دکتر محمد شریعتی در گفتوگو با آتیهآنلاین با بیان اینکه این درمانگاه در وسعت ۱۵۰۰ متر مربع زیربنا در دو شیفت صبح و عصر فعال است، افزود: درمانگاه از بخشهای درمانی، اداری، انبار دارویی و منازل سازمانی تشکیل شده است و مراجعه کنندهها میتوانند از خدمات پزشک عمومی، دندانپزشکی، مامایی، آزمایشگاه، تزریقات و داروخانه بهرهمند شوند.
وی گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی درمانگاه و دسترسی آسان بیمهشدگان به این مرکز، میزان مراجعه به درمانگاه بسیار چشمگیر است؛ به نحوی که سالانه بیش از ۸۲ هزار ویزیت بیمار در این مرکز انجام میشود و بیش از ۶۶ هزار مراجعه به داروخانه اتفاق میافتد. همچنین تعداد مراجعه به آزمایشگاه نیز بیش از ۵ هزار مورد و تعداد خدمات نوار قلب بیش از ۲ هزار مورد به ثبت رسیده است.
رئیس مرکز بهداشتی درمانی جیرفت، ادامه داد: این درمانگاه تنها مرکز ملکی تأمیناجتماعی در شهرستان جیرفت به شمار میرود و علاوه بر مردم منطقه، بسیاری از ساکنان شهرها و روستاهای اطراف مانند عنبرآباد، ساردوئیه، بلوک و ... از خدمات این مرکز بهرهمند میشوند.
شریعتی وضعیت دسترسی بیماران را به داروهای مورد نیاز خود، مناسب توصیف کرد و افزود: در این مرکز همواره تلاش بر این است تا کمبودهای دارویی به حداقل ممکن برسد و داروهای مورد نیاز بیماران بهویژه بیماریهای مزمن برای مدت ۶ ماه در انبار ذخیره میشود.
او با اشاره به فعالیت ۲۳ نیروی انسانی در این درمانگاه، بیان کرد: از جمع کارکنان درمانگاه، ۱۵ نفر در کادر درمان فعالیت میکنند که در بین آنها ۴ پزشک عمومی، یک دندانپزشک، دو پزشک داروساز و یک دکترای علوم آزمایشگاهی قرار دارند.
رئیس مرکز بهداشتی درمانی جیرفت، گفت: با توجه به میزان ارائه خدمات این مرکز، در حوزه درمان با کمبود نیروی پرستاری، بهیار و دندانپزشک مواجه هستیم و در بخش اداری نیز ضرورت فعالیت نیروهای بیشتری وجود دارد.
شریعتی یکی از مهمترین برنامههای آینده این درمانگاه را راهاندازی بخش کلینیک تخصصی و فعالیت متخصصان برشمرد و افزود: همچنین درنظر است تا یک بخش رادیولوژی در مرکز احداث شود. از طرفی به منظور انجام آزمایشهای تخصصی، افزایش تجهیزات آزمایشگاهی نیز پیگیری میشود.
نظر شما