• کودکی از دست رفته

    ۲۰ نوامبر روز جهانی کودک؛

    کودکی از دست رفته

    روز جهانی کودک که توسط سازمان ملل متحد در سال ۱۹۵۴ بنیان‌گذاری شد، هر ساله در ۲۰ نوامبر برای ترویج همگرایی بین‌المللی، آگاهی از حقوق کودکان و اقدامات برای بهبود رفاه آنها برگزار می‌شود. همچنین سالگرد تصویب اعلامیه حقوق کودک در سال ۱۹۵۹ و کنوانسیون حقوق کودک در سال ۱۹۸۹ در همین روز است. «به آینده گوش کن» شعار روز جهانی کودک در سال ۲۰۲۴ است. اما با در نظر گرفتن وضعیت اسفناک کودکان در بسیاری از نقاط جهان که درگیر جنگ‌های ویرانگر و آتش خشونت هستند، آینده برای کودکان چندان امیدوارکننده به‌نظر نمی‌رسد.

  • تعطیلی دانشگاه‌ها و رشته‌های دانشگاهی در کره جنوبی

    کمبود دانشجو موجب شد؛

    تعطیلی دانشگاه‌ها و رشته‌های دانشگاهی در کره جنوبی

    دانشگاه‌ها در سراسر کره جنوبی با کمبود شدید دانشجویان مواجه شده‌اند. دلیل اصلی این مسئله تغییر ساختار جمعیتی کشور است که منجر به خالی ماندن بسیاری از دپارتمان‌های آموزشی شده است. جمعیت در سن آموزش کره جنوبی از سال ۱۹۸۴ هر ساله به‌طور پیوسته کاهش یافته است. اکنون برخی از دانشگاه‌ها در حال تعطیلی هستند و برخی دیگر شروع به تعطیلی بعضی رشته‌ها کرده و یا رشته‌های جدیدی که تقاضای بیشتری از طرف دانشجویان برای ورود به آنها وجود دارد را راه‌اندازی می‌کنند.

  • دهلی آلوده‌ترین شهر جهان

    دهلی آلوده‌ترین شهر جهان

    دهلی پایتخت هند سطوح آلودگی بسیار شدیدی را تجربه می‌کند که حداقل ۳۰ تا ۳۵ برابر حد مجاز است. دلایل مختلفی برای این مسئله گزارش شده است اما مهمترین دلیل فصلی این آلودگی سوزاندن ته‌مانده محصولات کشاورزی است. البته دلایلی مانند کاهش شدید دما، افزایش گرد و غبار، سرعت کم باد و انتشار گازهای گلخانه‌ای هم برای این مسئله عنوان می‌شود. مه دود آنقدر غلیظ است که حتی در عکس‌های فضایی ناسا نیز قابل مشاهده است.

  • بحران نیروی کار بهداشتی در سراسر اروپا

    صادرات نیروهای بخش بهداشت؛

    بحران نیروی کار بهداشتی در سراسر اروپا

    در سال‌های اخیر، کشورهای اروپایی به‌طور فزاینده‌ای بر نیازهای آینده نیروی کار سلامت خود تمرکز کرده‌اند. علیرغم هشدارهای طولانی مدت فعالان حوزه سلامت و اتحادیه‌های کارگری مبنی بر اینکه اقدامات ریاضتی به‌طور اجتناب‌ناپذیری دسترسی و کیفیت مراقبت‌های بهداشتی را کاهش می‌دهد، اکثر دولت‌ها راه‌حل‌های سریع را انتخاب کردند. اما این راه‌حل‌های سریع منجر به نابرابری پرداخت، واردات نیروی کار مراقبتی و بهداشتی از آسیب‌پذیرترین کشورها، فرسودگی شغلی و ترک شغل برخی از کارکنان باتجربه سیستم‌های بهداشتی در سراسر اروپا شده است. مخالفان کمبود مشاغل کارآمد، قراردادهای پایدار، دستمزد خوب و شرایط کار سالم را مسئول این وضعیت می‌دانند.

  • تعادل بین کار و زندگی چیست و چرا اهمیت دارد؟

    نگاهی به وضعیت تعادل کاری در جهان؛

    تعادل بین کار و زندگی چیست و چرا اهمیت دارد؟

    تقریباً ۶۰ درصد از کارکنان در سطح جهانی می‌گویند که تعادل بین کار و زندگی خوبی دارند اما ۷۷ درصد خاطرنشان می‌کنند که در شغل فعلی خود فرسودگی شغلی را تجربه کرده‌اند؛ وضعیت فعلی آمار جهانی «تعادل بین کار و زندگی»، ما را وادار می‌کند که یک سوال اساسی را مطرح کنیم. آیا ما در نقطه بحران هستیم یا داده‌های جهانی امیدوار کننده‌اند؟ در این گزارش به بررسی رابطه تعادل کار و زندگی بر سلامت، رضایت شغلی، عوامل ماثر بر آن و وضعیت جهانی آن می‌پردازیم.

  • بحران جهانی آب نیمی از تولید مواد غذایی جهان را در ۲۵ سال آینده در معرض خطر قرار می دهد

    گزارش کمیسیون جهانی اقتصاد آب؛

    بحران جهانی آب نیمی از تولید مواد غذایی جهان را در ۲۵ سال آینده در معرض خطر قرار می دهد

    بر اساس گزارشی از «کمیسیون جهانی اقتصاد آب» که در ماه گذشته منتشر شد، نیمی از جمعیت جهان در حال حاضر با کمبود آب مواجه هستند و این تعداد با بدتر شدن بحران آب و هوایی افزایش خواهد یافت. کمیسیون جهانی اقتصاد آب که توسط هلند در سال ۲۰۲۲ و با تکیه بر کار ده‌ها دانشمند و اقتصاددان برجسته راه‌اندازی شده است، قصد دارد تا دیدی جامع از وضعیت سیستم‌های هیدرولوژیکی جهانی و نحوه مدیریت آنها ایجاد کند. گزارش ۱۹۴ صفحه‌ای آن بزرگترین مطالعه جهانی است که تمام جنبه‌های بحران آب را بررسی کرده و راه‌حل‌هایی را برای سیاست‌گذاران پیشنهاد می‌کند. در ادامه به بررسی ابعاد نشست اخیر این کمیسیون و بررسی این گزارش می‌پردازیم.

  • بیشتر کردن اقدامات حمایتی در عوض افزایش حداقل دستمزد

    توصیه صندوق بین‌المللی پول به ترکیه:

    بیشتر کردن اقدامات حمایتی در عوض افزایش حداقل دستمزد

    انتظار می‌رود آنکارا در ماه پایانی سال میلادی جاری افزایش حداقل دستمزد را اعلام کند؛ افزایش دستمزد قبلی در این کشور که در ژانویه سال ۲۰۲۴ انجام گرفته است ۴۹ درصد بود و در سه ماهه اول سال، تورم را به شدت افزایش داد. ترکیبی از انتظارات تورمی ثابت و نیازهای بزرگ واردات انرژی، ترکیه را در برابر تورم و شوک‌های انرژی به شکل سریع‌تر و گسترده‌تری آسیب‌پذیر می‌کند. IMF به ترکیه توصیه کرده است تا دست از افزایش حداقل دستمزد بکشد و در عوض بر اقدامات حمایتی برای فقیرترین اقشار جامعه متمرکز شود.

  • سیل شدید اسپانیا را درنوردید

    حداقل ۶۲ نفر کشته شدند؛

    سیل شدید اسپانیا را درنوردید

    سیل شدید شرق و جنوب اسپانیا را درنوردید؛ این بدترین فاجعه مرتبط با سیل در اسپانیا از سال ۱۹۹۶ است. آمار نهایی تلفات پس از این سیل ناگهانی هنوز مشخص نیست اما تعداد مفقودین بالاست. در برخی از مناطق این کشور هشدار قرمز برای بارندگی شدید صادر شده است و انتظار می‌رود آب و هوای نامساعد ادامه داشته باشد. اسپانیا در سال‌های اخیر با طوفان‌های پاییزی مشابهی مواجه بوده است و دانشمندان می‌گویند بدتر شدن رویدادهای شدید آب و هوایی احتمالاً ناشی از تغییرات آب و هوایی و اقلیم زمین است.

  • درآمد پایه همگانی چیست؟

    مآثر در افزایش رفاه اما بی‌تاثیر بر بهروری؛

    درآمد پایه همگانی چیست؟

    «درآمد پایه همگانی» شکلی از تامین اجتماعی است که بدون هیچ گونه الزامات کاری یا شرایط رفتاری، حداقل درآمد را برای همه تضمین می‌کند. این برنامه با سایر برنامه‌های رفاهی که اغلب هدفمند، مشروط و بوروکراتیک هستند متفاوت است. هدف «درآمد پایه همگانی» ارائه یک سطح اساسی از امنیت اقتصادی و استقلال برای همه افراد، صرف‌نظر از شرایط آنها است. به‌نظر می‌رسد اجرای چنین برنامه‌ای به دلیل تغییر ماهیت کار، افزایش اتوماسیون و هوش مصنوعی، تداوم فقر و نابرابری، و محدودیت‌های سیاست‌های اجتماعی موجود مورد نیاز است. اما آیا اجرای این طرح با چنین ویژگی‌هایی لزوما به بهبود وضعیت بازار کار یا اهداف مورد نظر دیگر خواهد رسید؟

  • خطرات کلیدی جدید، بیمه‌شدنی نیستند

    وضعیت صنعت بیمه در مواجهه با ریسک‌های جدید؛

    خطرات کلیدی جدید، بیمه‌شدنی نیستند

    همانطور که چشم‌انداز ریسک‌ها پیچیده‌تر می‌شود، مدیران ریسک نقش گسترده‌تری را در سازمان‌های بیمه به عهده می‌گیرند. نگرانی‌ها در مورد بیمه‌پذیری در حال افزایش است؛ طبق نظرسنجی «انجمن مدیریت ریسک اروپایی» بیش از نیمی از مدیران ریسک بر این باورند که برخی از خطرات، فعالیت‌ها یا مکان‌ها در آینده نزدیک غیرقابل بیمه خواهند شد. در بحبوحه چنین وضعیتی بیمه‌گران در حذف ریسک‌های نوظهور از لیست شمول بیمه خود بسیار سریع عمل می‌کنند و ریسک‌های جدید، به‌ویژه خطرات مربوط به تغییرات آب و هوایی را فورا کنار می‌گذارند.

  • تحول مدیریت بازنشستگی، با هوش مصنوعی

    فناوری در خدمت صندوق‌های بازنشستگی قرار می‌گیرد:

    تحول مدیریت بازنشستگی، با هوش مصنوعی

    بر اساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی آمریکاییِ مرسر سی‌اف‌ای، ثابت شده است که هوش مصنوعی (AI) می‌تواند در زمینه مدیریت بازنشستگی تغییرات اساسی ایجاد کند و منجر به صرفه‌جویی در هزینه و نتایج سرمایه‌گذاری بهتر برای مستمری‌بگیران شود.

  • پنج کشور با بهترین نظام‌های تامین اجتماعی

    درس‌های کلیدی برای سیستم‌های حمایتی؛

    پنج کشور با بهترین نظام‌های تامین اجتماعی

    دانمارک، سوئد، فنلاند، نروژ و کانادا از بهترین سیستم‌های تامین اجتماعی در جهان برخوردارند. اهمیت سیستم‌های تامین اجتماعی در برقراری برابری و توزیع عدالت در جوامع است، از این رو این کشورهای می‌توانند نمونه‌ها و سرمشق‌های خوبی برای سایر ملل در زمینه تامین اجتماعی باشند. البته تجربه سیستم‌های تامین با توجه به فرهنگ جوامع مختلف متفاوت خواهد بود.

  • قراردادهای تجاری با هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس در اولویت است

    وزیر بازرگانی بریتانیا:

    قراردادهای تجاری با هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس در اولویت است

    بریتانیا روز دوشنبه گفت که تضمین قراردادهای تجارت آزاد با هند و کشورهای خلیج فارس «اولویت» دولت کارگر است. انتظار می‌رود مذاکرات بین بریتانیا و شورای شرکت خلیج فارس بسیار زود از سر گرفته شود. قراردادهای تجارت آزاد بریتانیا به عنوان یک مزیت کلیدی برگزیت مطرح می شد، اما تاکنون ثابت شده است که این قراردادها دست نیافتنی بوده است.

  • آیا کالج‌های دانشگاهی ارزشش را دارند؟

    در نگاه آمریکایی‌ها؛

    آیا کالج‌های دانشگاهی ارزشش را دارند؟

    با بهبود وضعیت اقتصادی برای جوانان با و بدون مدرک در ایالات متحده آمریکا، آمریکایی‌ها دیدگاه‌های متفاوتی در مورد ارزش مدرک دانشگاهی و هزینه‌های آن دارند. موسسه پژوهشی «پیو» با انتشار آخرین نظرسنجی خود در این باره دیدگاه‌ها آمریکایی‌ها نسبت به موضوع را سنجیده است. بر این اساس تنها یک نفر از هر چهار بزرگسال آمریکایی معتقد است که داشتن مدرک دانشگاهی چهار ساله برای به دست آوردن شغلی با درآمد خوب در اقتصاد امروز «مهم» و تقریباً نیمی از مصاحبه‌شوندگان معتقدند که اهمیت مدرک دانشگاهی از ۲۰ سال پیش کمتر شده است.

  • بحران جهانی مسکن/۱

    بحران جهانی مسکن/۱

    موضوع مسکن یک بحران جهانی است. بحرانی که در حال خفه کردن طبقه متوسط شهری، خصوصا در شهرهای بزرگ جهان است. این بحران چگونه ایجاد شده و دلایل آن چیست؟ وضعیت کشورهای توسعه یافته در مواجهه با این بحران چگونه است و آیا می‌توان راه‌حلی را برای آن یافت؟ در این یادداشت سعی میکنیم تا به برخی پاسخ‌های مناسب در این زمینه بپردازیم.

  • کمبود ده‌ها هزار خانه در ایرلند

    کمبود ده‌ها هزار خانه در ایرلند

    بانک مرکزی ایرلند اعلام کرده است که بازار مسکن با یک دهه کمبود عرضه دست و پنجه نرم می‌کند و به ده‌ها هزار خانه دیگر برای ساخت و ساز سالانه نیاز دارد. دولت ایرلند بودجه ساخت مسکن را از حدود ۱ میلیارد یورو به ۶.۵ میلیارد یورو در سال افزایش داده است، به طوری که بودجه ساخت مسکن در این کشور اکنون یکی از بالاترین‌ها در اتحادیه اروپا است. گزارش این بانک معتقد است که کمبود مسکن و افزایش هزینه‌های زندگی در نهایت هزینه بیشتری را برای تجارت در ایرلند به همراه خواهد داشت و در نهایت به رقابت پذیری و رشد پایدار در میان مدت آسیب می‌رساند.

  • آینده کشمکش‌های آبی

    آیا مناقشات بر سر منابع آب به جنگ منجر خواهد شد؟

    آینده کشمکش‌های آبی

    چشم‌انداز جنگ‌های آبی یک بحث طولانی مدت و فعال است که همه از مقامات بلندپایه سازمان ملل گرفته تا کارشناسان مشهور سیاست آبی نگرانی خود را در مورد خطرات آن درک کرده و ابراز می‌کنند. رقابت فزاینده برای آب در مناطقی که در حال حاضر خشک هستند، در کنار اثر ترکیبی تغییرات آب و هوایی، منجر به وضعیتی دشوار شده است. «فرانسیس گالگانو»، دانشیار دپارتمان جغرافیا و محیط زیست در دانشگاه ویلانوا در پنسیلوانیا، نقاط اشتعال بالقوه را شناسایی کرده است.

  • چین برای مقابله با مشکلات جمعیتی بازنشستگی را به تعویق می‌اندازد

    چین برای مقابله با مشکلات جمعیتی بازنشستگی را به تعویق می‌اندازد

    سن بازنشستگی در چین که یکی از پایین‌ترین سنین بازنشستگی در میان کشورهای توسعه یافته است، افزایش خواهد یافت. هم اکنون سن بازنشستگی در چین برای مردان ۶۰ سال و برای زنان ۵۵ سال است و به در عوض هر بازنشسته چینی پنج نفر مشغول به کار هستند؛ نسبتی که تا سال ۲۰۵۰ به دو شاغل در برابر یک بازنشسته کاهش خواهد یافت.

  • مقامات فرانسوی متهم به پاکسازی اجتماعی شدند

    در بحبوحه بازی‌های المپیک پاریس

    مقامات فرانسوی متهم به پاکسازی اجتماعی شدند

    با گرم شدن بازار بازی‌های المپیک پاریس، فعالان حقوق بشر مدعی شده‌اند که مقامات درگیر «پاکسازی اجتماعی» هستند، سیاستی که دولت برای بیرون‌کردن بی‌خانمان‌ها از شهر دارد. البته مقامات فرانسوی این ادعاها را رد می‌کنند اما تعدادی از سازمان‌های غیرانتفاعی شواهدی را ارائه کرده‌اند که روش‌هایی را که توسط مقامات برای «مدیریت» آسیب‌پذیرترین جمعیت‌ها در منطقه پاریس قبل و در طول بازی‌ها استفاده می‌شود، مستند کرده است.

  • وضعیت کارکنان خدمات خانگی در اروپا

    وضعیت کارکنان خدمات خانگی در اروپا

    قاره اروپا به نیروی کار خدمات خانگی به شدت نیازمند است. بر اساس آمارها کشورهای اتحادیه اروپا با مشکل پیری جمعیت در سال‌های آینده روبرو خواهند شد و بر این اساس نیازمند نیروی کار مراقبت خانگی هستند. قرار بر این است که تعداد کارکنان این بخش در سال‌های آینده افزایش یابد. استراتژی مراقبت که توسط کمیسیون اروپا در سال ۲۰۲۲ منتشر شده است بیان می‌کند که بیش از ۱.۶ میلیون کارگر مراقبت طولانی مدت باید تا سال ۲۰۵۰ به جمعیت کارکنان این قاره اضافه شوند تا پوشش در سطح مورد نیاز حفظ شود. اما این کارکنان با مشکلاتی همچون دستمزد کم، ساعات کاری طولانی و خستگی سلامت روان در کنار افق بازنشستگی مبهم دست و پنجه نرم می‌کنند.

  • «ثروتمند بودن» لزوماً به معنای «ثروتمند بودن» نیست

    رشد ثروت در ترکیه به‌رغم تورم افسارگسیخته

    «ثروتمند بودن» لزوماً به معنای «ثروتمند بودن» نیست

    بانک سوئیس UBS در گزارش جهانی ثروت در سال ۲۰۲۴ اعلام کرد که ترکیه با رشد خیره‌کننده بیش از ۱۵۷ درصدی ثروت به ازای هر فرد بزرگسال بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ متمایز است و سایر کشورها را پشت سر گذاشته است. اما در عین حال تورم در ترکیه کمی بیش از ۷۱ درصد است، رقمی چشمگیر برای جمعیت ۸۵ میلیون نفری که بسیاری از آنها طی چند سال گذشته شاهد کاهش چشمگیر قدرت خرید خود بوده‌اند. پس افزایش ثروت به چه معنا است و ارتباط آن با «ارز» و تورم چگونه است.

  • اعیانی‌سازی و توریسم چگونه اجاره بها در اسپانیا را افزایش داده است

    نه در شهر، نه در حومه جایی برای زندگی نیست

    اعیانی‌سازی و توریسم چگونه اجاره بها در اسپانیا را افزایش داده است

    به نظر می‌رسد که مستاجران اسپانیایی دیگر نه در شهر، نه در حومه شهر جایی برای زندگی پیدا نمی‌کنند. در اسپانیا، فشار اجاره، دیگر را جایی برای رفتن مستاجران نمی‌گذارد. قیمت‌های اجاره تقریباً در تمام نقاط کشور و به ویژه در مناطق شهری از ۳۰ درصد متوسط درآمد فراتر می‌رود. کارشناسان در مورد «دومین اعیانی‌سازی» صحبت می‌کنند که در آن مردم از مراکز شهرها به حاشیه رانده شده‌اند. برخی نیز مشکل توریسم و ورود سرمایه‌گذاران خارجی را در این رابطه مطرح می‌کنند. اما هر چه که باشد افزایش اجاره بها امکان استقلال جوانان و تشکیل زندگی از آنها را گرفته است و مشکلات زیادی را در جامعه اسپانیا با اقتصادی مبتنی بر توریسم ایجاد کرده است.

  • کمک فوتبال به مهاجران

    در حاشیه برگزاری یوررو ۲۰۲۴

    کمک فوتبال به مهاجران

    این روزها با برگزاری جام ملت‌های اروپا تب فوتبال داغ شده است. اما این ورزش چه نقشی را می‌تواند برای جوامع حاشیه‌ای ایفا کند. برای دریافت این مسئله تجربه اسپانیا که با استفاده از فوتبال در پی ادغام مهاجران در جامعه است یک نمونه موفق به نظر می‌رسد. مجموعه «لوس دراگونز» در اسپانیا، فرصتی را برای مهاجران و پناهندگان فراهم می‌کند تا با هم ارتباط برقرار کنند و زندگی جدیدی بسازند. این لیگ یکی از ۱۰۰ لیگ اروپایی است که به عنوان بخشی از مجموعه فوتبال آدیداس فعالیت می‌کنند، ابتکاری که از فوتبال پایه در اروپا حمایت می‌کند.

  • حیات روستایی در خطر بالا آمدن آب دریاها

    چگونه تغییرات آب و هوایی زندگی ساحلی هند را نابود می‌کند؟

    حیات روستایی در خطر بالا آمدن آب دریاها

    با تغییرات گسترده آب و هوایی در جهان، امروزه شاهد از میان رفتن اشکال قبلی طبیعت و نابود شدن زندگی روستایی مرتبط با آن هستیم. بالا آمدن سطح آب دریاها در کنار طوفان‌های سخت، نظم شناخته شده طبیعت را برهم زده است و در یکی از طوفان خیزترین مناطق جهان، یعنی شبه جزیره هند موجب از بین رفتن زندگی کشاورزی سنتی و روستایی شده است. آب مناطق ساحلی دیگر برای کشاورزی و شرب مناسب نیست و حیات روستاهای ساحلی متاثر از تغییرات آب و هوایی شدید در حال نابود شدن است.

  • مهاجرت فشار را از بازار کار و اقتصاد ایالات متحده کم می‌کند

    مهاجرت فشار را از بازار کار و اقتصاد ایالات متحده کم می‌کند

    طبق داده‌های اداره آمار کار ایالات متحده، کارگران خارجی ۱۸.۶ درصد از نیروی کار غیرنظامی را در سال ۲۰۲۳ تشکیل می‌دادند که این رقم در سال ۲۰۰۶ برابر با ۱۵.۳ درصد بود. اقتصاددانان می‌گویند در حالی که مهاجرت چالش‌هایی را ایجاد می کند، اما یک سود خالص برای اقتصاد ایالات متحده است. بدون نیروی کار خارج از کشور، تعداد نیروی کار ایالات متحده به دلیل کاهش نرخ تولد و پیری نیروی کار کاهش می‌یابد و تامین مالی برنامه‌هایی مانند تامین اجتماعی را دشوارتر می‌کند.

  • تبعات سیاست‌گذاری بازار کار زنان در ژاپن

    تبعات سیاست‌گذاری بازار کار زنان در ژاپن

    اقتصاددانان غالباً سعی می‌کنند حدس بزنند که به چه میزان نیروی کار یک کشور می‌تواند گسترش یابد و فرض می‌کنند که محدودیت‌هایی برای افزایش این میزان وجود دارد، زیرا احتمالاً بعضی از افراد برای انجام کارهای خانه، به دنبال شغل نمی‌گردند. اما این تصورات تاریخی در طی یک دهه گذشته به عنوان راهنمایی ضعیف در ژاپن عمل کرده است؛ زیرا معیارهای اجتماعی، نرخ ازدواج و نرخ باروری تغییر کرده است. بنابراین درس ارائه شده توسط تجربه ژاپنی ساده است: زنان ممکن است یک نیروی کار بالقوه بزرگتر از آنچه اقتصاددانان به طور معمول تصور می‌کنند باشند. مشارکت بهبودیافته نیروی کار ژاپن برای زنان یادآور این است که نباید محدودیت‌های بازار کار را واضح و محدود فرض کرد.

  • آیا سیری، الکسا و گوگل به مکالمات ما گوش می‌دهند؟

    هوش مصنوعی خانگی و مسئله حریم شخصی

    آیا سیری، الکسا و گوگل به مکالمات ما گوش می‌دهند؟

    اخیرا ویدیویی همه‌گیر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که چگونه بلندگوی آمازون قطعات صوتی را ضبط می‌کند که شامل کلمه فعال‌سازی نمی‌شود. اما سوال این است که چنین دستگاه‌هایی چقدر می‌توانند بر مکالمات ما نظارت و آنها را ضبط کنند؟

  • حمایت صاحبان مشاغل کوچک از افزایش دستمزد در آمریکا

    حمایت صاحبان مشاغل کوچک از افزایش دستمزد در آمریکا

    نظرسنجی سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ از کسب و کارهای کوچک در ایالات متحده آمریکا نشان می‌دهد که اکثریت (۶۱ درصد) صاحبان مشاغل کوچک از افزایش حداقل دستمزد در ایالت خود حمایت می‌کنند. اما به‌رغم آنچه نظرسنجی نشان داد و همچنین به‌رغم این حمایت گسترده، نیمی از صاحبان مشاغل کوچک در آمریکا (۵۰ درصد) معتقدند که افزایش دستمزد می‌تواند وضعیت حیاتی تامین کارگر را برای کسب و کارشان دشوار کند.

  • صادرات مصری‌ها برای کسب ارز خارجی

    سیاست‌های دولت مصر برای مواجهه با تورم و افت ارزش پول ملی

    صادرات مصری‌ها برای کسب ارز خارجی

    از اوایل سال ۲۰۲۲، مصر در یک بحران اقتصادی خردکننده و بی‌سابقه فرو رفته است. این کشور با کمبود خطرناک ارز خارجی مواجه است که برای واردات محصولات ضروری مانند گندم حیاتی است. اخیرا نخست وزیر مصر تأیید کرد که طرح صادرات مصری‌ها به خارج از کشور، اولویت دولت او است؛ راه‌حل دولت مصر برای حل بحران، به کار انداختن مهاجران مصری و دلارهای ناشی از کار آنهاست. از سال ۲۰۱۶، این مهاجران به تامین‌کنندگان اصلی ارز کشور تبدیل شده‌اند.

  • آموزش، کلید ورود به کشاورزی محیط‌زیست محور

    چگونه الگوهای کشاورزی بر مبنای نیازهای مناطق مختلف در حال تغییر هستند

    آموزش، کلید ورود به کشاورزی محیط‌زیست محور

    پس از تسلط کشاورزی صنعتی بر شیوه تولید کشاورزی که از اواخر قرن ۱۹ در جهان ترویج شد، امروزه بسیاری از منتقدان این نوع از کشاورزی در سراسر جهان به انواع دیگر کشاورزی روی آورده‌اند که در تعادل با محیط زیست و طبیعت مناطق مختلف کشت باشد. پژوهشگران معتقدند که نقش آموزش در تغییر شیوه‌های کشاورزی به شیوه‌های سازگار با محیط زیست بسیار مهم است. امروزه سازمان‌های مختلفی در سراسر جهان در حال ترویج این نوع نگاه و آموزش کشاورزی مبتنی بر سنت هستند که اثرات مخرب کشاورزی صنعتی را معکوس می‌کند، با این همه مسئله اصلی تغییر دیدگاه نسبت به شکل تولید کشاورزی صنعتی است که تنها راه حل تامین نیازهای غذایی جمعیت روبه رشد جهان دانسته می‌شود.