مهارت‌آموزی ۱۲۰۰ زندانی در استان بوشهر

عبدالمجید دراهکی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: در سال گذشته ۱۲۰۰ زندانی در سه شهرستان بوشهر، دشتی و دشتستان با شرکت در ۹۹ دوره آموزشی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفته‌اند.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، دراهکی بیان کرد: در سال گذشته ۱۲۰۰ زندانی در سه شهرستان بوشهر، دشتی و دشتستان با شرکت در ۹۹ دوره آموزشی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفته‌اند.

او در نشست برنامه‌ریزی آموزش‌های مهارتی در زندان‌های استان بوشهر بهترین راهکار اصلاحی زندانیان را مهارت‌آموزی متناسب با نیاز واقعی بازارکار دانست و اضافه کرد: توجه به مهارت‌آموزی و اشتغال زندانیان باید در اولویت برنامه‌های آموزشی در سال‌جاری باشد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر با بیان اینکه ۴۲ مربی آموزش فنی و حرفه‌ای در حوزه مهارت‌آموزی در زندان‌های استان فعالیت دارند، اضافه کرد: به دنبال ارتقای کمی و کیفی مهارت آموزی مددجویان از طریق هم افزایی و تعامل بین بخشی برای توسعه مهارت آموزی با ایجاد رشته های جدید متناسب با نیازهای روز بازار کارهستیم تا منجربه اشتغال آفرینی شود.

دراهکی با اشاره به اینکه زمینه برای مهارت‌آموزی ۱۵۰۰ مددجوی زندان های استان در سال جاری محیا است، ادامه داد: طرح ایجاد وراه اندازی مرکزثابت آموزش فنی و حرفه‌ای زندان در دستور کار بررسی و مطالعه کارشناسی قرار گرفته تا با ایجاد رشته های جدید به زندانیان مهارت‌های نوین و کاربردی ارایه و در زمینه کسب درآمد برای تامین معیشت خانواده مددجویان گامهای اساسی برداشت.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با تاکید بر اینکه توجه به مهارت‌آموزی و اشتغال زندانیان با هدف کاهش جمعیت کیفری و به حداقل رساندن بازگشت مجدد زندانیان در اولویت ببرنامه های آموزشی است، گفت: آموزش زندانیان علاوه بر غنی سازی اوقات سبب کسب مهارت مددجویان در دوران محکومیت شده تا پس از طی محکومیت وبا حمایت‌هایی که صورت می گیرد کسب و کاری راه اندازی و وارد بازارکار شده و بازگشتی شرافتمندانه وسعادتمند به آغوش خانواده و اجتماع داشته و فرد مثمرثمر برای خود، خانواده و جامعه باشند.

او به آموزش ۳۹ حرفه مختلف در زندان های استان اشاره کرد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته در سال جاری تنوع حرفه ای های آموزشی در زندان ها به بیش از ۵۰ حرفه خواهد رسید.

دراهکی با بیان اینکه بسترسازی مناسب برای اشتغال پایدار در زندان‌ها عامل مؤثر در پیشگیری و قطع چرخه بزه در جامعه است، تصریح کرد: اشتغال به کار زندانیان بهترین مسیر اصلاح و تربیت و زمینه‌ساز یک زندگی سالم برای فرد و خانواده آن‌ها است.

کد خبر: 59192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 15 =