به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، چاشنیها ممکن است بیضرر به نظر برسد و به طعم بهتر غذا کمک کند اما برخی از چاشنیها ممکن است مواد مضری باشد که بیش از آنچه فکر میکنید قندخون را افزایش دهد.
محققان اظهار کردند که چاشنیهای به ظاهر ساده و روزمره میتواند حاوی منابع پنهان قند باشد بنابراین، اولین توصیه این است که ابتدا به مواد تشکیلدهنده توجه کنید.
به نقل از یاهونیوز، نتایج بررسیها نشان میدهد که چاشنیها به جای ریختن شکر و نمک اضافی روی غذا، راهی عالی برای افزایش طعم و مزه غذا و مصرف بیشتر غذاهای سالم مانند سبزیها هستند اما سسهای گوجه فرنگی(کچاپ) موجود در بازار حاوی شکر افزوده است و مصرف بیش از حد آنها منجر به مشکلات سلامتی متعددی از جمله چاقی، مقاومت به انسولین و حتی دیابت میشود.
بنابراین، مراقب منابع قند باشید و هر وعده را بررسی کنید تا انتخاب بهتری در مورد استفاده از آنها داشته باشید.
اگرچه عسل به تنهایی ممکن است فواید خاصی برای سلامتی داشته باشد اما عسل و خردل همچنان حاوی مقدار زیادی قند است.
آگاه باشید که چاشنی غیرطبیعی عسل و خردل اثرات مثبتی مانند عسل ندارد.
سس سالاد نیز از مواردی است که افراط در مصرف آن منجر به افزایش قند خون میشود.
نظر شما