آغاز توزیع گوشت گرم به خانواده‌های نیازمند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از آغاز مرحله دوم توزیع گوشت گرم برای خانواده‌های نیازمند در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از کمیته امداد، حبیب‌اله آسوده با اعلام این خبر افزود: در چارچوب مرحله نخست تفاهم‌نامه کمیته امداد با مرکز نیکوکاری سمت خدا، سال گذشته در مجموع ۱۳۶ تن گوشت گرم میان خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

وی هدف از اجرای این طرح را تامین معیشت محرومان عنوان کرد و ادامه داد: این میزان گوشت گرم در قالب بسته‌های ۱.۵ کیلویی در ۳۱ استان کشور در اختیار جامعه هدف قرار گرفت.

آسوده گفت: در مرحله نخست تفاهم‌نامه، ۹۴ هزار خانوار از این بسته معیشتی برخرودار شدند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه مرحله دوم این تفاهم‌نامه از فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده است،گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون توزیع بسته‌های گوشت گرم در استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، کرمان انجام شده و این روند در تمام استان‌ها ادامه خواهد یافت.

کد خبر: 79868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 0 =