به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان، محمدرضا انصاری با بیان اینکه به طور معمول سالانه حدود ۱۵ هزار نفر- دوره، مهارت آموز در مراکز دولتی و غیر دولتی استان داریم، افزود: اصطلاح نفر- دوره به این معنی است که یک نفر ممکن است در چند دوره مهارتی شرکت داشته باشد چرا که در مواردی لازم است یک فرد برای یادگیری یک حرفه به صورت کامل و ماهرانه، در چند دوره مهارتی که مکمل هم هستند شرکت داشته باشد.
وی افزود: ۱۳۰ مرکز و کارگاه آموزشی دولتی و ۲۰۰ آموزشگاه غیر دولتی در زمینه آموزشهای فنی و حرفهای در استان فعال است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان گفت: با توجه به نوع استقرار مشاغل در صنایع استان، اغلب رشتههای مهارتی مورد تقاضای بنگاههای اقتصادی استان شامل برق صنعتی، رشتههای جوشکاری، مکانیک صنایع، تراش و فلز cnc، برنامه نویسیهای تخصصی، رشتههای مکاترونیک و رشتههای مرتبط با فناوری مد و لباس است.
وی با بیان اینکه دورههای آموزشی با هدف اشتغالزایی برای گروه های هدف برگزار می شود، گفت: ۷۵ درصد آموزشها بر اساس استاندارد عملی و ۲۵ درصد تئوری است.
انصاری با بیان اینکه آموزشها و ارتقای مهارتها بر مبنای نیازهای شغلی در استان اجرا میشود، گفت: آموزشهای فنی و حرفهای علاوه بر مراکز شهرها توسط تیم های سیار نیز ارائه میشود که طبق اعلام نیاز داوطلبان در مرکز فنی و حرفه ای صورت میگیرد.
نظر شما