بهگزارش آتیه آنلاین به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی نمایشگاه توانمندیهای تولیدات داخل با محوریت عرضه توان و ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای فعال در زنجیره تأمین تولید برپا شده بود.
در این نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان در بخشهای انرژی، صنعت نفت و پتروشیمی، صنایع خودروسازی، معدن و صنایع معدنی و فلزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و ساخت ماهواره، صنایع غذایی و کشاورزی، تجهیزات پزشکی، صنایع دستی، حمل و نقل هوایی، دریایی، ریلی و زمینی، صنایع نساجی و مسکن و لوازم خانگیآخرین دستاوردها و تولیدات خود را به نمایش گذاشتند و شرکت ماشین سازی هپکو نیز در بخش معدن، صنایع معدنی و فلزی و ماشینآلات سنگین این نمایشگاه، حضور داشت.
براساس این گزارش، در جریان بازدید مقام معظم رهبری از غرفه هپکو در این نمایشگاه، حسین قربانی فرجآباد مدیرعامل هپکو، ضمن ابلاغ سلام کارکنان این شرکت به حضرت آیتالله خامنهای، گزارشی کوتاه از ظرفیتهای این شرکت و روند احیای آن پس از سالها توقف فعالیت ارائه کرد.
شرکت ماشینسازی هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشینآلات راهسازی در اراک تأسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد. هپکو که توان و ظرفیت تولید ۲۵ نوع ماشینآلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک را دارد، در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد و پس از آن دچار مشکلاتی جدی شد که برای چندین سال روند تولید در این شرکت را متوقف کرد.
این شرکت در اوج فعالیت خود و در سالهای ۱۳۶۳ تا ۱۳۸۶ بالاترین آمار تولید با ۲ هزار و ۸۳۰ دستگاه را به ثبت رسانده است، اما فعالیت آن بعد از واگذاری نامناسب در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ متوقف شد تا اینکه پس از واگذاری شرکت به سازمان تأمیناجتماعی برنامه احیای آن آغاز شد.
گفتنی است به تازگی هپکو از بیل مکانیکی جدید تولیدی خود با ظرفیت ۷۵ تن، رونمایی کرده و میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در مراسم رونمایی آن، تولید بیل مکانیکی ۷۵ تنی در هپکو را نشانهای امیدبخش از توفیق دولت مردمی سیزدهم و سازمان تأمیناجتماعی در رویکرد تحولی و احیای این شرکت و ورود این شرکت به عرصه تولید محصولات تناژ بالا دانست.
موسوی همچنین در این مراسم گفته بود: سازمان تأمیناجتماعی به عنوان یکی از سهامداران اصلی هپکو، بنا را بر حمایت از احیای کامل ظرفیتهای تولیدی این شرکت گذاشته است و برای حل مشکلات این شرکت، بالغ بر ۱۱۰۰ میلیارد تومان از بدهیهای این شرکت که منجر به رکود تولید در شرکت شده بود، از طریق تأمیناجتماعی تسویه کرده است. برای حمایت از هپکو که مورد تأکید و توجه دولت مردمی سیزدهم و شخص رئیس جمهور محترم است، تعاملات خوبی با وزارت صنعت و معدن داریم و با هم افزایی صورت گرفته و حمایت دولت، قراردادهای خوبی برای احیای کامل ظرفیت هپکو منعقد شده و در مجموعه اقتصادی سازمان تأمیناجتماعی نیز همه شرکتهای این مجموعه موظف شدهاند نیازهای خود به ماشینآلات سنگین را از صنایع داخلی و بهویژه هپکو تأمین کنند.
نظر شما