کدام آجیل توانایی مغزی را ارتقا می‌دهد؟

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل، امواج گامای مغز، مرتبط با شناخت، یادگیری، حافظه و حتی درمان را تقویت می‌کند.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایسنا، امواج گاما برای فرآیندهای شناختی سریع‌تر، بهبود یادگیری، حافظه و حتی خواب حیاتی هستند. پسته به ویژه در تقویت واکنش امواج گامای مغز خوب است و بادام زمینی، پاسخ دلتای مغز را افزایش می‌دهد. پاسخ دلتا برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مهم است.

نشریه سایکولوژی نتایج این تحقیق را منتشر کرده و نوشته: به دلیل وجود آنتی اکسیدان، آجیل‌ها برای قلب مفیدند و التهاب و روند پیری را کاهش می‌دهند.

دکتر لی برک، محق این تحقیق می‌گوید: «نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که آجیل‌ها به همان اندازه که برای بقیه بدن مفید هستند، برای مغز نیز مفید خواهند بود.»

برای این تحقیق، افراد مختلف ۶ نوع آجیل مختلف گردو، گردوی آمریکایی، پسته، بادام زمینی، بادام هندی و بادام درختی مصرف کردند. امواج مغزی آن‌ها با استفاده از نوار مغزی، الکتروانسفالوگرافی یا EEG اندازه‌گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که همه انواع مختلف آجیل حاوی آنتی اکسیدان هستند و گردو حاوی بالاترین میزان است. محققان اذعان کردند که آجیل منبع اصلی فلاونوئیدها نیز است.

کد خبر: 58082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 0 =