دکتر ابراهیم محمودزاده در گفتوگو با آتیهآنلاین با اشاره به فضای فیزیکی درمانگاه به وسعت ۳۵۰۰ متر مربع، افزود: درمانگاه از بخشهای مطب پزشکان، دندانپزشکی، آزمایشگاه، تزریقات و داروخانه تشکیل شده است و در یک شیفت صبح خدمترسانی میکند.
وی ادامه داد: در این درمانگاه مراجعه کنندهها میتوانند از ویزیت پزشکان و خدمات آزمایشگاهی بهرهمند شوند. همچنین در بخش دندانپزشکی اقداماتی مانند پرکردن دندان، کشیدن، جرمگیری و رادیولوژی تک دندان برای بیماران انجام میشود. خدمات بخش تزریقات نیز شامل سرمتراپی، نوارقلب، پانسمان و تزریق آمپول است.
رییس درمانگاه کوهبنان با بیان اینکه این درمانگاه تنها مرکز ملکی تأمیناجتماعی در شهرستان به شمار میرود، گفت: بهطور میانگین ۸۰ درصد بیماران سرپایی شهرستان در این درمانگاه ویزیت میشوند که این میزان ماهانه حدود ۲ هزار بیمار را شامل میشود.
محمودزاده با اشاره به تمهیدات این مرکز برای فراهم شدن داروهای مورد نیاز بیماران، تاکید کرد: داروهای تجویزی براساس فارماکوپه دارویی تأمیناجتماعی بهطور رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد و داروهای مذکور براساس سطحبندی درمانگاه تهیه میشود.
او تعداد نیروی انسانی فعال در این درمانگاه را ۱۱ نفر برشمرد و افزود: هفت نفر در کادر درمان و چهار نفر در بخش اداری مشغول به فعالیت هستند. اما با توجه به حجم مراجعهکنندهها، این تعداد نیروی انسانی کافی نیست و به ویژه در کادر درمان نیازمند جذب دندانپزشک و ماما هستیم و نیز دو بهیار مجموعه در آستانه بازنشستگی قرار دارند و لازم است تا نیروهای جایگزین تأمین شود. در حوزه پشتیبانی نیز ضرورت همکاری یک مهندس فناوری اطلاعات وجود دارد.
رئیس درمانگاه کوهبنان، کمرنگ بودن استقبال پزشکان برای فعالیت در این درمانگاه را از مسائل مهم بیان کرد و گفت: با توجه به سختی رفتوآمد بین مرکز استان و شهرستان کوهبنان از ابعاد مسافت و نیز به دلیل محرومیت شهرستان، پزشکان کمتری حاضر به همکاری با درمانگاه و زندگی در این شهر میشوند و در نتیجه جذب پزشکان به یک معضل تبدیل شده است.
محمودزاده مهمترین برنامههای آینده این درمانگاه را ارتقای خدمات درمانی، تجهیزات پزشکی، جلب همکاری پزشکان، راهاندازی واحد مامایی و ارتقای واحد آزمایشگاه برشمرد.
نظر شما