به‌کارگیری ۳۶ تسهیلگر شغلی در خراسان رضوی

دوره آموزشی ویژه تسهیلگران شغلی از استان‌های خراسان شمالی، جنوبی و رضوی و کارشناسان اشتغال در دو روز متوالی با حضور معاون کارآفرینی و اشتغال بهزیستی کشور در مشهد برگزار شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، مسعود فیروزی در این دوره آموزشی، گفت: هر تسهیلگر شغلی در طی یکسال وظیفه حمایت و پشتیبانی از ۱۶۰ مددجو را برعهده دارد. تسهیلگران شغلی، مشاوره‌ها و آموزش‌های لازم را در بعد اجتماعی، اقتصادی و روانی به افراد ارائه می‌دهند. مددجو به مدت یکسال از حمایت‌ و مشاوره‌های تسهیلگر شغلی برخوردار شده و توسط تسهیلگر به منظور دستیابی به اشتغال پایدار، راهبری می‌شود. این ساختار جلوی انحراف وام یا هزینه شدن آن در مسیر ناصحیح یا شکست خوردن مددجو به علت کم تجربگی یا دلایل دیگر را در حوزه اشتغال و کارآفرینی می‌گیرد.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه ۳۶ تسهلیگر از ابتدای بهمن ماه در خراسان رضوی مشغول به کار خواهند شد افزود: بعد از قبولی در آزمون کتبی و انجام مصاحبه، آموزش‌ها به روش tot به تسهیلگران ارائه و در نهایت جهت انجام تسهیلگری شغلی در مراکز مثبت زندگی مستقر خواهند شد. سه ماه آماده‌سازی شغلی و ۹ ماه تسهیلگری برای مددجویان توسط این افراد انجام می‌گیرد. ارتقای مهارت‌های اجتماعی، روانی و... بخشی از مسئولیت تسهیلگران شغلی است.

وی با بیان اینکه آموزش‌ها برای تسهیلگران شغلی تداوم خواهد داشت، گفت: بخشی از آموزش‌ها در قالب کارورزی ارائه می‌شود و بخش دیگر نیز با معرفی کتب و جزوات و انجام آزمون و درج در پرونده آموزشی افراد انجام می‌گیرد.

فیروزی بیان کرد: مهمترین عاملی که باعث توانمندسازی افراد دارای معلولیت و سایر مددجویان در جامعه می شود، داشتن شغل مناسب با درآمد متعارف و منصفانه است. با ایجاد موقعیت کار برای یک فرد دارای معلولیت به او این امکان ارائه می‌شود که در روند جامعه مشارکت کند و همچون یک عضو مفید در سرنوشت و پیشرفت جامعه تاثیرگزار باشد. نتیجه مستقیم آن افزایش حس اعتماد به نفس و البته کسب مهارت‌های بیشتر ارتباطی - اجتماعی است. در بهزیستی نیز تلاش بر این است که مددجویان تحت پوشش همانند سایر مردم و یک شهروند معمولی بتوانند از فرصت‌های برابر برخوردار شوند.

وی ادامه داد: متاسفانه در برداشت مفهوم توانمندسازی دچار یک بی‌سازمانی هستیم. هر مجموعه‌ای که در حوزه توانمندسازی مسئولیتی را برعهده دارد از یک زاویه خاص به این موضوع می‌نگرد و به شیوه‌ای تک بعدی عمل می‌شود و این نوعی بی‌سازمانی است و باید موضوع توانمندسازی به صورت یکپارچه و باتوجه به مشخصات بومی یک منطقه مدنظر قرار گیرد.

کد خبر: 76921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 14 =