تحقق ۹۸.۵ درصد تعهد اشتغال استان همدان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان از تحقق ۹۸.۵ درصدی تعهد ایجاد اشتغال استان بر مبنای میزان اشتغال ثبت‌ شده در سامانه رصد از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، یوسف شعبانی با تشریح آخرین وضعیت ثبت فرصت های شغلی توسط دستگاه‌های اجرایی استان در سامانه رصد بیان کرد: تعهد اشتغال استان امسال ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفر است که تاکنون ۱۷ هزار و ۳۳۹ شغل ایجاد و در سامانه رصد ثبت شده است.

وی ادامه داد: هفت هزار و ۵۴۹ فرصت شغلی از کل تعهد اشتغال استان به دانش آموختگان دانشگاهی اختصاص دارد که تاکنون ۲ هزار و ۵۵۰ فرصت شغلی این افراد معادل ۳۳.۷۸ درصد تعهد اشتغال دانش آموختگان محقق شده است که این آمار در مدت زمان مشابه سال گذشته ۹ درصد ثبت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: تاکنون ۹۵ درصد اشتغال ثبت شده خود اشتغالی نهادهای حمایتی و خرد و پنج درصد آن مربوط به اشتغال کارفرمایی بوده است.

شعبانی ادامه داد: اشتغال سال جاری در واحدهای صنعتی، پوشاک، صنایع دستی، کشاورزی، ارشاد اسلامی، صنایع چوب و صنعت و معدن ایجاد شده و تمامی مشاغل ایجاد شده قابلیت راستی آزمایی دارند.

وی گفت: صحت‌سنجی اشتغال ثبت‌شده در سامانه رصد از روش‌های مختلف پیامکی، تلفنی و بازدید میدانی انجام می‌شود.

شعبانی با اشاره به اینکه ۸۵۰ نفر از افراد جویای کار از طریق مراکز کاریابی استان امسال مشغول به کار شدند ادامه داد: در حال حاضر فرصت های شغلی مناسب و قابل توجهی در واحدهای تولیدی استان وجود دارد که آنها را علاوه بر کاریابی ها در اختیار مراجع و نهادهای مختلف قرار داده ایم تا به جوانان جویای کار معرفی کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: شهرستان‌ های رزن، کبودرآهنگ و تویسرکان نسبت به تعهد بیشترین اشتغال را در بین شهرستان‌ها دارند و عملکرد اشتغال شهرستان های همدان و ملایر از میانگین استانی پایین تر است.

شعبانی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون هر دستگاه دولتی باید حداقل ۸۰ درصد از تعهد اشتغال خود را محقق می کرد افزود: عملکرد و تحقق اشتغال دستگاه‌های صنعت، معدن و تجارت، شرکت نفت و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کمتر از ۸۰ درصد ارزیابی شده است.

وی بیان کرد: اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری در اولویت کار و برنامه‌ریزی‌های کلان اقتصادی است و این راهبرد مهم با جدیت توسط مسئولان پیگیری می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه سه مرحله نظارت و صحت سنجی نسبت به مشاغل ایجاد شده در سامانه مربوطه صورت می‌گیرد افزود: در مرحله اول از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیامکی برای مراجعه به سامانه استعلام شغلی برای مشاهده داده ثبت شده مجری ارسال می‌ شود و در مرحله دوم تماس با شاغل و در مرحله سوم نظارت بازرسان به‌صورت حضوری انجام می‌شود.

کد خبر: 77300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 1 =