اختصاص ۲۰ غرفه رایگان به زنان سرپرست خانواده در نمایشگاه بهاره پردیس

فرماندار شهرستان پردیس گفت: در نمایشگاه بهاره امسال برای اولین بار۲۰ غرفه رایگان به زنان سرپرست خانواده و کارآفرین اختصاص داده شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، رضا طاهرخانی در بازدید از نمایشگاه بهاره واقع در فاز ۳ شهر پردیس گفت: در بازدید میدانی انجام شده که به همراه رئیس اداره صمت و تعزیرات حکومتی و مسئول امور اقتصادی فرمانداری صورت گرفت، شهروندان از عرضه کالاها و اجناس ارائه شده در نمایشگاه رضایت داشتند.

وی ادامه داد: قیمت عرضه اجناس نسبت به سایر نقاط شهرستان بین ۱۰ تا ۲۵ درصد ارزان تر به شهروندان عرضه می شود و با هماهنگی انجام شده برای رفاه حال شهروندان غرفه هایی برای عرضه کالاهای تنظیم بازار در نمایشگاه بهاره تعیین شده است.

فرماندار شهرستان پردیس گفت: به کسبه حاضر در نمایشگاه بهاره تاکید شد تا با ارائه اجناس با کیفیت و قیمت مناسب، رضایت شهروندان را تامین کنند و با توجه به استقبال شهروندان از وضعیت عرضه اجناس، مقرر شد تا پس از بررسی مدت نمایشگاه بهاره پردیس تجدید شود.

طاهرخانی با اشاره به ضرورت حمایت از زنان سرپرست خانواده و کار آفرینان بیان کرد: مذاکراتی با شهرداری‌های پردیس و بومهن صورت گرفته تا در سال آینده در صورت امکان بتوانیم مکانی ثابت برای عرضه اجناس زنان سرپرست خانواده تامین کنیم.

کد خبر: 78761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 3 =