به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر، به مناسبت هفته سلامت روان کارگاه مداخله در بحران خودکشی با هدف پیشگیری کنترل و کاهش خودکشی با حضور مهرناز اسکندری، معاون امور توسعه پیشگیری، مشاوران و روانشناسان فعال درکلینیکها و مراکز مشاوره، تسهیلگران پیشگیری از خودکشی و کارشناسان مراکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان در سالن اجتماعات شهید سلیمانی برگزار شد.
در حاشیه این کارگاه اسکندری با اشاره به اهمیت زندگی و نجات جان انسانها گفت: اگرچه طی سالهای گذشته برنامه جامع پیشگیری از خودکشی با هدف ارتقاء سطح آگاهی، مراقبت و پیگیری رفتارهای خودکشی صورت گرفته است، اما محدویتهایی نظیر ناکافی بودن متخصصان آموزش دیده باعث شده است که در تحقق اهداف توفیق کال حاصل نشود.
وی خودکشی را بحران دانست و عبور از این بحران را یک مسئولیت همگانی ذکر کرد و ادامه داد: پژوهشها نشان داده اند، اکثر قریب به اتفاق کسانی که اقدام به خودکشی میکنند نشانههای خطر کلامی یا رفتاری نشان میدهند. پس حساس باشیم و بدون نگرانی «بپرسید، ترغیب کنید و ارجاع دهید.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان بوشهر با بیان اینکه خودکشی یک اقدام تکانشی به عنوان یک انتخاب ناکارآمد برای مشکلات عادی است افزود: شرکت درکارگاه مداخله در بحران های خودکشی را به همه متخصصان سلامت روان (روانشناسان و مشاوران) که در مراکز و کلینیک های روانشناسی فعالیت دارند توصیه میکنم.
این کارگاه به مدت یک روز و با هدف ارتقای دانش و آموزش مداخله دربحران خودکشی ویژه روانشناسان و مشاوران کلینیکها و مراکز مشاوره تحت نظارت بهزیستی، تسهیلگران پیشگیری از خودکشی، کارشناسان مراکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان برگزار شد.
نظر شما