به گزارش آتیه آنلاین به نقل از سایت جماران، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی بعداز ظهر امروز در دیدار رئیس سازمان بهزیستی کشور و جمعی از توان یابان این سازمان که در حرم امام برگزار شد، گفت: امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر وظیفه حاکمان نسبت به کسانی که ناتوان هستند را گوشزد می کنند. جدای از اینکه هر انسانی نسبت به انسان دیگر مسئولیت دارد، اما طبیعتا حکومت ها مسئولیت مضاعفی دارند.
یادگار امام با تأکید بر اینکه تمام دوره زندگی را دوره آزمایش بدانیم، گفت:همه می توانند گرفتار شوند اما گرفتاری همراه با معلولیت عمیق تر و سخت تر است.
به گزارش خبرطلایی به نقل از روابط عمومی ، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی بعداز ظهر امروز در دیدار رئیس سازمان بهزیستی کشور و جمعی از توان یابان این سازمان که در حرم امام برگزار شد، با اشاره به این آیه شریفه که «تمام زندگی انسان برای آزمایش است»، گفت: این آزمایش از جهات مختلفی برای انسان پدید می آید. در روایات داریم که هرکس محبوب تر باشد بیشتر مورد آزمایش قرار می گیرد. یعنی تردیدی وجود ندارد که این آزمایش می آید؛ یکی با خوف، یکی گرسنگی و یکی هم اینکه خداوند در زندگی تان نقصان ایجاد می کند و این کمبود یا در مال، یا در سلامت و یا در فرزندانتان است.
وی یادآور شد: در آیه دیگری از قرآن خداوند به پیامبر می فرماید، «به صابران بشارت بده. صابران کسانی هستند که می دانند این دنیا محل گذر و این مقطع زمانی مقطع امتحان است». پس تمام دوره زندگی را دوره آزمایش بدانیم.
سید حسن خمینی با اشاره به اینکه تمام آنچه به همه ما تفضّل شده را به رایگان داده اند، اظهار داشت: به کسانی نعمت هایی داده اند و به کسانی نعمت های دیگر؛ و مصائب از هر طرف ممکن است بر انسان عارض شود؛ اما بدانیم آنچه داریم حق ما نبوده است. لذا ان شاء الله با صبوری بتوانیم به زندگی جاودانه فکر کنیم.
هر انسانی نسبت به انسان دیگر مسئولیت دارد؛ حکومت ها مسئولیت مضاعفی دارند
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص وظیفه مسئولین نسبت به افراد دارای معلولیت، گفت: امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر وظیفه حاکمان نسبت به کسانی که ناتوان هستند را گوشزد می کنند. جدای از اینکه هر انسانی نسبت به انسان دیگر مسئولیت دارد، اما طبیعتا حکومت ها مسئولیت مضاعفی دارند.
یادگار امام تأکید کرد: پیدایش یک سازمان مبارک به نام «بهزیستی» که مورد اعتماد مردم و دردمندان است و همیشه خودش را از آفاتی که ممکن است سازمان های دیگر دچار شوند برکنار داشته، یک گام مهم حکومتی در راستای انجام این مسئولیت است.
همه می توانند گرفتار شوند، اما گرفتاری همراه با معلولیت عمیق تر و سخت تر است
وی خطاب به مدیران این سازمان افزود: از کار در این حوزه نه تنها خسته نشوید، بلکه بسیار خدا را شکرگزار باشید. چون «آه» یک دردمند به سرعت از آسمان ها بالاتر می رود و یک دعا در حق شما خودتان و خانواده تان را بیمه می کند. شکرگزار باشید که در این جایگاه خدمت می کنید، چرا که دعای دردمندان را بدرقه دارد.
سید حسن خمینی در پایان گفت: ان شاء الله دولت هم خدمت رسانی بیشتری کند. همه می توانند گرفتار شوند، اما گرفتاری همراه با معلولیت عمیق تر و سخت تر است.
پیش از سخنان یادگار امام علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور، در سخنانی گفت: امام به عنوان مغز متفکر جهان اسلام و استاد اسلام شناسی، با نمایش اسلام ناب راه را بر مستکبرین بسته و ضمن ایجاد یکپارچگی میان ملت ها راه حرکت مهدوی(عج) برای پایان دادن به ظلم ظالمین را به خوبی گشوده است.
وی افزود: هدف امام از براندازی کفر و اهتزاز پرچم اسلام، مددرسانی به مستضعفان بوده و سازمان بهزیستی که مولود انقلاب اسلامی است توفیق خدمت در جهت محرومیت زدایی از بیش از شش و نیم میلیون نفر را دارد و در عین حفظ کرامت با رویکردهای تخصصی تمام امکانات خود را برای رفع فقر و محرومیت به کار بسته است.
قادری تأکید کرد: برای تحقق قانون جامع حمایت از حقوق معلولین با همیاری سازمان های همکار تمام همت خود را بیشتر از گذشته به کار می بریم تا بتوانیم آرمان های امام راحل در خدمت به معلولین را تحقق بخشیم.
نظر شما