به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، یکی از واکنشهایی که این شرایط در پی داشته، تلاش بعضی از جوانان چینی برای ابتلای خودخواسته به ویروس و کسب ایمنی است تا به طور ناگهانی و در زمانی نامناسب، مثلا موقع تعطیلات و در سفر به این بیماری مبتلا نشوند.
یک جوان ۲۷ ساله در شانگهای که هیچ یک از واکسنهای چینی را دریافت نکرده، می گوید که عمدا خود را در معرض ویروس قرار داده است تا وقت تعطیلات ناگهان مبتلا نشود و با خیال راحت به سفر برود.
همچنین یک زن ۲۶ ساله ساکن شانگهای گفته است که برای مبتلا شدن به این بیماری به خانه یکی از دوستانش که آزمایش او مثبت بوده رفته است.
به گزارش بی بی سی، آخرین گام از سوی دولت چین در تغییر جهت سریع از سیاست کووید صفر و در نتیجه لغو محدودیتها، روز یکشنبه آینده با بازگشایی مرزها برای سفرهای خارجی برداشته میشود. با لغو محدودیتها، حداقل مردم در شهرهای بزرگ به مراکز خرید، رستورانها و پارکها بازگشتهاند و حتی برای دریافت ویزا و مجوزهای توریستی صف بستهاند.
برای مدت سه سال، رسانههای داخلی این کشور ویروس کرونا را تهدیدی بزرگ معرفی میکردند و هر اقدامی برای به صفر رساندن میزان ابتلا را موجه میدانستند. اما در هفتههای اخیر، این رویکرد تغییر کرده و پزشکان برای توجیه این تغییر و آرامش بخشیدن به مردمی که تمام این مدت با وحشت کرونا زندگی کرده بودند با دشواری مواجه شدهاند.
همچنین به دنبال تغییر سیاست چین در مواجهه با کرونا، گزارشهای غیررسمی از اوجگیری دوباره شیوع این بیماری در چین و لبریز شدن بیمارستانها و کورههای جسدسوزی منتشر شده است.
دولت چین در عین حال انتشار دادههای روزانه مبتلایان و درگذشتگان را متوقف کرده و از ماه گذشته میلادی (دسامبر) تنها ۲۲ مورد مرگ ناشی از کووید به طور رسمی ثبت شده است. همچنین سازمان جهانی بهداشت از مقامات این کشور درخواست کرده است که آمارهای شفاف درباره وضعیت شیوع دوباره این بیماری منتشر کنند.
نظر شما