بکارگیری‌ ۴۰ پزشک متخصص در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اردبیل

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل از جذب بیش از ۴۰ متخصص در آزمون استخدامی و جذب نیرو خبر داد و گفت: عمده این متخصصان در شهرستان‌ها به‌کارگیری شدند تا خدماتی که به بیمه‌شدگان ارائه می‌شود، مطلوب و مناسب باشد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی نیک‌سیرت با بیان اینکه ۶۳۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی از خدمات بیمه‌ای در قالب مراکز ملکی و قراردادی بهره‌مند هستند که ۵۰ درصد جمعیت استان اردبیل را شامل می‌شود گفت: در دو بیمارستان سبلان و ارس زایمان طبیعی با راه‌اندازی بلوک‌های مجهز و با همراهی ۹ نفر از متخصصان زنان و زایمان انجام می‌شود که در سال گذشته یک‌ هزار و ۲۵۰ مورد زایمان طبیعی در این بیمارستان‌ها به ثبت رسید.

وی افزود: تمام تلاش ما بر این است تا زایمان طبیعی و بی‌درد را در بیمارستان ترویج کرده و آمار زایمان سزارین را به حداقل برسانیم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل ادامه داد: در کنار ارتقای کیفیت خدمات درمانی، سعی ما بر این است تا تجهیزات مناسب را نیز در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها راه‌اندازی کنیم تا امکان بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات مطلوب و مناسب فراهم آید.

وی افزایش تخت بیمارستان‌های ارس و سبلان را تا دو برابر یادآور شد و بیان کرد: در بیمارستان سبلان تعداد تخت‌های بیمارستانی به ۲۵۶ تخت افزایش می‌یابد که خود در حد یک بیمارستان جدید آماده ارائه خدمات به بیمه‌شدگان خواهد بود.

نیک‌سیرت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تلاش ما بر این است تا در کنار توجه به توسعه فیزیکی و کمی مراکز درمانگاهی، بیمارستانی و مجموعه‌های ارائه خدمات به بیمه‌شدگان، در جذب نیرو و متخصصان نیز به نحوی عمل کنیم تا امکان ارائه خدمات کیفی و شایسته فراهم آید.

نوبت‌دهی غیرحضوری۷۰ درصد ارتقا داده می‌شود

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل درباره نوبت‌دهی غیرحضوری بیان کرد: در برخی از مراکز بیمارستانی و درمانگاهی ما با ازدحام مراجعان روبه‌رو بودیم که در این زمینه نوبت‌دهی غیرحضوری در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گرفت و تا پایان امسال تلاش می‌کنیم تا آمار نوبت‌دهی غیرحضوری را تا ۷۰ درصد ارتقا داده و حتی در برخی از مراکز نظیر درمانگاه میرزاحسینی به ۱۰۰ درصد افزایش دهیم.

وی افزود: در این زمینه سعی کردیم تا نوبت‌دهی اینترنتی و نوبت‌دهی از طریق کد ارسالی از گوشی تلفن همراه را فعال کنیم و در کنار آن سامانه نوبت دهی ۳۱۰۴۱ نیز آماده ارائه خدمات خواهد بود.

نیک‌سیرت گفت: تلاش ما بر این است تا در سال‌جاری در کنار توسعه مراکز درمانگاهی و بیمارستانی، افزایش ظرفیت خدمات تخصصی را نیز شاهد باشیم.

وی از جذب بیش از ۴۰ متخصص در آزمون استخدامی و جذب نیرو خبر داد و افزود: عمده این متخصصان در شهرستان‌ها به‌کارگیری شدند تا خدماتی که به بیمه‌شدگان ارائه می‌شود، مطلوب و مناسب باشد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل یکی از راهکارهای رصد و پایش ارائه کیفی خدمات را بررسی نسخ و داروی نوشته شده از سوی پزشکان در مراکز درمانی و بیمارستانی اعلام کرد و ادامه داد: عمده این نسخ مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد تا در صورت بروز خطا و اشتباه و یا انحراف موارد به پزشک مورد نظر گوشزد شود.

کد خبر: 72663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 8 =