-
اجرای سیاست جدید قیمتگذاری فرآوردههای دارویی
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو از اجرای سیاست جدید قیمتگذاری فرآوردههای دارویی خبر داد و گفت: از این پس، بدون ارسال درخواست از سوی شرکتها، قیمتها بهروزرسانی خواهد شد.
-
واسطهگری سازمان هدفمندی در پرداخت مطالبات داروخانهها حذف میشود
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: امسال شیوه پرداخت مطالبات داروخانهها تغییر میکند.
-
بستری بیش از ۶۰۰۰ نفر طی تعطیلات نوروز در بیمارستان میلاد
مدیرعامل بیمارستان میلاد در گزارشی عملکرد این مرکز درمانی را در تعطیلات نوروز (۲۸ اسفند ۱۴۰۳ لغایت ۱۵ فروردین ۱۴۰۴) تشریح و از بستری ۶ هزار نفر طی تعطیلات نوروز در این بیمارستان خبر داد.
-
انتصابات جدید در مدیریت درمان سازمان تأمیناجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با صدور احکامی جداگانه مدیران درمان استانهای خراسانشمالی و خراسانجنوبی را منصوب کرد.
-
تشدید نظارتهای نوروزی بر داروخانههای کشیک و مراکز عرضه مواد غذایی
سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو از تشدید نظارتها بر داروخانههای کشیک و مراکز عرضه مواد غذایی در ایام نوروز خبر داد.
-
با هدف افزایش کیفیت خدمترسانی و رضایتمندی مراجعین انجام شد؛
بازرسی سرزده از مراکز درمانی تأمین اجتماعی در هفته اول تعطیلات نوروزی
بازرسان سازمان تأمین اجتماعی طی پنج روز اول سال جاری، بیش از 40 مرکز درمانی این سازمان را در حدود نیمی از استانهای کشور مورد بازرسی سرزده قرار دادهاند.
-
پرداخت بدهیهای تامین اجتماعی به داروخانهها تا پایان پاییز ۱۴۰۳
سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیهای خبر از تسویه بدهیهای مراکز درمانی و داروخانهها تا پایان پاییز سال گذشته خبر داد.
-
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی خبر داد؛
آمادهباش مراکز درمانی تأمین اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی از تشکیل ستاد نوروزی در بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی در ایام نوروز۱۴۰۴ و آمادهباش نوروزی بیمارستانها و مراکز درمانی این سازمان در این ایام برای ارائه خدمات به بیمهشدگان خبر داد.
-
پایانی بر دو دهه درد؛
داستان زنی که با جراحی رایگان زانو زندگی را دوباره آغاز کرد
«لیلی صفری» که بیش از دو دهه با درد زانوهای فرسوده دست و پنجه نرم میکرد، اکنون پس از جراحی رایگان تعویض مفصل هر دو زانو در بیمارستان فوق تخصصی تأمیناجتماعی البرز، دوباره میتواند روی پای خود بایستد و در باغی قدم بزند که ۱۲ سال است به آن پا نگذاشته بود.
-
پزشک داروساز تأمیناجتماعی اعلام کرد؛
مراجعه ماهانه ۱۰۰۰۰ نفر به داروخانه درمانگاه شهدای ازنا
مسئول فنی داروخانه درمانگاه تأمیناجتماعی شهدای ازنا با اعلام اینکه ماهانه بهطور متوسط ۱۰ هزار نفر در این واحد پذیرش میشوند، اجرای طرح نسخه الکترونیک را سبب ایجاد تسهیل در ارائه خدمات و کاهش مدت انتظار بیماران برای دریافت اقلام تجویزی بیان کرد و ارتقای طرح مذکور را برای رفع برخی محدودیتهای کنونی، ضروری دانست.
-
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی تشریح کرد؛
آخرین وضعیت مطالبات مراکز درمانی و داروخانهها از سازمان تأمین اجتماعی
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی، برنامه این سازمان برای پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانهها را تشریح کرد.
-
مدیرکل درمان مستقیم اعلام کرد:
ثبت سالانه بیش از ۱۵۰ میلیون بار مراجعه در مراکز درمانی تأمیناجتماعی
مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمیناجتماعی گفت: با وجود افزایش هزینههای درمان، بیش از ۱۵۰ میلیون بار مراجعه در سال به مراکز درمانی این سازمان در کشور انجام میشود.
-
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی اعلام کرد:
اختصاص ۲۵۰ هزار میلیارد ریال برای مطالبات مراکز طرف قرارداد استانها
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی گفت: ۲۵۰ هزار میلیارد ریال برای پرداخت مطالبات موسسههای طرف قرارداد این سازمان در استانهای سراسر کشور اختصاص یافته است.
-
شهرام غفاری اعلام کرد:
نظام ارجاع در سازمان تأمیناجتماعی اجرا میشود
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: سازمان تأمیناجتماعی بهموجب قانون، با وزارت بهداشت در زمینه اجرای برنامه پزشک خانواده همکاری میکند و در صورت عدم فراگیر شدن اجرای طرح مذکور در کشور، نظام ارجاع را بهمنظور مدیریت بهینه منابع در چارچوب خدمات خود پیادهسازی میکند.
-
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی خبر داد:
۵۵۴ میلیون مراجعه بیمهشدگان به مراکز درمانی طی سال ۱۴۰۲
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی با اعلام اینکه سال گذشته ۵۵۴ میلیون مراجعه به مراکز مختلف درمانی توسط بیمهشدگان سازمان تأمیناجتماعی انجام شد، افزود: ۲۵ درصد مراجعه به مراکز ملکی سازمان و باقی خرید خدمت از مراکز طرف قرارداد بوده است.
-
با صدور حکمی از سوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی؛
سرپرست مدیریت درمان استان مرکزی منصوب شد
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با صدور حکمی، دکتر علیرضا اسماعیلی را به عنوان سرپرست مدیریت درمان استان مرکزی منصوب کرد.
-
باصدور حکمی از سوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی؛
سرپرست مدیریت درمان آذربایجانشرقی منصوب شد
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با صدور حکمی دکتر سید فریبرز سیدان اسکویی را به عنوان سرپرست مدیریت درمان استان آذربایجانشرقی منصوب کرد.
-
با صدور حکمی از سوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی؛
سرپرست مدیریت درمان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با صدور حکمی دکتر شاهرخ بهگام را به عنوان سرپرست مدیریت درمان استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرد.
-
رئیس مرکز بستری پیامبر اعظم(ص) اعلام کرد:
انجام جراحیهای فوقتخصصی در بیمارستان تأمیناجتماعی کرمان
رییس بیمارستان تأمیناجتماعی پیامبر اعظم(ص) کرمان، ضمن تشریح خدمات این مرکز، اعلام کرد؛ در مجموعه ما خدمات تخصصی و فوقتخصصی مانند جراحی عروق، جراحی قلب باز، آنژیوگرافی عروق قلبی، گردنی و مغزی ارائه میشود و علاوه بر پذیرش مردم منطقه، مرکز ارجاع بیماران از سایر شهرها و استانهای همجوار بهشمار میرود.
-
با صدور حکمی از سوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی انجام شد؛
انتصاب سرپرست جدید مدیریت درمان خراسانجنوبی
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور حکمی، دکتر متین شادمهری را به عنوان سرپرست مدیریت درمان تأمیناجتماعی استان خراسانجنوبی منصوب کرد.
-
دکتر پاتوبیولوژیست و استاد دانشگاه در گفتوگو با آتیهآنلاین:
متاپنوموویروس انسانی ریهها را درگیر میکند
چندی قبل متاپنوموویروس انسانی (HMPV) باعث افزایش موارد ابتلا به بیماری تنفسی در استانهای شمالی چین بهویژه در کودکان شد و نگرانیهای زیادی را به وجود آورد. شیوع این بیماری پنج سال پس از آن رخ میدهد که جهان برای اولینبار از ظهور یک ویروس کرونای جدید در «ووهان» چین مطلع شد که بعدها با هفت میلیون مرگ به یک بیماری همهگیر جهانی تبدیل شد. متاپنوموویروس انسانی HMPV یک ویروس تنفسی است که علائمی مشابه سرماخوردگی و آنفلوآنزا ایجاد میکند. شواهد نشان میدهد این ویروس موسوم به ویروس جدید چینی، حداقل از ۶۰ سال قبل در دنیا بوده است. کارشناسان سازمان جهانی بهداشت اعلام کردهاند که HMPV برخلاف ویروس «سارس کووید ۲» نه جدید است و نه بهطور خاص خطرناک. اهمیت این ویروس جدید ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر شهاب مدرس؛ پاتوبیولوژیست و استاد دانشگاه که در پی میآید.
-
زایمان در آب؛ تجربهای خوشایند برای مادران باردار قمی
بنابر آمار موجود، در بیمارستانهای ملکی سازمان تأمیناجتماعی، طی سال گذشته ۱۴۶۸ مورد زایمان در آب (به مفهوم گذراندن دردهای زایمان در وان آب گرم) انجام شده است.
-
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد:
افزایش ۳۰۰ تخت بیمارستانی در مراکز درمانی تأمیناجتماعی
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه امسال ۳۰۰ تخت بیمارستانی با استانداردهای روز به تعداد تختهای بیمارستانی موجود تأمین اجتماعی در کشور افزوده شده است، گفت: قطعا میتوان با مشارکت موثر مسئولان درمانی و با توجه به منابع موجود و نگاه به آینده، زمینه ارتقاء سطح ارائه خدمات درمانی به مردم را فراهم کرد.
-
روانپزشک کودک و نوجوان در گفتوگو با آتیهآنلاین:
کودکانی که از تنها ماندن میترسند
اختلال اضطراب جدایی یکی از شایعترین اختلالات اضطرابی در کودکان است که با نگرانی بیش از حد، وحشت و ترس از جدایی یا انتظار جدایی از افرادی که به آنها وابستگی عاطفی دارند، مشخص میشود. این اختلال میتواند در بزرگسالان نیز دیده شود، اما معمولاً از دوران کودکی آغاز میشود. اضطراب جدایی یک احساس طبیعی در نوزادان و کودکان نوپا است که برخی مواقع بزرگسالان هم درگیر آن میشوند. زمانی که اضطراب با رفتار مناسب سن تداخل یابد، به اختلال تبدیل میشود که نیاز به درمان دارد. بیشترین شیوع در کودکان 7ساله با 46/7 درصد بوده است. همچنین کودکانی که دارای سوابقی مانند بستری شدن در بیمارستان، مهاجرت، تک والدی بودن و سابقه مرگومیر در بستگان نزدیک هستند، میزان اختلال اضطراب جدایی بالاتری دارند. اهمیت این اختلال، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر سید محمد علاقبندان؛ روانپزشک کودک و نوجوان که در پی میآید.
-
متخصص کودکان در گفتوگو با آتیهآنلاین:
سینوزیت؛ بیماری شایع کودکان
سینوزیت در کودکان یکی از بیماریهایی شایعی است که معمولاً به عنوان عفونت سینوسها شناخته میشود. سینوزیت ممکن است به دلیل عواملی مانند عفونتهای ویروسی یا باکتریایی، آلرژیها در ساختار بینی و سینوسها رخ دهد. این وضعیت میتواند به علت تورم و التهاب در مخاط بینی و سینوسها باعث علائمی مانند خستگی، سردرد، تب، خلط بینی و درد یا فشار در نواحی چشمان شود. بررسیهای سازمان جهانی بهداشت نشان میدهد تقریبا ۳۵ میلیون نفر در سال در یک کشور به سینوزیت مبتلا میشوند. درمان مؤثر سینوزیت نیازمند تشخیص صحیح و به موقع و انجام درمانهای مختلف از جمله استفاده از آنتیبیوتیکها، آنتیهیستامینها، مکملهای خانگی و در موارد شدیدتر، نیاز به عمل جراحی نیز باشد. اهمیت این بیماری، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر ناهید یزدانی؛ متخصص کودکان که در پی میآید.
-
گفتوگوی آتیهآنلاین با یک چشمپزشک:
وقتی پلکها را باید جراحی کرد
بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک، یکی از روشهای جراحیهای زیبایی صورت است که با هدف بهبود ظاهر پلکهای بالا و پایین یا جوانسازی آنها انجام میشود. این عمل به رفع افتادگی پوست پلک، ظاهر پفآلود چشمها و چربیهای اضافی اطراف چشم کمک میکند. افرادی که به دلیل ژنتیک یا افزایش سن، دچار افتادگی پلک شدهاند، میتوانند به کمک جراحی پلک از شر پوست اضافی و چین و چروک ناشی از آن خلاص شوند. البته این عمل همیشه برای جوانسازی انجام نمیشود بلکه گاهی جنبه درمانی دارد و میتواند مشکلات مرتبط با بینایی را نیز برطرف کند. جراحی زیبایی پلک، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر ناهید مسرور؛ چشمپزشک که در پی میآید.
-
گفتوگوی آتیهآنلاین با یک روانشناس:
آمار رو به فزونی خودشیفتهها
اختلال شخصیت خودشیفتگی یک وضعیت روانی است که در آن افراد احساس مهم بودن دارند، آنان نیاز عمیق به توجه و تحسین بیش از حد، روابط آشفته و عدم همدلی با دیگران دارند اما پشت این نقاب اعتماد به نفس شدید، عزت نفس شکنندهای نهفته است که در برابر کوچکترین انتقادی آسیبپذیرند. اختلال شخصیت خودشیفته در بسیاری از زمینههای زندگی مانند روابط، کار، مدرسه یا امور مالی مشکلاتی ایجاد میکند. بررسیهای انجام شده حاکی از این است که حدود 2 تا 16 درصد از جمعیت بالینی و کمتر از یک درصد از جمعیت عمومی درگیر این اختلال هستند. این در حالی است که خطر وقوع این اختلال در فرزندان افراد مبتلا ممکن است بیش از دیگران باشد، چون آنها احساس غیرواقعبینانه همه توانی خودبزرگبینی، زیبا بودن و با هوش بودن را در ذهن فرزندان خود نیز میکارند. متأسفانه تعداد افراد مبتلا به این اختلال هر روز بیش از پیش گزارش میشود. اهمیت این اختلال، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته با دکتر رضا بابایی؛ روانشناس که در پی میآید.
-
کارشناس ورزشی در گفتوگو با آتیهآنلاین:
یوگا؛ ورزشی که روان را صیقل میدهد
یوگا مجموعهای از تمریناتِ جسمی، ذهنی و روحانی است که ریشه در هند باستان دارد. کلمه یوگا به معنای اتحاد است و هدفِ یوگا، رام و آرام کردنِ ذهن است. این ورزش در حقیقت یک آیین معنوی و مجموعهای از رشته تمرینات ذهنی، جسمی و روحانی برای بالا بردنِ کیفیت زندگی است. در این ورزش تمرینات جسمی، تمرکزی، تنفس عمیق و رهاسازیِ ذهن تمرین میشود تا افراد به آرامش و مراقبه دست یابند. تحقیقات انجام شده نشان داده تمرینات یوگا استرس، اضطراب، افسردگی و درد مزمن را کاهش میدهد و به فرد کمک میکند بهتر بخوابد تمرینات یوگا هورمونهای زیادی در بدن فعال میکنند که در تأمین سلامتی بدن و همچنین ادامه زندگی نقش بسیار زیادی ایفا میکند. اهمیت این ورزش، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با بهمن قاسمی؛ کارشناس ورزش یوگا که در پی میآید.
-
متخصص کودکان در گفتوگو با آتیهآنلاین:
کمخونی در کودکان؛ مشکلی رایج
کمخونی یکی از رایجترین بیماریها نزد کودکان است. این در حالی است که فقر آهن شایعترین نوع کمخونی در کودکان به شمار میرود. علائم کمبود آهن در کودکان و عوارض آن کمی متفاوت است. نیاز رشد سریع کودک به آهن بیش از بزرگترهاست و اگر تأمین نشود، میتواند منجر به کاهش تولید هموگلوبین و کمبود اکسیژن در بدن شود. عوامل دیگری نیز مانند انواع عفونتها، مشکلات گوارشی، کمبود ویتامین B۱۲ و اسیدفولیک، اختلالات ژنتیکی و انتقال خون نادرست نیز میتواند علت کمخونی در کودکان باشد. تشخیص و مدیریت مناسب این علل توسط پزشک معالج کلیدی است تا از تأثیرات منفی آنها جلوگیری و سلامتی کودکان حفظ شود. اهمیت کمخونی در کودکان، ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر ناهید یزدانی؛ متخصص کودکان که در پی میآید.
-
متخصص تغذیه در گفتوگو با آتیهآنلاین:
روغن مناسب؛ خانواده سالم، زندگی سالم
یکی از مهمترین علل مرگومیر در کشورهای مختلف، ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است. متأسفانه این موضوع در کشور ما نیز صدق میکند به طوری که هر سال ۴۰۰ هزار مرگ در کشور به علت فشار خون بالا و ابتلا به بیماری دیابت اتفاق میافتد. این در حالی است که بیماریهای قلبی عروقی به عوامل تغذیهای بستگی دارد. یکی از مهمترین راه های پیشگیری از بیماری های قلبی کنترل نوع چربی است که در رژیم غذایی ما وجود دارد. روغن منبع مهم چربی در رژیم غذایی و حاوی چربیهای اشباع و غیراشباع است. در حالی که چربیهای اشباع شده برای سلامتی مضر هستند، چربیهای غیراشباع میتواند به شدت مفید باشند. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا گفتوگویی داشته باشیم با دکتر احمد محمدیفر؛ متخصص تغذیه که در پی میآید.