به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان، فرشاد خوش طالع با بیان این مطلب افزود: هیاتهای بدوی و تجدید نظر تشخیص مطالبات سازمان تامین اجتماعی یکی از مصادیق بارز و جلوههای تحقق عدالت و رعایت حقوق شرکای اجتماعی است که با مشارکت نمایندگان کارگری و کارفرمایان در بخش بدوی و حضور نمایندگان دادگستری و اتاق های اصناف و بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان به عنوان نماینده کارفرما در جلسات تجدید نظر تشکیل میشود.
وی با اشاره به اینکه لغایت بهمن ماه سال ۱۴۰۳ در سطح ۲۸ شعبه اجرایی تامین اجتماعی گیلان ۷۳۷ جلسه هیات بدوی تشکیل و تعداد ۴۹۲۰ پرونده و بدهی برآوردی اعتراض شده توسط کارفرمایان مورد رسیدگی قرار گرفته است گفت: ۴۸ درصد این پرونده ها یعنی ۲۳۷۷ فقره با تایید رای ، ۴۴ درصد معادل ۲۱۴۸ فقره با فسخ و محاسبات جدید و ۳۹۵ فقره معادل ۸ درصد با صدور قرار همراه بوده است.
رئیس اداره وصول حق بیمه تأمین اجتماعی تأکید کرد: افزایش آگاهی کارفرمایان از قوانین و مقررات، همراه با دریافت مشاورههای بیمهای رایگان از کارشناسان و مسئولین شعب و اداره کل تأمین اجتماعی، میتواند از بسیاری از مشکلات ناشی از عدم آگاهی از تکالیف قانونی جلوگیری کند.
وی افزود: با وجود این موضوع تلاش ما در هیاتهای تشخیص مطالبات با نگاهی فراسازمانی و رعایت حقوق طرفین اجرای عدالت است و صدور رای فسخ حدود نیمی از پرونده ها در هیات های بدوی و حدود ۶۰ درصد پروندههای ارجاعی در هیات تجدید نظر گواهی بر این ادعاست.
خوش طالع بیان کرد: مطابق پیش بینیهای قانون تامین اجتماعی حتی اگر کارفرما به رای هیات بدوی هم اعتراض داشته باشد میتواند موضوع را در هیات تجدید نظر استان پیگیری کند که در این راستا در سالجاری ( لغایت بهمن ماه ) تعداد ۲۴۴ جلسه برای رسیدگی به ۲۴۳۶ پرونده تشکیل شده که ۵۵۱ فقره منجر به تایید، ۱۵۶۱ فقره منجر به فسخ و تجدید محاسبات و ۱۷۰ مورد صدور قرار شده است .
کارفرمایان پس از ابلاغ اعلامیه بدهی حق بیمه در مرحله برآوردی به مدت ۳۰ روز فرصت دارند از طریق منوی مربوطه در سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir نسبت به ثبت درخواست رسیدگی و اعتراض اقدام و در صورت اعتراض دوباره به رای صادره ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ میتوانند درخواست بررسی در هیات تجدید نظر کنند.
نظر شما