به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان با بیان اینکه چشمانداز بلندمدت استان، شکوفایی اقتصادی بوده و یکی از راههای تحقق آن سرمایهگذاری در بخش اشتغال است گفت: طرح توانمندسازی مهارتی اقدام مناسبی برای تامین نیاز نیروی انسانی بنگاههای اقتصادی گلستان است.
علیرضا نورانی افزود: طرح مزبور، براساس کار کارشناسی و تهیه سند اتلاف مهارتی، اجرا میشود.
وی تاکید کرد: اجرای توانمندسازی مهارتی میتواند نقش بسزایی در محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال خانوارهای دهکهای یک تا پنج و ممانعت از مهاجرت نیروی انسانی به سایر استانها ایجاد کند.
مدیرکل فنی و حرفهای گلستان نیز گفت: طرح توانمندسازی مهارتی ویژه دهکهای یک تا پنج جامعه در گلستان به صورت ۲ ساله اجرا میشود که بیش از پنج هزار نفر زیرپوشش آموزشی مهارتی مراکز فنی و حرفهای استان قرار خواهند گرفت.
حمزه کرایلو افزود: در اجرای این طرح، کمیته امداد، بهزیستی، ورزش و امور جوانان و دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری همکاری دارند و آموزش افراد هم با تاییدیه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.
وی یادآور شد: در این طرح، ۳۰ درصد از پوشش آموزشی طرح توانمندسازی مهارتی، به زنان سرپرست خانوار اختصاص یافته است.
مدیرکل فنی و حرفهای گلستان ادامه داد: ارائه آموزش به افراد در رشتههای نیاز روز جامعه و بنگاههای اقتصادی استان بوده و اداره کل فنی و حرفهای محدودیت برای رشتههای آموزشی ندارد.
کرایلو بیان کرد: با وجود افزایش اعتبارات این اداره کل، همچنان نیازمند توجه ویژه به ایجاد امکانات این اداره کل در حوزه افزایش نرخ دسترسی و آموزش نیروی انسانی متناسب با نیاز بنگاههای اقتصادی استان است.
وی همچنین از بهرهبرداری ساختمان فنی و حرفهای در شهرستان محروم و مرزی گمیشان در غرب استان در صورت تامین اعتبار موردنیاز در دهه فجر سال جاری خبر داد و گفت: این طرح باقی مانده از طرحهای در دست اجرای سالهای ۱۳۹۰ - ۱۳۸۰ این اداره کل است.
نظر شما