به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، خلیل احمد سلامی در نشست وبیناری با مشاوران وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با اولویت توانمندسازی واحدهای اقتصادی و متوسط از طریق اتصال به بنگاههای پیشرو و زنجیرههای تولید برگزار شد، افزود: سیستان و بلوچستان بعد از کرمان، دومین استان بزرگ کشور با جمعیتی بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان استانی سرشار از ظرفیتها و پتانسیلهای خدادادی است، شمال این خطه پهناور در زمان پر آبی تالاب بینالمللی هامون، به انبار غله ایران معروف بود و قطب کشاورزی به ویژه در زمینه تولید گندم بودیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در شمال خامه دوزی و قالی بافی، در مرکز استان معادن، کشاورزی و دامداری و گردشگری و در جنوب اقتصاد دریایی و صنایع دستی از تولید و پرورش آبزیان و میگو تا سوزن دوزی بلوچی و غیره را داریم.
وی بیان کرد: منطقه سرباز و زرآباد نیز به دلیلی داشتن میوه های گرمسیری و استوایی به هندوستان کوچک معروف هستند.
سلامی ادامه داد: در این راستا، طی سفرهای جداگانهای با فرمانداران این مناطق دیدار و گفتوگوهایی انجام شده و همچنین در جلسات شورای اشتغال این شهرستانها شرکت کردهایم. در این نشستها، بر شناسایی واحدهای واجد شرایط برای اتصال به بنگاههای بزرگ اقتصادی کشور تأکید شده است.
وی گفت: در سفر به بخش نصرت آباد از ظرفیتهای تولیدی و توانمندیهای این بخش، بازدید و در کارگروه اشتغال و نشستی با سرمایه داران و سرمایه گذاران به ویژه در بخش معدن موضوعات بررسی شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: پس از بررسی های صورت گرفته، صنایعی در بخش معدن شناسایی شدند که در حوزه این شهرستانها و بخش ها بودند و شرایط اتصال به بنگاه های بزرگ را نیز داشتند، در این زمینه اواخر سال گذشته به همراه سرمایه گذاران و فعالان بخش معدن و مسئولان مرتبط استانی، با هماهنگی صورت گرفته با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان، سفری به این استان انجام شد و نشستی در محل آن اداره کل برگزار شد.
وی بیان کرد: همچنین نشستی با مسئول کارخانه صنایع معدنی و مس این خطه داشتیم و معدن کاران و سرمایه گذاران مسائل خود را مطرح کردند که عمده آنها مشکلات نقدینگی و ماشین آلات بودند.
نظر شما