به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه، با عنایت به لزوم ارتقای تعامل با مسئولان استانی، اسکندر کاکایی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان با حضور در محل استانداری کرمانشاه با منوچهر حبیبی، استاندار دیدار و گفتگو کرد.
کاکایی در ابتدا به معرفی سازمان تأمین اجتماعی و اداره کل استان پرداخت و گفت: در استان کرمانشاه ۱۸ شعبه شامل ۴ شعبه در سطح شهر کرمانشاه و ۱۴ شعبه دیگر در سطح شهرستانهای استان مشغول فعالیت و ارائه خدمات به مخاطبین سازمان تأمین اجتماعی هستند که علاوه بر آن، تعداد ۷ کارگزاری بخش خصوصی نیز در این راستا فعالیت دارند.
وی افزود: با توجه به وسعت جامعه مخاطب سازمان تأمین اجتماعی لذا ضرورت دسترسی آسان و انجام برخط امور همواره مورد توجه و در دستور کار بوده بطوریکه امروزه بیش از ۶۰ خدمت اصلی و پرتردد این سازمان بصورت کاملا غیرحضوری و در بستر اینترنت عملیاتی و به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل تأمین اجتماعی کرمانشاه به ضریب پوشش بیمهای تأمین اجتماعی در استان نیز اشاره و بیان کرد: ماهیت وجودی سازمان تأمین اجتماعی در ابتدای فعالیت خود براساس بیمه اجباری و پس از احراز رابطه مزد بگیری کارگری و کارفرمایی بوده است لکن در سنوات گذشته با برنامهریزی های انجام شده طیف وسیعی از جامعه توانستند به خانواده بزرگ تأمین اجتماعی اضافه شده بطوریکه امروزه با اجرای طرحهایی همچون بیمه مشاغل آزاد، اختیاری و بیمه فراگیر خانواده ایرانی شاهد آن هستیم که جوامعی همچون زنان خانهدار و دختران، دانشجویان و ... می توانند با انعقاد قرارداد در بستر سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به آدرس www.es.tamin.ir تحت پوشش این سازمان قرار گیرند.
پوشش بیمه تامیناجتماعی برای ۴۰ درصد کرمانشاهیها
وی افزود: در حال حاضر مجموعاً بیش از ۸۲۰ هزار نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه و معادل ۴۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی بوده که از این تعداد، ۹۱ هزار نفر مستمری بگیر اصلی و ۲۷۰ هزار نفر بیمه شده اصلی و بقیه افراد بصورت تبعی تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در استان کرمانشاه هستند.
کاکایی گفت: ماهانه مبلغی حدود ۸۳۰ میلیارد تومان به عنوان حقوق به بازنشستگان و مستمری بگیران و مبلغی قریب به ۶۰ میلیارد تومان بابت حمایتهای کوتاه مدت شامل بیکاری، بیماری، کمک هزینه ازدواج و ... پرداخت می شود که تأمین منابع برای پرداخت این مبلغ با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در کشور، این سازمان و منابع آنرا تحت فشار قرار داده است لکن این سازمان با برنامهریزی لازم و از محل بیمه پردازی کارفرمایان و بیمه شدگان ضمن تأمین منابع مورد نیاز، کلیه تعهدات قانونی خود را به روز و بدون تأخیر و براساس آخرین مصوبات کشوری اجرا کرده است.
وی جایگاه استان کرمانشاه در رتبهبندی شاخص های عملکردی در کشور را مطلوب دانست و بیان کرد: در ارزیابی عملکرد تابستان سال جاری و در بین ۳۲ واحد استانی، استان کرمانشاه جایگاه چهارم را به خود اختصاص داده است و این بیانگر زحمات کلیه کارکنان پرتلاش و خدوم استان است و امیدواریم در ارزیابی های آتی با برنامه ریزی های صورت گرفته این جایگاه را ارتقاء دهیم.
کاکایی افزود: رسیدگی و پیگیری مشکلات جامعه مخاطب به ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران را وظیفه خود می دانیم و تمامی مصوبات کشوری در مورد میزان پرداختی و افزایشهای حقوق این عزیزان اجرایی شده است.
مدیرکل تأمین اجتماعی کرمانشاه ادامه داد: در متناسب سازی انجام شده در اجرای برنامه هفتم توسعه نیز مقرر شده طی سالهای ۱۴۰۳ به میزان ۴۰ درصد ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ هرکدام به میزان ۳۰ درصد افزایش داشته باشد به طوری که در پایان سال سوم نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال، ۹۰ درصد نسبت اولین مستمری بازنشستگی و حداقل دستمزد سال برقراری، متناسب سازی شود. سازمان تأمین اجتماعی نیز این میزان افزایش ( افزایش ۴۰ درصدی سال ۱۴۰۳) را از آبان ماه در دستور کار قرار داده است. هدف از اجرای این طرح تقویت و حفظ منابع درامدی جامعه بازنشستگی بوده است.
وی افزود: امروزه با اجرای این متناسب سازی، تعهدات بلندمدت و کوتاهمدت و درمان سازمان تأمین اجتماعی از مبلغ ماهانه ۶۰ همت به مبلغی بالغ بر ۹۰ همت افزایش پیدا کرده است. همچنین این سازمان به جهت حفظ قدرت خرید مستمری بگیران حداقل بگیر اقدام به افزایش حقوق این عزیزان به میزان ۱۰ درصد حداقل دستمزد سال جاری و از محل منابع خود کرده است.
کاکایی پویایی اقتصاد و رونق چرخه تولید و صنعت را از عوامل موثر در تقویت ضریب پشتیبانی سازمان تأمین اجتماعی دانست و گفت: در حوزه کارفرمایی و تولید و صنعت استان متاسفانه با وجود برخی مشکلات این عزیزان، شاهد رشد نیروی انسانی نیستیم و متعاقباً منابع سازمان تأمین اجتماعی نیز متأثر از این موضوع و رابطه مستقیمی با رکود اقتصادی جامعه کارفرمایی دارد.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه بیان کرد: در حال حاضر ۲۳ هزار کارگاه در سطح استان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند که از این تعداد، ۵۲۰ کارگاه بالای ۵۰ نفر بیمه شده و بقیه کارگاه ها کمتر از ۵۰ نفر بیمه شده هستند. همچنین تعداد ۵۵۰ پرونده پیمانکاری در حوزه تأمین اجتماعی استان کرمانشاه فعال و دارای ردیف های پیمان هستند.
کاکایی گفت: ۷۸ درصد از جامعه بازنشستگی کشور تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند؛ توجه به این مهم و بررسی راهکارهای رفع موانع اشتغال همچون جلوگیری از بکارگیری مجدد بازنشستگان در برخی از کارخانجات و... می تواند تأثیر و نقش بسزایی در کاهش نرخ بیکاری استان و بکارگیری نیروی جوان نخبه داشته باشد.
احداث درمانگاه تأمین اجتماعی در هرسین و کنگاور
در ادامه این نشست مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه ضمن تبریک انتصاب حبیبی بهعنوان استاندار کرمانشاه به معرفی خدمات حوزه درمان تأمین اجتماعی پرداخت و گفت: از سال ۱۳۶۸ که قانون الزام به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، مدیریتهای درمان استانها شکل گرفته و تشکیلات آن تا به امروز دستخوش تغییرات بسیاری شده است بطوریکه امروزه در سه معاونت شامل معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی با حدود ۱۱۴۳ پرسنل، معاونت خدمات درمانی و معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی و همچنین در ۱۶ اداره ستادی در حال ارائه خدمت به هم استانی های عزیز هستیم.
میثم حجتی پور افزود: خوشبختانه در امر توسعه زیر ساختها با برنامه ریزی های صورت گرفته و با تلاشهای شبانه روزی پرسنل خدوم و پرتلاش درمان در استان و همچنین با حمایتهای مسئولین استانی و ستادی شاهد بهره مندی جمع کثیری از هم استانیهای عزیز از خدمات درمانی هستیم بنحوی که میتوان گفت امروزه در سطح استان کرمانشاه شهرستانی را نداریم که استحقاق دارا بودن مراکز درمانی تأمین اجتماعی بلحاظ تعداد بیمهشده را داشته باشد و فاقد مرکز درمانی باشد.
وی از احداث درمانگاه در شهرستانهای هرسین و کنگاور خبر داد و گفت: درابتدای شروع بکار اینجانب بهعنوان مدیر درمان تأمین اجتماعی، این استان دارای دو بیمارستان و دو پلی کلینیک شبانهروزی و دو درمانگاه تک شیفتی در مرکز کرمانشاه بود و خوشبختانه همانگونه که گفته شد با برنامهریزی و تعامل با مسئولین توانستیم مراکز درمانی را بنحوی توسعه دهیم که به جرأت میتوان گفت در سطح استان خدمات ما در دسترس آحاد هم استانی های عزیز قرار گرفته است. مراکز درمانی شهرستانهای پاوه، جوانرود، سرپلذهاب، سنقر و کلیایی و صحنه به مجموعه درمان استان اضافه شده و شهرستانهای هرسین و کنگاور نیز بزودی کار خود را شروع خواهند کرد.
بهرهبرداری از اورژانس جدید بیمارستان شهدای کرمانشاه در دهه فجر
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه به توسعه مراکز درمانی در سطح شهرستان کرمانشاه نیز اشاره و بیان کرد: اقدامات توسعهای و عمرانی بسیار زیادی در مراکز درمانی شهر کرمانشاه انجام شده است که از مهمترین آنها میتوان به ایجاد بخش LDR، ایجاد بخش Nicu در بیمارستان حضرت معصومه (س)، انبار دارویی، بازسازی مراکز تصویربرداری و آشپرخانه ها اشاره کرد که همگی در طی چند سال اخیر انجام شده است. در حال حاضر هم پروژه اورژانس جدید بیمارستان شهدای کرمانشاه با ۱۶۵۰ متر در دو طبقه را در دستور کار داریم که یقیناً از بهترین اورژانس ها خواهد بود. این پروژه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تمام سعی ما در مجموعه درمان بر آن است که در ایام الله دهه مبارک فجر به بهره برداری رسیده و افتتاح شود.
حجتیپور افزود: بیمارستان شهدای کرمانشاه یک بیمارستان جامع و عمومی است که عمده اعمال جراحی در آن انجام می شود و بیمارستان حضرت معصومه (س) بهعنوان بیمارستان مادر تخصصی زنان و زایمان و کودکان در استان کرمانشاه فعالیت دارد و از ابتدای سال لغایت آبان ماه تعداد ۲۸۰۰ تولد در این بیمارستان انجام شده است و بسیار مفتخریم که این میزان، ۱/۳ موالید کرمانشاه و حدود ۳۲ درصد کل موالید استان را شامل شده است.
پس از ارائه گزارش مدیران بیمه و درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه بیان کرد: سازمان تأمین اجتماعی بهلحاظ تعداد افراد تحت پوشش و خدمات متنوع درمانی و پرداخت مستمری از مجموعه های گسترده و سازمان های اثرگذار است که با توجه به ارتباط مستمر جامعه تحت پوشش در امرگرفتن خدمات، نیاز هست که بهترین خدمت به این عزیزان ارائه شود.
استاندار کرمانشاه گفت: سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان حمایتی، اجتماعی است و ضرورت دارد مسائل و مشکلات مخاطبان این سازمان منجمله بازنشستگان، بیمه شدگان و ... به طور ویژه مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
حبیبی با اشاره به لزوم ارائه بهترین خدمت به مردم افزود: یکی از خدمات مهم تأمین اجتماعی موضوع درمان و ارائه خدمات درمانی به مردم است و هرچه توسعه زیرساختی در این راستا بیشتر باشد رضایت هم استانیهای عزیز را در بر خواهد داشت و مطمئناً با تلاش و همافزایی و مدیریت خوب میتوان خدمات مطلوب تری ارائه داد و بسیاری از مسائل و مشکلات مخاطبان این سازمان که جنبه اجتماعی نیز دارد برطرف خواهد شد.
وی در پایان بیان کرد: بازدید از مراکز تأمین اجتماعی به ویژه در حوزه درمانی در دستور کار است چراکه مردم شایسته دریافت بهترین خدمت و امکانات هستند و در صورت نیاز آمادگی داریم در سطح کشور نسبت به جذب اعتبارات و امکانات مورد نیاز استان اقدام کنیم.
نظر شما