تمدید یک هفته‌ای استفاده از اعتبار خرید ۲ میلیون مادر ایرانی

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ مجدد و تمدید یک هفته‌ای استفاده از اعتبار مشمولان خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی رایگان طرح یسنا (ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) خبر داد.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «اسماعیل گرجی‌پور» با اعلام این خبر گفت: جهت حمایت از مادران ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت به عنوان یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران و در اجرای ماده (۲۴) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و پوشک بچه رایگان به مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در ۲۷ فروردین با جمعیت حدود دو میلیون خانوار در هفت دهک اول درآمدی در بستر کالابرگ الکترونیکی مجددا شارژ شد.

وی افزود: از ۲۷ فروردین سال‌جاری، اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار مشمول (مادر باردار دارای فرزند شیرخوار زیر ۲ سال) مبلغ ۲۰۰ هزار تومان افزوده شده که با احتساب رقم قبلی شارژ شده، امکان خرید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برای خانوار مشمول فراهم شده است.

معاون وزیر کار با اشاره به اینکه خانوارهای مشمول می‌توانند با استفاده از برنامه کاربردی «شما» از مبلغ اعتبار خود اطلاع یابند، تأکید کرد: خانوارهای مشمول جهت تهیه سبد غذایی و پوشک رایگان می‌توانند به نزدیکترین فروشگاه طرف قرارداد طرح کالابرگ مراجعه کنند.

او همچنین اضافه کرد: مهلت استفاده از این اعتبار تا پایان ۳۱ فروردین بود که به منظور بهره‌مندی تعداد بیشتری از مشمولان طرح تا یک هفته (تا هفتم اردیبهشت) تمدید شد.

کد خبر: 79684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 6 =