به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، فرگل صحاف با بیان اینکه بر اساس قانون جدید مربوط به کاشت حلزون، در حال حاضر سازمان بهزیستی برخلاف گذشته به طور مستقیم نمی تواند به جراحی در این باره اقدام کند و این جریان بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی نهاده شده است افزود: در جریان کاشت حلزون ادارات کل بهزیستی اقدام به معرفی افراد واجد شرایط به دانشگاه های علوم پزشکی میکند که در این باره پروندههای افراد متقاضی پس از بررسی و رصد کامل افراد را به مجموعههای بیمارستانی دولتی معرفی می کند.
وی ادامه داد: سازمان بهزیستی در زمینه رفع معایب شنوایی نسبت به تامین قطعات و نیز نگهداشت آنها وارد عمل شده و در این زمینه همه ساله هزینه های زیادی را متحمل می شود.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به گستره خدمات بهزیستی پیش از تولد جهت جلوگیری از معلولیتها، مشاوره ژنتیک و اجرای برنامه پیشگیری از تولد نوزادان دارای اختلالات ژنتیکی معلولیتی را جزو رئوس برنامههای این سازمان دانست و گفت: در این زمینه در یک سال اخیر هشت هزار و ۲۰۵ مورد مشاوره انجام شده است.
صحاف غربالگری بینایی و شنوایی را از برنامههای جامع سازمان بهزیستی برای جلوگیری از گسترش معلولیت ها عنوان و بیان کرد: تاکنون تعداد ۱۶۲ هزار و ۷۳۸ نفر در قالب غربالگری بینایی مورد سنجش قرار گرفتند که ۲.۶۶ درصد نیازمند درمان تشخیص داده شدند.
وی افزود: در طرح غربالگری شنوایی نیز تعداد ۴۱ هزار و ۱۵۷ نفر سنجش شدند که سه دهم درصد از آنها مشکل دار تعیین شده و نیازمند درمان هستند.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی مجموع جامعه ناشنوای آذربایجان شرقی تحت پوشش بهزیستی را ۱۴ هزار و ۱۸۵ نفر اعلام کرد و گفت: کل افراد معلول تحت پوشش این مجموعه در استان ۸۵ هزار و ۶۶۰ نفر است.
وی یادآور شد: حدود ۵۸ درصد ناشنوایان استان را آقایان و ۴۲ درصد را خانمها تشکیل می دهند.
نظر شما