به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، شهرام ملایی هزاروندی بیان کرد: آموزشهای مهارتی ویژه زنان با هدف کسب و ارتقای مهارت، کارآیی و کارآفرینی نیروی انسانی در بخشهای خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر اجرا شد.
وی افزود: این آموزشها در مراکز آموزشی بخش دولتی و خصوصی در سال گذشته معادل ۱۰ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۹۰۶ نفر ساعت آموزش مهارتی ویژه زنان ارائه شده است.
ملایی هزاروندی با بیان این که بیشتر آموزشهای مهارتی در آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای ارائه شدند گفت: از مجموع آموزشها، دو میلیون و ۹۵۶ هزار و ۴۳ نفر ساعت در آموزشگاههای مراکز دولتی و هفت میلیون و ۶۱۲ هزار و ۸۶۳ نفر ساعت آموزش در آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای سراسر استان ارائه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان بیان کرد: از ۸۴ هزار و ۷۴ نفر دوره که برای زنان برگزار شد ۶۲ هزار و ۱۲۱ نفر آن در بخش غیردولتی و ۲۱ هزار و ۹۵۳ نفر در مراکز ثابت دولتی اجرا شده است.
وی با بیان این که بیشترین رشتههای مورد استقبال زنان در مراکز ثابت دولتی و آموزشگاههای آزاد بخش خصوصی در بخش خدمات بوده است گفت: این آموزشها با هشت میلیون و ۸۱۱ هزار و ۵۱۸ نفر ساعت برگزار شد که در بخش خصوصی شامل رشتههای آرایش و پیرایش، بهداشتی و فناوری اطلاعات و در مراکز دولتی در رشتههای صنایع دستی، هنرهای تجسمی و طراحی دوخت بوده است.
ملایی هزاروندی افزود: با توجه به تحولات بازار کار در سالهای اخیر مهارتآموزی همواره مورد توجه جدی قرار گرفته است تا افراد، متناسب با نیاز بازار کار آموزش و مهارتهای لازم را فرا بگیرند، لذا ارائه آموزشهای فنی و حرفهای متناسب با بازار کار، کوتاهترین مسیر برای تامین اشتغال پایدار و رفع دغدغههای درآمدی زنان سرپرست خانوار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان ابراز امیدواری کرد: با فعالیت کارگاههای آموزشی با تمام ظرفیت، بتوان گام موثری در جهت مشارکت زنان در تولید و رشد اقتصادی کشور برداشت.
۵۵ مرکز دولتی و یکهزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفهای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.
نظر شما