دیدار چهره به چهره مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با مردم استان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان به منظور رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم، بصورت چهره به چهره با آنها دیدار کرد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در راستای رسیدگی به مطالبات و مشکلات شهروندان، دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳؛ مجتبی ظفری پور، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با جمع زیادی از شهروندان به صورت چهره به چهره دیدار و گفتگو و دستورات لازم را برای حل مشکلات آن ها صادر کرد.

عمده موضوعات مطرح شده در این دیدارها، درخواست اشتغال بکار، رسیدگی به موضوعات تعاونی‌های مشکلدار، درخواست تسهیلات اشتغالزا و موضوعاتی در بخش مطالبات کارگری بویژه در حوزه طرح طبقه‌بندی مشاغل بود که دستورات لازم برای رفع آن ها از سوی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان صادر شد.

کد خبر: 77926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 7 =