به گزارش آتیهآنلاین به نقل از خبرگزاری ایسنا، سعید عمرانی در حاشیه بازدید از دو واحد تولیدی در کرمان با همراهی دادستان عمومی و انقلاب مرکز این استان، افزود: کارهای بزرگی به منظور احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد نیز صورت گرفته و در این راستا دستگاه قضایی هر جا که احساس کرده بخش تولید در خطر است، ورود کرده و نگذاشته پرسنل این واحدها بیکار شوند.
وی اقدامات دانش بنیان انجام شده در واحدهای تولیدی استان را نیز مورد اشاره قرار داد و اظهارداشت: امروز می بینیم که مهندسان جوان این استان و کشور با استفاده از روش های دانش بنیان، از هیچ؛ همه چیز خلق می کند و این اقدامات در راستای صرفه جویی در هزینه ها و تامین ماشین آلات صنعتی مورد نیاز کشور بسیار اثرگذار بوده است.
وی با تاکید بر این مطلب که استان کرمان جز سه استان برتر کشور در حمایت قضایی از اقتصاد مقاومتی به شمار می رود، بیان کرد: در قوه قضاییه سعی می کنیم که درخواست ها و مشکلات واحدهای تولیدی را شنیده و بر مبنای آن، زمینه های حمایتی مورد نیاز را ایجاد کنیم تا از دلسردی مدیران تولیدی جلوگیری شده و ضمن حفظ اشتغال موجود، سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر انقلاب به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.
نعمت الهی، مدیر شرکت قطعه گستر نیز گفت: شرکت ما علیرغم اینکه قادر بود قطعات مورد نیاز صنایع بزرگ کشور را تامین کند اما به لحاظ واردات بی رویه از خارج از کشور این کارخانه درحال تعطیلی بود که با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمان و همکاری شرکت معدنی گهر زمین وسفارشات قطعه توسط این شرکت کارخانه با ۲۰۰ کارگر در حال فعالیت است وبا افزایش خطوط تولید بنا داریم این ظرفیت اشتغال را به ۴۰۰ نفر افزایش دهیم و باید از قوه قضاییه بابت این کار تشکر نمایم.
مدیر شرکت تولید ماشین آلات معدنی اسماعیلی نیز گفت: این مجموعه با راهبرد مهندسی معکوس، ماشین آلات موردنیاز معادن را که در گذشته از خارج خریداری می شد، ساخته است و با این راهبرد، کشور را از واردات آنها بی نیاز کرده است.
اسماعیلی ضمن تقدیر از حمایتها و پشتیبانیهای دستگاه قضایی استان، یادآور شد: تحریم های اعمال شده بر کشور، اجازه واردات این ماشینآلات را نمیداد و مهندسان توانمند ایرانی توانستند با غلبه بر توطئه های تحریمی دشمنان، در این حوزه به خودکفایی دست یابند.
وی ضمن تاکید بر لزوم حمایت از تولید در برهه کنونی، یادآور شد: تولید بسیاری از این ماشین آلات در انحصار آمریکا و کشورهای اروپایی بوده که آمریکا به دلیل دشمنی ها و خصومت با نظام مقدس جمهوری اسلامی از فروش آنها به ایران خودداری می کرده و از سوی دیگر به دلیل تحریم های اقتصادی و هزینه بسیار بالا، واردات آنها به کشور مقرون به صرفه نبوده و مهندسان ایرانی توانسته اند بر مبنای مهندسی معکوس لیفتراک های غول پیکر و سایر ماشین الات معدنی را بسازند که هم اکنون در معادن کشور در حال کار هستند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان نیز در این نشست گفت: دستگاه قضایی استان با تمام توان به منظور اجرای حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای حمایت از تولید به موضوعات ورود کرده و اقدامات این حوزه را در چارچوب قانون پیگیری میکند.
دادخدا سالاری افزود: در شرایط جنگ اقتصادی، مدیران و عوامل اجرایی بنگاه های تولیدی و اقتصادی، سربازان جبهه این جنگ هستند و باید پشتیبانی های لازم قانونی از آنها صورت گیرد.
معاون دادستان کل کشور در این بازدید از شرکت قطعه گستر و شرکت تولید ماشین آلات معدنی دکتر اسماعیلی واقع در شهرک صنعتی خضرا کرمان بازدید کرد.
نظر شما