به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، میوههایی مانند توت، سبزیجات نارنجی و قرمز و سبزیجات برگدار نیز ممکن است به محافظت در برابر از دست دادن حافظه کمک کنند.
به نقل از هلث، نتایج کنونی حاصل مطالعهای است که ۲۷هزار و ۸۴۲ مرد را به مدت ۲۰ سال تحت نظر داشت؛ هر چهار سال یک بار از آنان در مورد غذاهایی که مصرف کردند سئوال میشد و آزمونهایی برای سنجش حافظه و مهارتهای فکری داده میشد.
همچنین از آنان سئوالاتی پرسیده شد که عبارت بودند از:
«آیا برای به خاطر سپردن فهرست کوتاهی از اقلام مانند لیست خرید، بیش از حد معمول مشکل دارید؟
آیا به دلیل مشکلات حافظه خود بیشتر از حد معمول برای دنبال کردن یک مکالمه گروهی یا برنامه تلویزیونی مشکل دارید؟»
کسانی که ۶ وعده میوه و سبزیجات در روز مصرف میکردند، ۳۴ درصد کمتر مهارتهای فکری ضعیفی در آینده نشان دادند. خوردن میوه و سبزیجات بیشتر در میانسالی با سلامت شناختی بهتر مرتبط بود حتی اگر مردان از خوردن میوه و سبزیجات دست کشیده بودند.
دکتر چانگ ژنگ یوان، یکی از نویسندگان مطالعه میگوید: از مهمترین عوامل در این مطالعه این است که ما توانستیم چنین گروه بزرگی از مردان را در یک دوره زمانی ۲۰ ساله تحقیق و ردیابی کنیم و نتایج بسیار گویا را به دست آوریم. مطالعات ما شواهد بیشتری را ارائه میدهد که انتخاب رژیم غذایی میتواند برای حفظ سلامت مغز شما مهم باشد. البته این مطالعه فقط یک ارتباط را نشان داد اما آن را ثابت نمیکند.
نظر شما