عیدی یک هزار میلیاردی تامین اجتماعی مازندران به بیمه‌شدگان

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران از پرداخت یک هزار میلیارد تومان عیدی توسط این اداره کل به بیمه‌شدگان استان خبر داد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی مازندران، حسن فلاح با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۳۵۴ تأسیس شده است، گفت: دولت‌ها ۸۰۰ هزار میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکار هستند که خوشبختانه در سال اخیر بخشی از آن تسویه شده است.

وی این سازمان را بزرگترین سازمان بیمه‌گر اجتماعی کشور برشمرد و افزود: بیش از نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و همه عملکردهای آن بر آحاد جامعه اثرگذار است.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با اذعان اینکه همه مولفه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر تامین اجتماعی تاثیر می‌گذارد، بیان کرد: بالغ بر ۶۲ درصد جمعیت استان مازندران تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند و حدود یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر بیمه شده اصلی و ۴۷۹ هزار نفر مستمری بگیر اصلی و تبعی هستند.

وی با بیان اینکه این سازمان می‌تواند نقش بسزایی در اعتماد عمومی و افزایش امنیت اجتماعی داشته باشد، یادآور شد: عمده منابع درآمدی تامین اجتماعی از محل وصول حق بیمه است.

فلاح با تاکید بر اینکه شرکت‌های زیرمجموعه سرمایه گذاری تامین اجتماعی طبق ماده ۲۸ قانون، بخشی از درآمد این سازمان را تامین می‌کنند، اعلام کرد: در مازندران بالغ بر ۹۹ هزار کارفرما فعال داریم که می‌توانند ماهانه لیست حق بیمه کارگران خود را به صورت اینترنتی ارائه کنند.

وی ادامه داد: در سال جاری ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر در مازندران بیمه اجباری و ۴۵ هزار نفر در بخش بیمه مشاغل آزاد، زنان خانه دار و بیمه دانشجویی به تعداد بیمه شدگان اضافه شدند.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران انواع بازنشستگی‌های پیش از موعد را یکی از مشکلات این سازمان از دهه‌های گذشته تاکنون دانست و گفت: قانون بازنشستگی پیش از موعد سبب شد که نسبت پشتیبانی ما تغییر و کاهش یابد.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۲۳۰ هزار پرونده مستمری‌بگیر در مازندران داریم، ذکر کرد: ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به صورت ماهانه حقوق بازنشستگی پرداخت می‌کنیم.

فلاح بیان کرد: کارفرمایان طرف حساب سازمان تامین اجتماعی مازندران ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان، به مابدهکارند که از این میزان شهرداری های استان ۹۱۰ میلیارد تومان و دستگاه‌های دولتی بالغ بر ۲۳۰ میلیارد تومان به این سازمان بدهکار هستند.

وی افزود: شهرداری‌های ساری و قائمشهر، نساجی مازندران، چیت سازی بهشهر، شرکت برق منطقه‌ای مازندران، شرکت گاز استان، دانشگاه علوم پزشکی مازندران و آموزش و پرورش استان بزرگترین بدهکاران تامین اجتماعی استان هستند.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران ادامه داد: ازآن طرف کل بدهی تامین اجتماعی استان به داروخانه‌ها و مراکز غیر دانشگاهی حدود ۶۳۶میلیاردتومان است که بایک محاسبه کوچک متوجه می‌شویم مطالبات سازمان چندبرابر بیشتر ازبدهی آن است که علی رغم همه این موارد تامین اجتماعی استان جهت صیانت از نیروی کار و حمایت از تولیدکنندگان تمامی تلاش و مساعی خود را جهت تسهیل در امور صورت داده است.

کد خبر: 78553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 1 =