به گزارش خبرنگار آتیهآنلاین، حمیدرضا سیفی، نایب رئیس کانون عالی کارفرمایی ایران امروز ( ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳) در مراسم تجلیل از کارفرمایان برتر ادارات کل غرب و شرق تأمیناجتماعی بر لزوم ارائه نظرات کارفرمایان در خصوص نحوه عملکرد سازمان تأمین اجتماعی گفت: امروز باید شما به عنوان برترینهای حوزه کارفرمایی نسبت به ارائه نظرات و انتقادات خود در خصوص عملکرد سازمان تأمین اجتماعی احساس مسئولیت داشته باشید.
وی با اشاره به تداوم برخی رویههای نادرست در سازمان گفت: مصادیق این رویه ها موجود هست، بعضاً قراردادی از سوی شرکت به کارشناس تحویل میشود و به دلیل اشتباه محاسباتی مارشناس در خصوص موارد قرارداد، پرونده کارگاه به هیأت ارجاع میشود و بعد فرصت قانونی ۲۰ روزه، مفاصا حساب امکان دریافت آن فراهم میشود . این روند فرسایشی دریافت مفاصا مسأله جدی است که باید به عنوان مطالبه کارفرمایان در رفع آن اقدام جدی صورت گیرد.
سیفی تصریح کرد: کدام یک از فرایندهای سازمان طبق زمانبندی انجام میشود؟ اگر چه تأکید دارم که مدیران ادارت کل بیمهای بیتقصیر هستند اما تأکید می کنم که حوزه سیاستگذاری و ریلگذاری در این زمینه باید پاسخگو باشد.
نایب رئیس کانون عالی کارفرمایی ایران گفت: روزی که سازمان تأمیناجتماعی در راستای رفاه کارفرما و کارگر شکل گرفت وروردی آن ۷ نفر و خروجی آن صفر یا یک نفر بود. در آن زمان منابعی که حاصل شد باید به واسطه شستا در حوزههای درست و سودآور سرمایهگذاری میشد که امروز سود حاصل از آن یاریگر سازمان تأمین اجتماعی باشد، در حالیکه در حال حاضر به دلیل عدم سرمایهگذاری مناسب و برخی قوانین از جمله مشاغل سخت و زیان آور ورودی و خروجیهای سازمان معکوس شده است.
وی افزود: بر خلاف پیشبینیها، شستا وارد سیاستهای دولتی شد و متأسفانه کل داراییهای آن ، در دوره گذشته حدود سه درصد از منابع مالی سازمان را تأمین میکرد. بنابراین تداوم این شیوه فعالیت بنگاههای اقتصادی در مجموعه شستا اصلاً توجیهپذیر نیست.
سیفی تصریح کرد: پیامد ناترازیهای ناشی از عدم مدیریت در حوزههای مختلف نباید به بیمه شدگان و مردم عادی تحمیل شود. اگر سازمان تأمیناجتماعی به سمت هوشمندسازی حرکت نکند و اقتصاد دیجیتال در آن شکل نگیرد سرانجام امیدبخشی برای این سازمان نمیتوان متصور شد.
مفاصا بیمهای، کوچکترین دغدغه شرکتهای دارویی
خوشرویی، نماینده داروسازی حکیم نیز در این نشست با اشاره به تأکید بر اینکه حال صنعت دارویی کشور خوب نیست ، گفت: کوچکترین دغدغه داروسازی حکیم اخذ مفاصا حساب است و مسأله اقتصادی درد بزرگ خانواده صنعت دارویی کشور به شمار می آید. وقتی می گوییم حال صنعت دارو خوب نیست یعنی اینکه من کارفرما نمی توانم حقوق کارکنان خود را پرداخت کنم به این سبب که بانک ها سیاست آنها نقباظی شده است.
وی ادامه داد: حکیم در حال حاضر نمی تواند تسهیلات ارزی خود را دریافت کند. هزینه های تولید دارو سرسام آور شده است به عنوان کارفرمای برتر انتخاب شدم چرا که به وظایف خودم عمل می کنم .پرسش اینجاست که آیا دیگر بخشها به وظایف و تعهدات خود عمل می کنند؟
خوشرویی تأکید کرد: درد ما درد اقتصادی است نه درد فلان مدیر کل تأمین اجتماعی. تأکید می کنم یکی از کوچکترین دغدغه های ما تأمین اجتماعی است.
او گفت: در مدت فعالیت ۴۳ ساله شرکت یک روز حقوق کارگ عقب نیفتاده است و سعی کردم در جامعه مفید باشم همچنین وظایف قانونی خود را انجام دهم و این رویکرد حکیم را به کارفرمای برتر تبدیل کرده است. امروز بخشهای اثرگذار در حوزه اقتصادی باید پاسخ دهند که به منِ کارفرمای حوزه داروسازی کشور چه خدماتی ارائه میدهند یا در راستای رفع چالشهای پیشروی امثال صنعت داروسازی چه گام مهمی برمیدارند؟
قطعی برق؛ تقابل با شعار جهش تولید
محمد فیاضی، کارفرمای برتر از شرکت مبدل سازان آریا با اشاره به اعلام آمادگی شرکت خود در رفع نیاز تولیدی بخشهای تولیدی، صنعتی، معدنی، پتروشیمی و صنایع دفاعی کشور گفت: امیدواریم بتوانیم با کمک دولت ، سازمان صندوق نو آوری و شکوفایی بتوانیم این صنعت را گسترش دهیم که منطقه بی نیاز از واردات رایادتورها باشد.
وی یکی از چالشهای پیشروی شرکت خود را کمبود نیروی انسانی متخصص دانست و افزود: علاوه بر مشکل کمبود نیروی متخصص، بحث دریافت تسهیلات نیز مسألهآفرین شده و از سوی دیگر، قطعی برق در تقابل با شعار سال در خصوص جهش تولید نیز در تقابل هست و اخیر تولید را با مشکل جدی مواجه کرده است.
جشنواره انتخاب و معرفی کارفرمایان برتر ادارات کل غرب و شرق تأمین اجتماعی تهران امروز ( ۴ اسفندماه ۱۴۰۳) با تجلیل از ۱۶ کارفرمای برتر برگزار شد.
نظر شما