به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان، به مناسبت هفته گرامی داشت هفته تامین اجتماعی، هدایت اله عبدی زاده، به عنوان سخنران اول خطبههای نماز جمعه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۳ که در مصلی مهدیه امام خمینی (ره) برگزار شد از جایگاه و نقش سازمان تامین اجتماعی ایراد سخن و گزارشی از عملکرد خدمات درمانی به بیمهشدگان تامین اجتماعی ارائه کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان خوزستان در این سخنرانی ضمن معرفی سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمهگر کشور گفت: این سازمان تأمین خدمات درمانی بیمهشدگان خود را به شکل کارا، اثربخش، ایمن، بهموقع، عادلانه و جامعهمحور همواره از مسئولیتهای خود دانسته است. این سازمان علاوه بر نقش بیمهگری خود و خرید خدمت از ارائهدهندگان دولتی و خصوصی در سرتاسر کشور، براساس قانون الزام مصوب سال ۱۳۶۸، موظف به ارائه خدمات درمانی رایگان به بیمهشدگان خود در مراکز درمانی ملکی هم هست.
وی خدمات سازمان تامین اجتماعی در استان خوزستان را در دو بخش بیمه ای و درمانی معرفی و بیان کرد: از جمعیت حدود ۵ میلیون نفری استان خوزستان بالغ بر ۳ میلیون و ۲۲۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی هستند که ۶۳ درصد جمعیت استان را شامل میشود.
عبدی زاده افزود: در اداره کل تامین اجتماعی استان با مدیریت عبدالرضا روشنی امور مربوط به بیمهشدگان، بازنشستگان و کارفرمایان با ۳۹ شعبه اصلی و اقماری و ۱۸ کارگزاری به خوبی در حال انجام است. ۸۷ هزار و ۶۹۵ کارگاه فعال و ۲۹۹ هزار و ۲۰۰ نفر مستمری بگیر و۹۵۰ هزار و ۳۰۸ نفر بیمهشدگان اصلی تحت پوشش اداره کل تامین اجتماعی استان هستند.
وی در ادامه سخنرانی خود به بخش درمان اشاره و بیان کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان خوزستان بهعنوان یکی از متولیان امر درمان ، با هدف کسب رضایتمندی بیشتر بیمهشدگان و استفاده بهینهتر از منابع و امکانات خود در جهت حفظ و ارتقاء سلامتی بیمهشدگان تحت پوشش خود با در اختیار داشتن ۳۵ مرکز درمانی در بخش درمان مستقیم شامل ۸ بیمارستان، ۷ پلیکلینیک شبانهروزی و ۲۰ درمانگاه تخصصی و عمومی و در بخش درمان غیر مستقیم از طریق عقد قرار داد و خرید خدمات مورد نیاز با عقد قرارداد با بیش از ۲۶۱۰ موسسه شامل پزشکان، بیمارستانها، درمانگاهها و مراکز پاراکلینیکی به بیمهشدگان تامین اجتماعی ارائه خدمت میکند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان خوزستان به خدمات درمانی تامین اجتماعی در سه حوزه درمان مستقیم، درمان غیر مستقیم و کمیسون پزشکی اشاره کرد و گفت: در درمان غیر مستقیم که زیر نظر معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت میشود آمادگی لازم را داریم که با پزشکان، بیمارستانها و مراکز درمانی کلینیکی و پاراکلینیکی که تمایل به همکاری و ارائه خدمت به بیمه شدگان تامین اجتماعی را داشته باشند، قرارداد منعقد کنیم.
وی در ادامه به تسویه بدهی به موسسات طرف قرارداد اشاره و بیان کرد: با پرداخت مبلغ ۳ هزار و یکصد میلیارد تومان تا پایان بهمن ماه بدهی خود را به مراکز پنج دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین بدهی به مراکز غیر دانشگاهی را تا پایان اسفند ۱۴۰۲ تسویه و پرداخت کردیم و در درمان مستقیم بالغ بر ۲ هزار و ۳۳۷ میلیارد تومان در سال گذشته هزینهکرد داشتیم و در همین سال برای بیماران صعبالعلاج و خاص ۳۰۰ میلیارد تومان پرداختی داشتیم که از ابتدای امسال تاکنون برای این بیماران بالغ بر ۵۱۲ میلیارد هزینه در برداشته است.
عبدی زاده در بخش دیگری از سخنرانی خود به طرحها و پروژه های در دست اقدام اشاره کرد و افزود: بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی آبادان آماده افتتاح است و مقرر بود در روز تامین اجتماعی افتتاح شود به علت مصادف شدن با ایام سوگواری تاسوعا و عاشورا برنامه افتتاح را به نیمه دوم مردادماه موکول کردیم.
وی به بیمارستان پر چالش میلاد اشاره کرد و گفت: بعد از ماهها پیگیری ستاد مدیریت درمان، کانون بازنشستگان، کانون کارگری و یکی از نمایندگان اهواز و همکاری مدیران عالی سازمان، بیمارستانی که بصورت هلدینگ اداره میشد و خیلی مشکل داشت به طوری که نه بیمار راضی بود، نه پزشک، نه کارکنان و نه رئیس بیمارستان، موفق شدیم از تاریخ یک تیرماه امسال این بیمارستان را با نام امیرکبیر به حالت ملکی سازمان برگردانیم تا خدمات شایستهتر و در شان بیمه شدگان ارائه دهیم.
نظر شما