تولید واکسن ایرانی کرونا بیش از نیاز کشور در نیمه نخست سال ۱۴۰۰

رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان این که هر دارویی که احتمال اثرگذاری بر ویروس کرونا را داشت در داخل کشور به سرعت تولید کردیم و اکنون داروی رمدسیویر در داخل کشور تولید می‌شود گفت: بسیاری از کشورها تقاضای این دارو را از ما داشتند. در بحث ماسک نیز این تقاضا از سوی کشورهای مختلف وجود داشت اما وزارت بهداشت اجازه صادرات را به ما نداد که اتفاقا کار درستی بود.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایسنا، محمد مخبر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) چند راهبرد اساسی دارد گفت: تمام تلاش فعالیت ستاد به سمتی حرکت می‌کند که بتوانیم عصاره اقتصاد مقاومتی که در دو موضوع استقلال کشور و موضوعات اقتصادی است پیش ببریم. تمام کارهایی را که انجام می‌دهیم با مردم است و هدف این است که بتوانیم  جلوی واردات را بگیریم یا این که صادرات را افزایش دهیم.

وی با تاکید بر این‌که یکی دیگر از کارهایی که به طور جدی روی آن متمرکز هستیم این است که در مرز دانش حرکت کنیم تاکید کرد: در شرکت نفت فارس که یک کارخانه قدیمی است شاهد حرکت در مرز دانش هستیم به گونه‌ای که تولیدات این کارخانه همسو با نیازهای روز است.

مخبر ادامه داد: یک نکته دیگر جزو راهبردهای ما به حساب می‌آید پیوست‌های محیط زیست است و به این مسئله توجه ویژه‌ای داریم و در همه کارها و پروژه‌ها این مسئله را دنبال می‌کنیم.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تولید واکسن کرونا در کشور اظهار کرد: یکی از تشکیلاتی که از ابتدا با تمام ظرفیت برای مقابله با کرونا گام برداشت ستاد اجرایی فرمان امام بود. همانطور که توانستیم در ماسک به خودکفایی برسیم امروز نیز این وعده را می‌دهیم که می‌توانیم در تولید واکسن خودکفا شویم.

مخبر با بیان این که هر دارویی که احتمال اثرگذاری بر ویروس کرونا را داشت در داخل کشور به سرعت تولید کردیم و اکنون داروی رمدسیویر در داخل کشور تولید می‌شود. بسیاری از کشورها تقاضای این دارو را از ما داشتند. در بحث ماسک نیز این تقاضا از سوی کشورهای مختلف وجود داشت اما وزارت بهداشت اجازه صادرات را به ما نداد که اتفاقا کار درستی نیز بود.

وی با تاکید بر این که پیش از پایان بهار سال آینده ظرفیتی که در تولید واکسن قرار خواهد گرفت ما را بی نیاز خواهد کرد و پیش از شروع سال جدید کارخانه تولید واکسن با ظرفیت تولید دو تا سه میلیون راه‌اندازی خواهد شد و حداکثر تا پایان اردیبهشت این ظرفیت را ۱۳ تا ۱۴ میلیون در ماه افزایش خواهیم داد و ظرف شش ماه اول سال آینده ظرفیت را تا جایی می‌رسانیم که بیش از نیاز کشور تولید کنیم و بتوانیم به کشورهای دیگر نیز کمک داشته باشیم.

وی اظهار کرد: ۵ کشور در منطقه و خارج از منطقه تقاضای واکسن داشتند اما به دلیل تحریم‌ها نمی‌توانیم اسمی از این ۵ کشور ببریم.

کد خبر: 8192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 11 =