به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایرنا، محسن ایروانی با اشاره به فعالیت ۵۰۰ تسهیلگر شغلی مددجویان بهزیستی، افزود: پس از تعیین مسیر شغلی برای مددجویان که آیا تمایل دارند استخدام شوند یا اینکه میخواهند خوداشتغالی خانگی یا غیرخانگی داشته باشند، تسهیلگران به آنها سه ماه مهارت شغلی آموزش میدهند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه تسهیلگری شغلی منحصر به فردترین طرح داخل کشور است که حتی برای نابینایان و معلولین ذهنی که از گروه سخت مشاغل محسوب میشوند، برنامه دارد.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: پیش از این، مددجویان از تسهیلات اشتغال بهرهمند میشدند اما ممکن بود پس از مدتی اشتغال آنها با شکست مواجه شود؛ بنابراین در نظر است که با بهرهگیری از توان تسهیلگران شغلی، مهارتآموزی و پشتیبانی شغلی از مددجویان به عمل آید.
تسهیلگران شغلی در ایام کاری نوروز مشغول کار هستند
ایروانی اظهار داشت: تسهیلگران شغلی وظیفه آمادهسازی شغلی و روانی مددجویان برای ورود به بازار کار را بر عهده دارند و بررسی میکنند که آیا مددجو آماده ورود به بازار کار است و اینکه آیا مهارتهایی مانند ارتباط با شغلی را میداند یا نه.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: تسهیلگران شغلی به مددجویان آموزش میدهند که خودشان طرح کسب و کار بنویسند یا اینکه ترازنامه مالی را محاسبه کنند.
وی با اشاره به اینکه کار آمادهسازی شغلی مددجویان توسط تسهیلگران از ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز میشود، ادامه داد: در ایام کاری نوروز، تسهیلگران شغلی مشغول به کار هستند که وظیفه اصلی آنها پشتیبانی شغلی از مددجویان است.
نظر شما