به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، حجت الاسلام امین اله سلیمانی، از اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از یازدهم اسفند ماه خبر داد و افزود: مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی یارانه بگیرانی هستند که تا تاریخ پنجم بهمن ماه یارانه دریافت کردند.
وی بیان کرد: اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی به کد ملی سرپرست خانوارهای یارانه بگیر اختصاص مییابد و او با هر کارت اعتباری بانکی که دارد می تواند با ارائه کد ملی یک یا چند قلم کالا با آن خریداری کند.
معاون اجتماعی و فرهنگی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی استان یک میلیون و ۵۶۸ هزار و ۱۰۸ نفر در قالب ۵۷۰ هزار و ۳۱۲ خانوار هستند که معادل ۷۸ درصد جمعیت یارنه بگیر استان می شود.
وی همچنین مدت اعتبار طرح کالا برگ الکترونیکی را ۱۲۰ روز دانست و افزود: اعتبار طرح کالابرگ تا ۱۲۰ روز محفوظ است و مشمولان در این مدت هر وقت خواستند می توانند از آن استفاده کنند.
حجت الاسلام سلیمانی گفت: میزان اعتبار طرح کالا برگ برای دهک های یک تا سه به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار و برای دهکهای چهار تا هفت ۳۵۰ هزار تومان لحاظ شده و تفاوت این مرحله با مراحل قبل این است دیگر نیازی نیست مشمولان برای استفاده به همان میزان اعتبار آورده ای داشته باشند.
وی با بیان اینکه تاکنون برای تامین کالا و اقلام اساسی طرح کالابرگ الکترونیکی در سطح استان با هیچ مشکلی مواجه نبوده ایم گفت: افراد با گرفتن کد دستوری *۵۰۰* ۱۴۶۳ # می توانند از میزان اعتبار باقی مانده خود مطلع شوند.
این مسئول در ادامه گفت: خانوارها برای اطلاع از وضعیت دهک بندی و میزان یارانه خود به سامانه www.hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۰ روستا و ۳۴ شهر دارد.
نظر شما