به گزارش آتیه آنلاین، مهدی پیرصالحی،افزود: برنامه پایش بازار را آغاز کردهایم تا کمبودهای دارویی کشور شناسایی و راهحلهای آن بررسی شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری نهادها و سازمانهای ذیربط بتوان این مشکل حیاتی را حل کرد.
پیرصالحی تصریح کرد: موضوع دارو برای مردم حیاتی است اما تمام مسائل آن در حوزه سازمان غذا و دارو نیست و مراجعی چون بانک مرکزی، بانکهای عامل، سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و دیگر نهادها در این زمینه نقش دارند.
به گفته وی، تمام نهادهایی که در حوزه اقتصادی فعالیت دارند، میتوانند در تأمین دارو کمککننده باشند. اما اگر در امور هر کدام از آنها که حتی نقش کوچکی دارند اخلالی ایجاد شود، تأمین بهموقع دارو به خطر میافتد.
معاون وزیربهداشت افزود: امروز یکی از اولویتهای ما هماهنگی با مجلس است، چراکه موضوع بودجه سال آینده در مجلس در حال بررسی است. امیدواریم بتوانیم با مجلس به تفاهم برسیم و بودجه مناسبی برای سازمان غذا و دارو جذب کنیم تا کمبود بودجه نداشته باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: سازمانهای مهمی چون سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، گمرک و سازمانهای بیمهگر باید در کنار ما باشند تا دارو با قیمت مناسب عرضه شود و پرداخت از جیب مردم افزایش نیابد.
محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (۲۶آبان) در حکمی مهدی پیرصالحی را به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
نظر شما