بهگزارش آتیه آنلاین به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، موسوی در بازدید از شعبه ۲ تأمیناجتماعی خرمآباد و بیمارستان تأمیناجتماعی خرمآباد و گفتوگو با مراجعان و کارکنان این مراکز، از استمرار پیگیری طرحهای توسعه خدمات این سازمان بهویژه توسعه ظرفیتهای درمان رایگان بیمهشدگان در دولت سیزدهم خبر داد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پنجاهوهفتمین سفر استانی و بهمنظور بازدید میدانی و بررسی وضعیت ارائه خدمات بیمهای و درمانی به بیمهشدگان استان لرستان و افتتاح چند پروژه عمرانی، در حاشیه بازدید از بیمارستان تأمیناجتماعی خرمآباد گفت: یکی از رویکردهایی که از آغاز دولت سیزدهم، "شهید جمهور" حضرت آیتالله رئیسی بر آن تأکید داشتند، توسعه خدمت در همه بخشهای کشور و تأمین نیاز مردم بهویژه در مناطق کمتر برخوردار بود.
وی افزود: براساس تأکیدات رئیسجمهور شهید، توسعه خدمات سازمان به ویژه خدمت درمان مستقیم را که همه خدمات تخصصی و فوقتخصصی سرپایی و بستری آن برای بیمهشدگان رایگان در سازمان تأمین اجتماعی است، از ابتدای این دولت مورد توجه قرار دادیم. از آغاز دولت تا امروز ۳۹ پروژه درمانی شامل بیمارستان و درمانگاه را افتتاح کردیم و تا پایان سال جاری نیز انشاءالله ۱۰ مرکز دیگر را افتتاح خواهیم کرد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی افزود: در استان لرستان؛ ۴ پروژه درمانی را در اولویت قرار دادهایم. پروژه اول در قالب احداث پلیکلینیک تخصصی بیمارستان خرمآباد با پیشرفت بالای ۸۰ درصد با تزریق منابع، تا چند ماه آینده به بهرهبرداری میرسد. پروژه دیگر، توسعه بیمارستان نرگس درود است که پیشرفت فیزیکی آن بیش از ۹۰ درصد است و امیدواریم در هفته تأمیناجتماعی به بهرهبرداری برسد.
وی در مورد سایر پروژههای درمان تأمیناجتماعی در استان لرستان گفت: درمانگاه الشتر را در سفر قبلی به استان کلنگزنی کردیم که طبق برنامه زمانبندی طی ۱۸ ماه احداث خواهد شد. پروژه توسعه بیمارستان کوثر درود هم پروژه درمانی دیگر این استان بوده که امروز به بهرهبرداری میرسد و ضمن افتتاح پلیکلینیک تخصصی بیمارستان، تعداد تختهای بیمارستان نیز از ۳۲ به ۹۶ تخت افزایش مییابد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی همچنین گفت: هزینه ۴ پروژه درمانی استان لرستان بالغ بر یک هزار میلیارد تومان است و امیدواریم با توسعه ظرفیتهای درمان مستقیم در این استان، بتوانیم ضمن اینکه به عهدی که با رئیسجمهور شهید بستهایم؛ عمل کنیم، رضایت مردم را هم که زمینهساز رضایت خداوند است، تأمین کنیم.
موسوی افزود: در این دولت، تسهیل ارائه خدمات سلامت و کاهش سهم پرداخت از جیب مردم از روشهایی چون تحت پوشش بیمه قرار گرفتن هزینههای درمان بیماریهای سخت و صعبالعلاج، یکی از رویکردهای مورد توجه رئیسجمهور شهید بود که با ایجاد صندوق خاصی برای این منظور در سازمان بیمه سلامت، بیماران بیمهشده تأمیناجتماعی نیز که مبتلا به بیماریهای تعریفشده به عنوان صعبالعلاج هستند، تحت حمایت این صندوق قرار گرفتهاند.
نظر شما