دکتر صدف خاکی در گفتوگو با آتیهآنلاین با اشاره به کمبود برخی از اقلام در داروخانهها افزود: شیرخشک برای اطفال بسیار کم شده و برخی از اقلام دارویی مربوط به بیماریهای سالمندان از جمله آلزایمر به سختی گیر میآید. داروی پرازوسین (کاهش فشارخون) موجود نیست و مکملهای خارجی پیدا نمیشود. همچنین قرصهای مربوط به بیماریهای سرطان و بیماریهای خاص در سطح بسیاری از داروخانهها وجود ندارد و فروش این داروها محدود به چند داروخانه شده که بسیار شلوغ است و بیمار اگر همراه نداشته باشد، نمیتواند فراهم کند.
وی اظهار کرد: اما با اجرای طرح دارویار، برخی از اقلام دارویی که پیش از این قیمت بالایی داشت اکنون از درصد بیمه بیشتری برخوردار شده و پرداخت از جیب بیمار کمتر شده است؛ داروهای روفانیب (درمان روماتیسم مفصلی) و متوتروکسات (آنتی متابولیتی) از جمله این اقلام به شمار میرود. پیش از این بیمار برای خرید داروی متوتروکسات ۵۰۰ تومان پرداخت میکرد؛ اما اکنون ۳۰۰ تومان خریداری میکند و پوشش بیمهای این دارو افزایش یافته است.
پزشک داروساز گفت: نسخه الکترونیک برخی از مواقع روند ارائه خدمات را با کندی مواجه میکند و برخی از مراکز درمانی که نسخههایی با مبالغ سنگین دارویی صادر میکنند، فاقد خدمات الکترونیک هستند و در مجموعه میتوان گفت؛ کسی که ضرر میبیند، بیمار است.
نظر شما