به گزاش آتیه آنلاین، سرپرست معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی امروز در آیین چهاردهمین جشنواره ملی تجلیل از کارآفرینان سلامتمحور و خانههای بهداشت کارگری بیان کرد: نیروی کار که عموما افراد کمبرخورداری هستند با تهدید سلامت، تهدید معیشت را تجربه میکنند.
وی افزود: سلامتی و ایمنی نیروی کار پایه و اساس توسعه هر کشوری محسوب میشود
در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون نفر در یک میلیون و ۲۳۰ هزار کارگاه کشور تحت پوشش سازمان تأمیناجتماعی فعالیت دارند.
غفاری اضافه کرد: اکنون ۵هزار و ۷۵۰ خانههای بهداشت در حدود ۳۵ هزار کارگاه دارای نیروی کار بالای ۵۰ نفر فعال هستند.
او همچنین توضیح داد: ساختار منسجمی برای پرداختن به موضوع سلامت نیروی کار در کشور فعال نیست و وظایف بین نهادهای مختلف توزیع شده است.
سرپرست معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی ادامه داد: در حوزه قوانین نیز با چالشهایی مواجه هستیم. در این راستا بخش قابل توجهی از بازنشستگان تأمیناجتماعی از قوانین ومقررات حوزه سخت و زیانآور استفاده کردهاند.
سلامت نیروی انسانی، ضرورت توسعه
"بهزاد سامدلیری" مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران در ادامه مراسم امروز گفت: سلامت و پاسداشت حقوق انسانی کارکنان از مهمترین ضرورتهای توسعه اجتماعی در سطح جهان است.
وی در ادامه بیان کرد: بدیهی است که بهکارگیری راهبردهای در مسیر سلامت جسم و روان کارکنان، نشاندهنده توجه به کیفیت زندگی این افراد است.
سامدلیری اضافه کرد:عملکرد بهتر، بهرهوری بالاتر، تحقق اهداف سازمان و هدفگذاری سهجانبهگرایی از مزایای توجه به سلامت نیروی کار است.
او ادامه داد: توجه ویژه قانون کار به حفظ سلامت نیروی کار نیز بیانگر اهمیت سلامت کارکنان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران افزود: فرهنگ سلامتمحوری میتواند زمینهساز حفظ مولفههای سلامت و ایجاد محیط بهتر کاری برای کارفرمایان و کارگران باشد.
وی گفت: امید که با یاری یکدیگر محیطی بهتر، امن و سلامت برای اشتغال نیروی کار را فراهم کنیم.
نظر شما