شستا باید رتبه اول بین هلدینگ‌های چند رشته‌ای از منظر بازده جامع سهام‌دار باشد

مشاور مدیرعامل و رئیس اتاق فکر شستا تاکید کرد: باید ترکیب سبد سرمایه‌گذاری شستا را به گونه‌ای تنظیم کنیم که رتبه اول TSR یا همان بازده جامع سهام‌دار را ایجاد کنیم و برای رسیدن به این موقعیت باید هفت مهاجرت بزرگ رخ دهد؛ از تنوع بیش از حد به تمرکز نسبی، از تعدد شرکت‌های کنترلی و مدیریتی به سهام‌داری غیرمدیریتی و غیرکنترلی و چند گذار کلیدی دیگر.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از شستا رسانه، مجتبی لشکربلوکی که مشاور وزیر رفاه در اصلاح نظام بنگاه داری نیز هست در هم‌اندیشی معاونین و مدیران برنامه‌ریزی هلدینگ‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با طرح سوالاتی از منظر استراتژی، اظهار داشت: سوالاتی که باید پاسخ شفاف داشته باشیم این است که کدام کسب و کار باید در پرتفوی ما بر اساس توازن ریسک، توازن ارزش، توازن رشد و توازن نقدی توسعه پیدا کند؟ کدام کسب وکارها باید از سبد ما خارج شوند و یا کدام کسب و کارها باید اضافه شوند؟

وی افزود: شستا به دنبال آن است که در چند صنعت محدود حضور داشته و تعداد شرکت‌های کنترلی و مدیریتی خود را کاهش دهد و به سمت دارایی های مالی مانند سهام، اوراق، یونیت صندوق های سرمایه گذاری برود.

مشاور مدیرعامل و رئیس اتاق فکر شستا، استراتژی سرپرستی، استراتژی رشد، استراتژی سرمایه‌گذاری و استراتژی بین‌المللی‌سازی و استراتژی تخصیص منابع و استراتژی مالی را تشریح کرده و از تأکید مدیرعامل شستا بر لزوم بین‌المللی شدن هلدینگ چند صنعتی شستا گفت. بین المللی شدن فقط به معنی فعالیت در خارج از کشور نیست. بلکه می توان در داخل مرزهای کشور نیز از طریق صادرات، تولید تحت لیسانس، شراکت استراتژیک و جوینت ونچر نیز بین المللی شد.

کد خبر: 78275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 4 =