به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان البرز، در این انتخابات که بعد از ظهر ۲۵ فروردین با حضور حدود ۱۲۰ نفر از کارکنان بازنشسته و مستمری بگیر تامین اجتماعی استان البرز برگزار شد ابراهیم سیدی، رئیس سابق کانون گزارشی از عملکرد کانون در دوره قبل ارائه و چراغی، بازرس کانون گزارش مالی سال ۱۴۰۳ را ارائه داد .
در ادامه این نشست تعداد ۱۴ نفر از کاندیدهای هیأت مدیره و چهار نفر از کاندیدهای بازرسی نسبت به معرفی سوابق و برنامه های خود پرداختند و پس از رای گیری تعداد ۷ نفر از کاندیداهای هیأت مدیره و دو نفر از کاندیدهای بازرسی به عنوان نفرات برگزیده موفق به راهیابی به هیأت مدیره کانون کارکنان بازنشسته و مستمری بگیر تامین اجتماعی استان البرز شدند.
افراد برگزیده هیأت مدیره، غلامحسن کشاورز با کسب ۸۴ رای، علی اصغر قلاوند با کسب ۸۲ رای ، رضا افخمی با کسب ۷۱ رای ، ابراهیم سیدی با کسب ۶۶ رای، محمد پوستین دوز با کسب ۵۶ رای، محمدعلی نبی زاده ۵۴ رای و وحید راوفیان با کسب ۵۰ رای به عنوان اعضای اصلی هیأت مدیره و یداله حسین پور با کسب ۷۵ رای و علی دلکانی با ۷۳ رای به عنوان بازرسین اصلی کانون کارکنان بازنشسته و مستمری بگیر تامین اجتماعی استان البرز انتخاب شدند.
نظر شما