به گزارش آتیه آنلاین و به نقل از رویترز؛ مدیر عامل شرکت کارکنان ایالات متحده ManpowerGroup گفت که شرکتها به طور فزایندهای توسعه مهارتها را به جای ارائه مشاغل مادامالعمر در اولویت قرار دادهاند زیرا تغییرات تکنولوژیکی باعث کمبود مهارتها در دنیای پس از همهگیری کرونا شده است.
اکنون کارفرمایان قول یک حرفه ۱۵ ساله را نمیدهند اما آنها قول میدهند که وقتی کسی به سازمانشان ملحق شود مهارتهایی را توسعه خواهد داد که او را ارزشمندتر میسازد و آینده شغلی و انتخابهای بعدی او را توسعه میدهد.
این سازمان پیشبینی میکند که طی بیست سال بعد کارگران به طور منظم از طریق استخدام خود درگیر توسعه مهارتها خواهند بود و توسعه مهارت جایگزین حرفههای طولانی مدت خواهد شد. مسئله مهم این است که فناوری مهارتهای مورد نیاز را تغییر میدهد و نیازهای جدیدی را ایجاد میکند. اکنون متاثر از همهگیری کرونا مهارتها در حال کمتر شدن است. مسئلهای که سازمانها، اقتصادها و بازارهای کار باید در بلندمدت با آن مقابله کنند.
بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، فناوری به سرعت در حال تغییر دنیای کار احتمالاً تا سال ۲۰۳۰ بیش از یک میلیارد شغل را تغییر خواهد داد و نیروی انسانی باید خود را با این تغییر سازگار کند. با وجود این تخمین، جای تعجب نیست که سازمان «غیردولتی اقتصاد جهانی» یک وضعیت اضطراری برای بازآموزی مهارت اعلام کرده است.
از آنجایی که نیروی کار با آیندهای نامشخص روبرو است، برای همگام شدن با تکنولوژی به سرعت در حال تغییر و تکامل، نیروی کار نیز باید تکامل پیدا کنید. به همین دلیل است که اکنون، بیش از هر زمان دیگری، جوامع به یادگیری مادامالعمر نیازمندند.
یادگیری مادامالعمر تعهدی برای خودسازی از راه آموزش مداوم است. این عبارتی است که برای توصیف خودسازی، چه شخصی، چه حرفهای یا دانشگاهی استفاده میشود و بیشتر بر ویژگیهای انفرادی تکیه دارد.
نظر شما