به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان، عباسعلی اویسی در این باره افزود: این طرح از سوی سازمان بهزیستی کشور و با همکاری مراکز مشاوره تخصصی، مراکز مثبت زندگی و مراکز سلامت روان محلی اجرا میشود و از ابزارهای استاندارد روانشناختی برای شناسایی و مداخله بههنگام در اختلالات اضطرابی کودکان بهره میگیرد.
وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان، ۱۲ مرکز شامل مراکز مشاوره کودک و نوجوان، مراکز مثبت زندگی و مراکز سلامت روان محلی به عنوان پایگاههای اجرایی این طرح انتخاب شدند که پس از شناسایی اولیه، ارزیابی اضطراب کودکان را از طریق سامانه جامع moshavereh.behzisti.ir انجام دادند.
غربالگری بیش از ۱۳ هزار کودک
مدیرکل بهزیستی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به پوشش بالای جمعیت هدف در استان گفت: در سال گذشته، بیش از ۱۳ هزار کودک در رده سنی ۵ و ۶ سال در استان مورد غربالگری اضطراب قرار گرفتند که این امر استان را در زمره استانهای پیشرو در اجرای این برنامه ملی قرار داد.
وی بیان کرد: برای ارتقاء سطح آگاهی خانوادهها و افزایش مشارکت آنها، اطلاعرسانی چهرهبهچهره همراه با توزیع بروشورها و تراکتهای آموزشی انجام شد. همچنین تیمهای روانشناسی در مدارس حضور یافته و دورههای حضوری آموزشی ویژه دانشآموزان پیشدبستانی برگزار کردند.
نظارت سهسطحی و حمایت از خانوادههای نیازمند
اویسی با بیان اینکه این طرح با نظارت سهسطحی کشوری، استانی و شهرستانی اجرا میشود، گفت: خانوادههای کمبرخوردار نیز میتوانند از یارانه مشاورهای سازمان بهرهمند شوند و فرایند ثبتنام و پیگیری کودکان نیز بهسادگی از طریق مراکز مثبت زندگی امکانپذیر است.
مدیرکل بهزیستی استان سیستان و بلوچستان اجرای این طرح را گامی مؤثر در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقای سلامت روان نسل آینده دانست و افزود: با تداوم اجرای این برنامه و همکاری همهجانبه بخشهای تخصصی، میتوان به ساختن جامعهای آگاهتر و سالمتر امیدوار بود.
نظر شما