پرداخت بیش از ۱۱ میلیارد ریال وام اشتغال در قصرشیرین

فرماندار قصرشیرین گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۰ طرح مشاغل خانگی با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار به بانک‌های عامل معرفی شده که از این تعداد  برای ۱۰ مورد ۱۱ میلیارد  و ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، محمد نجفی در کمیته اشتغال قصرشیرین بیان کرد: این طرح ها دربخش‌های کشاورزی، پرورش گوسفند، مرغ بومی و قارچ خوراکی، گلیم بافی و دوخت البسه محلی است.

وی افزود: از محل تسهیلات اشتغالزایی جزء ۳ و تبصره ۲ دستگاه‌های حمایتی در شهرستان قصرشیرین نیز ۵۹۵ طرح با ۷۳۷ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز به بانک های عامل معرفی شد که ۴۱۳ میلیارد ریال تسهیلات به ۳۲۸ مورد آنها پرداخت شد.

فرماندار قصرشیرین گفت: همچنین طی زمان سپری شده از امسال ۱۰۴ درصد سهم تعهد اشتغال دستگاه‌های اجرایی این شهرستان در سامانه رصد به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه کل سقف تعهدات اشتغال دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه طی امسال ۲۶ هزار و ۲۴۷ نفر است، افزود: سهم تعهد اشتغال این شهرستان در سال جاری ۴۹۰ شغل بوده که تاکنون ۵۱۰ مورد یعنی چهار درصد بیش تر از سقف تعیین شده شرایط آن مهیا شده است.

نجفی گفت: هم اکنون از نظر تعهد اشتغال ایجاد شده و ثبت آن در سامانه رصد، رتبه سوم را در بین شهرستان های استان کرمانشاه داریم که نشات گرفته از یک کار گروهی و هماهنگ است.

قصرشیرین افزون بر ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که در امتداد این مرزها ۲ مرز رسمی و فعال خسروی و پرویزخان قرار دارد.

کد خبر: 77114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =