به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، عماد معینی در این باره افزود: مطابق موارد گفتهشده در ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری، در خط A متروی قم با هدف بهبود شرایط استفاده افراد دارای معلولیت، نابینایان و سالمندان تلاش شده است تا این موضوع ازجمله طراحی و اجرای آسانسور معلولان به تعداد چهار مورد برای دسترسی افراد به طبقات و سکوی مسافر از سطح زمین به کار رفته است.
معاون فنی و اجرایی سازمان قطار شهری قم با اشاره به طراحی و اجرای رمپهای معلولان در کنار پلهها در راههای ورودی بیان کرد: نصب و تجهیز پلهبرقی در کنار پله خشک در هر ورودی، طراحی و نصب مسیر نابینایان از سطح زمین تا محدوده سکوی قطار بهصورت پیوسته و نصب علائم حسی از دیگر اقدامات برای تسهیل تردد نابینایان و معلولان است.
معینی تأکید کرد: کل موارد در نظر گرفتهشده برای این اقدامات و متناسبسازی با در نظر گرفتن شفتها و تونلهای راهرو و آسانسور معلولان حدود ۴۰۰ میلیارد ریال در هر ایستگاه است که عمده آن تکمیلشده و یا در حال اجرا است.
وی افزود: در طراحیهای ایستگاههای فاز دوم خط A مترو قم نیز، ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای معلولان و نابینایان طبق نشریه ۸۹۳ در بخش مترو مدنظر قرار گرفته است تا دسترسی این افراد به حملونقل پاک و عمومی محقق شود.
نظر شما