلفی را برای کمبود مهارت ذکر می‌کنند؛ از جمله این دلایل شامل فقدان متقاضیان واجد شرایط و فاقد صلاحیت است. برای رسیدگی به این چالش‌ها و آماده‌سازی نیروی کار، کمیسیون اتحادیه اروپا بر نیاز به سرمایه‌گذاری در طرح‌های ارتقاء مهارت و مهارت مجدد تاکید کرده است.

  • فرانسه در وضعیت مالی ‌اسفناک

    بودجه کوچک خدمات عمومی پس از معافیت مالیاتی ثروتمندان؛

    فرانسه در وضعیت مالی ‌اسفناک

    دومین اقتصاد بزرگ در میان بیست کشوری که از واحد پول یورو استفاده می‌کنند در گرداب مالی و اعتباری افتاده است. هشدار یک آژانس رتبه‌بندی در مورد بدهی‌های بزرگ فرانسه در حالی اعلام شده است که نخست‌وزیر تلاش می‌کند بودجه ریاضتی را از طریق پارلمان نامنسجم تصویب کند. عوامل مختلفی بر عدم رشد فعلی تاثیر می‌گذارد، از جمله جنگ در اوکراین و خاورمیانه، نرخ بهره بالا و کندی اقتصادی در آلمان و چین؛ اما مهمترین دلیل را می‌توان در برنامه‌های سیاستی‌ای دانست که امانوئل ماکرون برای معافیت مالیاتی ثروتمندان وضع کرده بود.

  • مشکلات فولکس واگن بازتاب اقتصاد راکد آلمان است

    تعدیل نیرو برای بزرگترین خودروساز اروپا؛

    مشکلات فولکس واگن بازتاب اقتصاد راکد آلمان است

    بزرگ‌ترین خودروساز آلمان پس از سال‌ها فروش قوی، اکنون دچار مشکلات سودآوری شده است. اما تقاضای عقب مانده بازار و فشار از سوی چین، این شرکت را مجبور به بررسی گزینه اخراج کرده است و چشم‌انداز کاهش مشاغل و تعطیلی کارخانه‌ها را برای بازگشت به سوددهی در سر می‌پروراند. مشکلات سودآوری برند اصلی فولکس واگن منعکس‌کننده مسائلی است که اقتصاد آلمان در کل با آن مواجه است. مشکل اصلی کاهش تولید بخش صنعتی است که نتوانسته پس از شوک‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ بهبود یابد.

  • حرکت چین به سمت آفریقا آغاز شده است

    پس از تعرفه‌های سنگین کالاهای چینی در اروپا و آمریکای شمالی؛

    حرکت چین به سمت آفریقا آغاز شده است

    بر اساس گزارش کار دولت چین، صادرات آنچه چین «سه‌گانه جدید» می‌نامد یعنی خودروهای الکتریکی، باتری‌های لیتیوم یونی و سلول‌های خورشیدی در سال ۲۰۲۳ حدودا ۳۰ درصد رشد داشته است. این بخشی از مدل رشد جدیدی است که توسط رهبران حزب کمونیست چین ابداع شده است تا اقتصاد کندی را که با ترکیدن حباب دارایی دچار آفت شده را دوباره تقویت کنند. «سه‌گانه جدید» نیروهای مولد تازه‌ای هستند، که در تلاش چین برای یافتن جایگزین مطمئنی به جای اروپا و آمریکا، به سمت آفریقا هدایت می‌شوند؛ به این ترتیب چین بازارهای بین‌المللی خود را در مواجهه با محدودیت‌های شدید تجاری غرب در جای دیگر جستجو می‌کند.

  • «حق خاموش کردن» به حقوق کارمندان اضافه می‌شود

    «حق خاموش کردن» به حقوق کارمندان اضافه می‌شود

    امروزه کمتر کسی است که از وسایل ارتباطی مانند تلفن هوشمند یا اینترنت استفاده نکند. اما همانطور که این ابزارها می‌توانند کارها را تسهیل کنند، می‌توانند دردسرساز هم باشند. مثلا کارمندانی که بیرون از ساعات اداری از طریق ایمیل، تلفن، شبکه‌های اجتماعی و... توسط کارفرما مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. این مسئله باعث شده تا برخی کشورها در اروپا قانونی را بکار گیرند که از ساعات بیرون از کار کارمندان دفاع می‌کند. این قانون که به صورت کلی «حق خاموش کردن» نامیده می‌شود اکنون در چند کشور در حال اجرایی شدن است.

  • رقابت بر سر تولید لیتیوم

    استرالیا، چین و شیلی آمریکا را پشت سر گذاشته‌اند؛

    رقابت بر سر تولید لیتیوم

    استفاده از باتری‌های ذخیره انرژی که با ماده لیتیوم کار می‌کنند در سال‌های اخیر به صورتی انفجاری افزایش داشته است، به طوری که پژوهشگران عصر جدید را عصر لیتیوم می‌دانند. بر اساس آخرین داده‌ها، تولید جهانی لیتیوم با رشد شدیدی از ۹.۵ هزار تن در سال ۱۹۹۵ به ۱۹۸ هزار تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است. این رشد نشان دهنده افزایش تقاضایی است که ناشی از نقش اساسی لیتیوم در باتری های خودروهای الکتریکی و ذخیره انرژی است.

  • کاهش شدید فروش خودروهای برقی در اروپا

    کاهش شدید فروش خودروهای برقی در اروپا

    صنعت خودروهای برقی در اروپا با مشکلات اقتصادی و زیرساختی فراوانی روبرو شده است به طوری که ادامه فعالیت‌های این صنعت با چالش‌های اقتصادی جدی مواجه خواهد بود. این صنعت از سیاستگذاران درخواست کمک می‌کند و می‌گوید که اگر کاری انجام نشود، انتقال سبز مورد نیاز نه تنها برای خودروسازان، بلکه برای خود اقتصاد نیز پرهزینه خواهد بود و همچنین انتقال سبز اتحادیه اروپا و رسیدن به آلایندگی صفر در دسترس نخواهد بود.

  • استخدام بیشتر زنان و نوجوانان

    کمبود نیروی کار در اوکراین؛

    استخدام بیشتر زنان و نوجوانان

    فشار جنگ با روسیه نیروی کار در اوکراین را فرسوده کرده است. تحلیلگران معتقدند که با خروج میلیون‌ها نفر از اوکراین، عمدتاً زنان و کودکان و بسیج صدها هزار مرد در ارتش، بحران مشاغل می‌تواند رشد اقتصادی و حتی بهبود پس از جنگ را به خطر بیندازد. این وضعیت استخدام را شدیدا تحت تاثیر قرار داده است. از آنجا که به گفته بانک مرکزی اوکراین صنایع مردانه بیشتر از کمبود نیرو متاثر شده‌اند، چرخش به سمت استخدام زنان و کودکان در مشاغل سنتا مردانه است.

  • بررسی تأثیرات تغییرات اقلیمی بر اشتغال جهانی

    بررسی تأثیرات تغییرات اقلیمی بر اشتغال جهانی

    در دوران اخیر، بشر با استفاده مداوم خود از طبیعت فشاری فراتر از حد پایداری محیط زیست بر آن وارد کرده است. الگوی توسعه مبتنی بر منابع و گازهای گلخانه‌ای (GHG) که تاکنون در سراسر جهان دنبال شده، اشکال مختلف تخریب محیط زیستی ازجمله تغییرات در آب‌وهوا، کمبود منابع طبیعی، آلودگی هوا و آب، تخریب خاک، از دست دادن تنوع زیستی و تغییرات در جریان‌های بیوشیمیایی را به همراه داشته که همه این‌ها به‌طور مستقیم و منفی بر دنیای کار تأثیر می‌گذارد. دنیای کار ارتباط تنگاتنگی با محیط طبیعی دارد. حدود یک سوم مشاغل در کشورهای گروه ۲۰ به‌طور مستقیم به مدیریت مؤثر و پایداری محیط زیست سالم متکی است. تغییرات اقلیمی و سایر اشکال تخریب محیط زیست قبلاً تأثیرات منفی خالص بر مشاغل و بهره‌وری کار را ایجاد کرده و انتظار می‌رود این تأثیرات در دهه‌های آینده بارزتر شود. برای مثال، افزایش دما می‌تواند استرس گرمایی را گسترده‌تر کند و در نتیجه تعداد کل ساعات کار را کاهش دهد. اثرات تغییر آب‌وهوا نیز پیامدهای خاصی برای اقشار آسیب‌پذیر خواهد داشت که از امکانات و حمایت‌های کمتری برخوردارند. برای چنین افرادی که در اقتصاد غیررسمی و شرکت‌های کوچک کار می‌کنند، خلاصی از اثرات بلایای زیست‌محیطی دشوار است.

  • جمعیت سالخورده اقتصاد کشورها را تغییر می‌دهد

    جمعیت سالخورده اقتصاد کشورها را تغییر می‌دهد

    کاهش نرخ زادوولد و کاهش جمعیت افراد در سن کار در بسیاری از کشورها، چالش‌هایی را برای یافتن نیروی انسانی کافی برای کار در کارخانه‌ها و ادارات و به‌طور کلی پاسخگویی به تقاضای موجود ایجاد می‌کند. شرکت‌ها و دولت‌ها به‌طور یکسان در تلاش هستند تا راه‌هایی را بیابند که کارگران مسن خود را برای مدت طولانی‌تری در کار نگه دارند. اما شاید برای مدیران مالی و مدیرانی که استراتژی‌های بلندمدت را ترسیم می‌کنند، مهم‌تر این باشد که جمعیت سالخورده امروزی سالم‌تر از گذشته است.

  • دسترسی فارغ‌التحصیلان آمریکایی به بازار کار کمتر شده است

    دسترسی فارغ‌التحصیلان آمریکایی به بازار کار کمتر شده است

    از دهه ۱۹۶۰، شرکت‌های آمریکایی دفاتر خود را به روی دانشجویانی که مشتاق به دست آوردن تجربه عملی و تماس‌های ارزشمند بودند باز کرده‌اند. در طول دهه‌ها، دوره‌های کارآموزی برای نیروی کار ارزان و کارهای اداری به برنامه‌های آموزشی دقیقی تکامل یافت و منبع مهمی برای نیروی کار استخدامی محسوب می‌شد. اما این سنت در شرکت‌های آمریکایی در تابستان امسال متوقف شده است.

  • تجربه پرداخت یارانه دستمزد در جهان

    تجربه پرداخت یارانه دستمزد در جهان

    پرداخت یارانه دستمزد گرچه رویه مرسوم دولت‌ها برای حمایت از نیروی کار در بسیاری از نقاط جهان نیست، اما با قرار گرفتن کشورها در شرایط خاص مانند همه‌گیری کرونا مورد استفاده قرار گرفته است. یارانه دستمزد برنامه‌های کمک مالی محسوب می‌شود که توسط دولت‌ها در اختیار کارفرمایان قرار می‌گیرد تا بخشی از دستمزد کارکنان خود را پوشش دهد. هدف این یارانه‌ها حمایت از کسب‌وکارها، به‌ویژه در زمان رکود یا بحران‌های اقتصادی، تشویق اشتغال و کاهش نرخ بیکاری است.

  • افزایش افراد مسن در کشورهای گروه هفت

    افزایش افراد مسن در کشورهای گروه هفت

    گزارش‌های اخیر یک مؤسسه پژوهشی آمریکایی که به بررسی تغییرات نیروی کار در جهان می‌پردازد، نشان می‌دهد که در کشورهای گروه هفت، تا سال ۲۰۳۱، کارگران مسن‌تر و با تجربه‌تر بیش از یک‌چهارم نیروی کار را تشکیل خواهند داد. این یک تغییر بزرگ است که منحصر به بازار کشورهای توسعه‌یافته نیست. برای مثال طبق این مطالعه، جمعیت سالمند چین (۶۵ سال به بالا)، تا سال ۲۰۵۰ دو برابر خواهد شد.

  • سالمندی منجر به کمبود شدید کارگر خواهد شد

    وزیر اقتصاد آلمان هشدار داد

    سالمندی منجر به کمبود شدید کارگر خواهد شد

    اخیراً رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان درباره کمبود نیروی فیزیکی و ذهنی مناسب برای اقتصاد آلمان هشدار داده است. این کشور با توجه به ساختار هرم جمعیتی‌اش تعداد بالایی سالمند دارد و پیش‌بینی‌ها آینده اقتصادی آلمان را هولناک تصویر می‌کنند.

  • مهاجرت و پدیده اتلاف مغزی

    مهاجران متخصص در کشورهای اروپایی مجبور به انجام کارهای غیرتخصصی می‌شوند

    مهاجرت و پدیده اتلاف مغزی

    اروپا در حال حاضر با مشکلات زیادی در حوزه مهاجران و پناه‌جویان مواجه است. به تازگی نیز قوانین جدیدی تصویب شده که ورود مهاجران به این کشورها را سخت‌تر می‌کند. این قوانین سختگیرانه، بازگشت مهاجران غیرقانونی را تسریع خواهد کرد. اما حفظ یا اخراج مهاجران، تنها مشکل این روزهای کشورهای اروپایی نیست. به نظر می‌رسد که بیشتر این کشورها در به‌کارگیری درست مهاجران متخصص نیز ضعیف ظاهر شده‌اند. به‌طوری که بسیاری از آن‌ها با مشکل بیکاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

  • مبارزه با کاهش ازدواج به شیوه ژاپنی

    شهرداری توکیو اپلیکیشن زوج‌یابی می‌سازد

    مبارزه با کاهش ازدواج به شیوه ژاپنی

    کشور ژاپن که مدت‌ها درگیر کاهش جمعیت است با پیاده کردن برنامه‌هایی در سطوح مختلف به دنبال تشویق جمعیت خود برای افزایش ازدواج و باروری است. جدیدترین این برنامه‌ها تلاش شهرداری توکیو برای راه‌اندازی یک اپلیکیشن برای همسریابی است. این اپلیکیشن زوج‌یابی که «داستان فوتاری توکیو» نام دارد، تلاشی است برای ایجاد زوج‌ها آن هم در کشوری که در آن تنها بودن به طور فزاینده‌ای رایج است.

  • تعداد فرصت‌های شغلی در جهان رو به افزایش است

    گزارش گاردین از آینده نیروی کار

    تعداد فرصت‌های شغلی در جهان رو به افزایش است

    همچنان‌که در بازار کار امروز رشد آهسته جهانی و کوچک‌تر شدن بازارهای اعتباری را مشاهده می‌کنیم، فرصت‌های شغلی در بخش‌های مختلف جهان خالی مانده یا افزایش می‌یابد. کشورهای سرتاسر جهان اقداماتی را برای رفع کمبودهای کارگر اتخاذ کرده‌اند، اما راه‌حل‌های بخشی و منطقه‌ای تغییر بازار کار جهانی، روش‌های اساسی تغییر آن از زمان همه‌گیری و پیامدهای انتقال جمعیتی در سراسر جهان را نادیده می‌گیرند.

  • مربیان هوش مصنوعی، کارگران صنعت فناوری

    چگونه هوش مصنوعی باهوش می‌شود

    مربیان هوش مصنوعی، کارگران صنعت فناوری

    بر کسی پوشیده نیست که هوش مصنوعی مدل‌ها را از انسان‌ها یاد می‌گیرد. برای سال‌ها، سازندگان هوش مصنوعی سیستم‌هایی به کارگران کم‌درآمد برای راهنمایی هوش مصنوعی متکی بودند. اما همانطور که هوش مصنوعی پیچیده‌تر شده است، کار افرادی که باید با زحمت آن را آموزش دهند نیز پیچیده‌تر شده است. کسانی که دیروز برای آموزش هوش مصنوعی به سادگی و با برچسب‌گذارها بر روی عکس عمل می‌کردند امروزه برای آموزش هوش مصنوعی مقاله می‌نویسند.

  • ثروتمندترین نسل تاریخ

    گزارشی درباره انتقال ثروت بین نسلی

    ثروتمندترین نسل تاریخ

    بر اساس یک گزارش جدید، انتقال عظیم ثروت احتمالاً نسل «هزاره‌ها» را به «ثروتمندترین نسل تاریخ» تبدیل خواهد کرد. گزارش ثروت سالانه که هفته آینده در قالب دقیق و علمی منتشر خواهد شد، آخرین روندها در املاک و اقتصاد را در سراسر جهان بررسی می‌کند. این انتقال ثروت در میان «تغییرات شدید» در نحوه استفاده از دارایی‌ها و املاک انجام می‌شود که نسبت به تغییرات اقلیمی حساس است.

  • استفاده از هوش مصنوعی در تولید قهوه

    استفاده از هوش مصنوعی در تولید قهوه

    فنلاند مصرف کننده شماره یک قهوه در جهان، برای انرژی بخشیدن به صنعت قهوه خود از هوش مصنوعی و دانه‌های آزمایشگاهی استفاده می‌کند. قهوه در فنلاند بازار بسیار خوبی دارد و این کشور به دلیل موقعیت جغرافیایی خود دارای نوعی فرهنگ قهوه قدیمی است. جمعیت این کشور ۵.۶ میلیون نفر است‌ که بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی قهوه، این جمعیت معادل ۱۲ کیلوگرم یا حدود ۱۵۶۰ فنجان قهوه سرانه در سال آسیاب می‌کنند؛ به همین دلیل شرکت‌های فنلاندی در پی استفاده از هوش مصنوعی برای رونق مجدد به بازار قهوه هستند.

  • افزایش افراد مسن در نیروی کار کشورهای گروه ۷

    افزایش افراد مسن در نیروی کار کشورهای گروه ۷

    بر اساس گزارش‌های اخیر یک موسسه پژوهشی که به بررسی تغییرات نیروی کار در جهان می‌پردازد، پیش‌بینی می‌شودکه در کشورهای گروه هفت، تا سال ۲۰۳۱، کارگران مسن‌تر و با تجربه‌تر بیش از یک چهارم نیروی کار را تشکیل خواهند داد. این یک تغییر بزرگ است که منحصر به بازار کشورهای توسعه‌یافته نیست؛ برای مثال، طبق این مطالعه، جمعیت سالمند چین (۶۵ سال به بالا)، تا سال ۲۰۵۰ دو برابر خواهد شد.

  • مواجهه اروپا با نیروی کار سالخورده

    مواجهه اروپا با نیروی کار سالخورده

    جمعیت‌شناسی یکی از محرک‌های بزرگ تغییرات ساختاری در اروپاست. اساساً «جمعیت» هم چالش و هم فرصتی است که در سال‌های آینده همچنان در دستور کار اتحادیه اروپا باقی خواهد ماند. بهبود شرایط کاری کارگران مسن‌تر تنها یک گام برای تضمین آینده‌ای منصفانه‌تر، کارآمدتر و عادلانه‌تر است. نمونه و مورد اروپا تنها مواجهه با یک وضعیت است که دیر یا زود برای مابقی کشورهای جهان نیز رخ خواهد داد. بنابراین توجه به تجربه اروپایی ما را با اثرات سیاست‌های جمعیتی، توجه به ظرافت‌های محلی و محدودیت‌ها یا امکانات بازار کار آن آشنا می‌سازد. در ادامه به بررسی تجربه اروپا در مواجهه با سالخوردگی جمعیت، سیاست‌ها، فرصت‌ها و تغییرات ضروری و لازم در این زمینه می‌پردازیم.

  • تاثیر شدید هوش مصنوعی در ورزش

    چگونه هوش مصنوعی در باشگاه‌ها و دارایی‌های ورزشی تاثیر می‌گذارد

    تاثیر شدید هوش مصنوعی در ورزش

    هوش مصنوعی در حال ایجاد تغییری اساسی در نحوه انجام ورزش‌هایی مانند راگبی، فوتبال و کریکت استد. تغییری که می‌تواند پول زیادی برای باشگاه‌های ورزشی به همراه داشته باشد. به نظر می‌رسد که تغییر به سمت استفاده از هوش مصنوعی به خوبی در حال انجام است و با ظهور نمونه‌های بیشتری از تیم‌های تثبیت‌شده که ابزارهای فناوری جدید را به کار می‌اندازند، سایرین نیز شروع به استفاده از قابلیت‌های مشابه خواهند کرد.

  • درآمد کمتر مادران بریتانیایی نسبت به پدران در سال قبل

    درآمد کمتر مادران بریتانیایی نسبت به پدران در سال قبل

    به نظر می‌رسد که «جریمه مادر بودن» و دریافت حقوق کمتر مادران در مقایسه با پدران، در کشورهای مختلف در حال افزایش است و شکاف دستمزد بین زنان و مردان حتی در بریتانیا از سال ۲۰۲۰ بیش از ۹۳درصد افزایش نشان می‌دهد.