به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای، عظیمی اضافه کرد: در چندین بند و محور سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت توجه به مهارت آموزی تأکید شده است.
وی افزود: پررنگ شدن آموزشهای مهارتی در این سند، منطبق با بند ۱۷ ماده۴ اساسنامه مبنی بر شناسایی تغییرات بازار آموزش مهارتها، فناوریها، شایستگیها و شیوههای نوین مهارتآموزی در سطح ملی و بینالمللی و نیازهای بازار کار فعلی و آتی و مشاغل آینده بوده است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای با اشاره به حضور فعالانه و چشمگیر مدیران و کارشناسان سازمان در مراحل تدوین این سند راهبردی ادامه داد: بر اساس سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یا رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای در شورای ملی راهبری هوش مصنوعی کشور عضویت دارند.
او با تبیین اهمیت تطابق آموزشها با فناوری روز دنیا و فاصله گرفتن از آموزشهای صرفاً سنتی گفت: با این هدف و رویکرد، در گام نخست اجرایی و مبتنی بر سند ملی هوش مصنوعی، هم اکنون برنامه آموزش فناوری هوش مصنوعی با هدف توانمندسازی ۱۱۷ مربی بخش دولتی در حال اجراست.
افتتاح ۳۱ کارگاه فناوری هوش مصنوعی
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر برخورد و حضور فعالانه با موضوع هوش مصنوعی گفت: همزمان با سومین جشنواره ملی مهارت۳۱ کارگاه فناوری هوش مصنوعی در مراکز آموزش فنی و حرفهای دولتی به بهرهبرداری رسید.
وی افزود این کارگاهها مبتنی بر «طرح آموزش فناوریهای نوظهور و مشاغل آینده برای تحول اقتصاد رقومی» بوده است.
نظر شما