ارائه ۴۵ هزار نفر ساعت آموزش هوش مصنوعی در استان مرکزی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: ۴۵ هزار و ۶۲ نفر ساعت آموزش هوش مصنوعی از تیرماه سال گذشته تاکنون در این استان طی هفت دوره آموزشی ارائه شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، حمیدرضا رستمی با بیان این مطلب افزود: این آموزش‌ها با موضوعاتی شامل، کاربرد هوش مصنوعی در زندگی روزمره، تولید محتوا، تجزیه و تحلیل یادگیری ماشین، متخصص داده، کاربرد هوش مصنوعی در آموزش و پرورش و تولید هوش مصنوعی در بازاریابی ارائه شده است.

وی بیان کرد: برگزاری این دوره‌های آموزشی برای علاقمندان به صورت رایگان ارائه شده اما در خارج مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای، هزینه چند ۱۰۰ میلیون ریالی برای مخاطبان دارد.

رستمی اضافه کرد: استان مرکزی تنها استانی است که در حوزه هوش مصنوعی کار برنامه‌ریزی و اجرا دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: دپارتمان هوش مصنوعی ساوه، به‌عنوان نخستین مرکز تخصصی ایران در این حوزه، سال ۱۴۰۲ با هدف توسعه مهارت‌های تخصصی و افزایش دسترسی عمومی به دانش هوش مصنوعی و داده‌کاوی راه‌اندازی شد.

۲۱ مرکز دولتی، ۳۸۰ آموزشگاه آزاد و ۱۰۶ مرکز جوار کارگاهی ( واحدهای آموزشی مستقر در صنایع) در استان مرکزی فعال و آموزش‌های مهارتی به متقاضیان ارایه می‌شود.

کد خبر: 79429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 0 =