به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی بهزیستی لرستان، همایون عمودی زاده با اعلام این خبر گفت:جمعیت و خانواده ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. تغییرات در ساختار خانواده (مانند کاهش نرخ ازدواج یا افزایش طلاق) میتواند بر رشد جمعیت تأثیر بگذارد. از سوی دیگر، تغییرات جمعیتی مانند پیری جمعیت یا کاهش نرخ تولد میتواند بر ساختار و کارکرد خانواده تأثیر بگذارد. برای مثال، در جوامعی با نرخ تولد پایین، خانوادهها کوچکتر میشوند و بار مراقبت از سالمندان بر دوش تعداد کمتری از افراد قرار میگیرد.
مدیرکل بهزیستی استان گفت: جوانی جمعیت به بخش قابل توجهی از جمعیت یک کشور یا منطقه گفته می شود که جمعیت آن را افراد جوان تشکیل میدهند. این پدیده معمولاً در نتیجه افزایش نرخ تولد و کاهش نرخ مرگ و میر در دورههای قبلی رخ میدهد.
وی در ادامه با اشاره به تأثیرات مهمی که جوانی جمعیت بر جنبههای مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی یک جامعه دارد اشاره کرد و افزود. در جوامع با جمعیت جوان، درصد بالایی از جمعیت زیر ۳۰ سال قرار دارند. معمولاً در این جوامع نرخ تولد نسبتاً بالا است. در برخی موارد، امید به زندگی در این جوامع ممکن است پایینتر باشد، هرچند این موضوع به شرایط بهداشتی و اقتصادی نیز بستگی دارد.
عمودی زاده بیان کرد: وجود جمعیت جوان میتواند به معنای نیروی کار بزرگ و پرانرژی باشد که میتواند به رشد اقتصادی کمک کند.
وی افزود: با افزایش تعداد جوانان، نیاز به ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر میشود تا از بیکاری و نارضایتی اجتماعی جلوگیری شود.
نظر شما