به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آمورش فنی و حرفهای، غلامحسین محمدی در اختتامیه دومین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در دانشگاه عالی دفاع ملی، بیان کرد: رسالت ما این است که به سمت آموزشهایی شویم که منجر به اشتغال شود. کار بزرگ حضرت امام(ره) این بود که جوانان مخلص را جمع کردند و پشت سر انقلاب آمدند. جمهوری اسلامی امروز مفتخر است که قدرت برتر را در منطقه دارد. جوانان مخلص با این روش میتوانند تغییر در کشور ایجاد کنند.
وی در ادامه توضیح داد: ما باید با همین روحیه ایثار هر روز مشغول به یک جهاد باشیم. دیروز نهضت سوادآموزی به عنوان یک جهاد دنبال شد اما امروز مسأله اصلی ما مهارت است. نهضت سوادآموزی باید به نهضت مهارتآموزی تغییر کند. از یک ایثار فراگیر که بسیج است باید به یک آموزش مهارتی حرکت کنیم. در کشور ما بعد انقلاب اسلامی اتفاق بزرگی در حوزه آموزش رقم خورد. خیلی از جوانان توانستند آموزش ببینند و رشد پیدا کنند. امروز با آموزش فراگیر، افراد میتوانند طبقات اجتماعی خود را تغییر دهند.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای ادامه داد: امروز باید خلاءهای نظام آموزشی خود را پرکنیم که این موارد در حوزه مهارت است. ما در یک دوره شیدایی آموزشی بودیم و تحصیلات تکمیلی را گسترش دادیم اما امروز باید با نگاه نهضتی و بسیجی به سمت نهضت مهارتآموزی گام برداریم.
محمدی برگزاری این مسابقات را انگیزهبخش دانست و با تأکید بر تدبیر ادامه نهضت مهارتآموزی و اتصال حلقه بعد آموزش مهارت به اشتغال، گفت: من معتقدم با توانی که نیروهای مسلح دارد این هدفگذاری که بخشی از این نیروهای مهارت دیده وارد بازار اشتغال شوند امکان پذیر است. اکنون در استان فارس شرکت آیسسکو توافق کرده تا دو ماه آخر خدمت سربازان در ایساکو باشد که بعد هم جذب خواهند شد. اگر این مهارتآموزی در دوره سربازی انجام شود و سپس در پایان خدمت به کنسرسیومهای اقتصادی کشور وصل شود کمک میکند سرباز وظیفه مهارتآموخته، وارد بازار کار شود.
معاون وزیر افزود: ما سالی حدود ۶۰ هزار نفر در حوزه اسناد حقوقی نیرو تربیت کنیم؛ باید یک نگاه ملی رخ دهد. ما به شدت در این زمینه عقب هستیم. من تقاضا دارم یک گام دیگر در حوزه مهارتهای پیشرفته مانند هوش مصنوعی نیز برداریم. این مهارتآموزی یک فرصت تاریخی است تا سربازان ما بتوانند از تله فقر رها شوند. ما آموزش مازاد زیاد داریم. گاهی عمر مازاد فرزندان خود را تلف میکنیم. باید مدیریت کنیم تا از ثروت ملی، وقت و توان فرزندان خود چگونه استفاده کنیم.
نظر شما