به گزارش آتیه آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمد میدری» در پاسخ به سوال «کامران غضنفری» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مبنی بر برخی انتصابات در این وزارتخانه گفت: سوال آقای غضنفری بیانگر نگرانی بزرگی است.
وی تاکید کرد: وزارت کار دو مسئولیت متفاوت دارد؛ از یک سو بخش مهمی از نظام اداری ایران در این وزارتخانه است و کمتر وزارتخانهای است که چندین اداره کل در سراسر استانها داشته باشد. ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفهای، سازمان بهزیستی، اداره کل درمان تامین اجتماعی و بیمه اجتماعی همه زیرمجموعه این وزارتخانه هستند و هرگونه سیاستزدگی در انتصاب این مدیران پیامدهای مخربی را برای کل نظام اداری و خدمات دولتی به جای میگذارد.
میدری با بیان اینکه وزارت کار مسئولیت شرکتهای بزرگ اقتصاد ایران را بر عهده دارد که موتورهای اقتصادی هستند، افزود: اگر این شرکتها سیاسی اداره شوند اقتصاد ایران را به رکود میکشانند. بنابراین ما در زمینه انتصاب مدیران کل فرآیندی که از ابتدای این وزارتخانه دنبال کردیم چند مرحله بوده است.
وی در اینباره توضیح داد: مرحله اول شرایط احراز را برای مدیران تعریف کردیم. شرط اول این که حداقل پنج سال سابقه کار ریاست اداره داشته باشند. به همین منظور فراخوان داده شد و افراد با نیروهای مختصص مصاحبه کردند و بعد سه نفر انتخاب شدند و به کانونهای ارزیابی فرستاده شدند و کانونها صلاحیت آنها را بررسی کردند و بعد شخصاً هم با آنها مصاحبه کردم و در نهایت یکی را انتخاب کردیم. شما نمایندگان میتوانید با بررسی این مدیران در حوزه های انتخابی خود گواهی بدهید که آیا مدیران کلی که منصوب شدند سیاسی بودند یا غیرسیاسی؟
وزیر کار به «تغییر مدیران با هر انتخابات به دلیل سیاستزدگی نظام اداری» پرداخت و افزود: در کشورهایی که انتخابات است نظام اداری تحت سیطره نظام سیاسی قرار دارد و هر بار که انتخابات میشود حتی مدیران مدرسه هم تغییر میکنند. این سیاستزدگی در نظام اداری اجازه این که بتوانیم دولت کارآمدی داشته باشیم را محدود کرده است. این درد تنها در ایران نیست. حتی در کشوری که سالها انتخابات داشتند مثل آمریکا این مشکل به نوعی وجود دارد البته برخی کشورها مانند آلمان و فرانسه تا حدودی استقلال نظام اداری از نظام سیاسی را شکل دادهاند.
نظر شما