سبک زندگی سالم، محصول ورزش کارگری زنان

«نرجس بختیار خلج» مشاور وزیر کار در امور بانوان و خانواده گفت: سبک زندگی سالم را باید محصول فعالیت زنان شاغل ورزشکار محسوب کرد.

به گزارش آتیه آنلاین، مشاور وزیر کار، امروز ۲۴ آذر در جریان نشست خبری مهمترین اقدامات و برنامه‌های مربوط به برگزاری هفتمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر سراسر کشور بیان کرد: برگزاری المپیاد ورزشی بانوان کارگر سراسر کشور فرصتی است که فراتر از رقابت ورزشی به بازشناسی فرصت‌های در اختیار بانوان محسوب می‌شود.
وی افزود: این رویدادها به تاثیر نقش زنان در حوزه‌های فرهنگی واجتماعی کمک می‌کند.
بختیار خلج ادامه داد: بخش دیگری از تاثیرات ورزش در حوزه سلامت جسم و روان خود را نشان می‌دهد. سلامت روان از این جهت که آرامش و تجلی اراده و آرامش زنان را تضمین می‌کند. همچنین ورزش در حوزه سلامت باروری نیز تاثیرات مثبتی خواهد داشت. کاهش آمار بیماری‌های مربوط به دوران بارداری در زنان مشاغل ورزشکار کمتر شده است.
مشاور وزیر کار اضافه کرد: زنان شاغل ورزشکار زمانی را در اختیار خود خواهند داشت که سلامت جسم و روان این بخش از نیروی کار را به همراه دارد. به این واسطه رشد کیفیت کار و زندگی زنان شاغل نیز اتفاق می‌افتد.
او همچنین توضیح داد: زنان توانمند شاغل و ورزشکار را باید الگوهای برای تربیت نسل آینده خانواده به‌شمار آورد. ورزش بانوان در حوزه اقتصاد خانوار نیز تاثیرگذاری مثبتی را نشان می‌دهد.


توسعه ورزش زنان کارگر در دستور کار است
«جواد رمضی» رئیس فدراسیون ورزش‌های کارگری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در ادامه نشست خبری امروز بیان کرد: رسالت اصلی فدراسیون ورزشهای کارگری توسعه ورزش جامعه کارگری است؛ در این حوزه، فعالیت ورزشی زنان کارگر نیز در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: از سال ۱۳۹۱ تحولی در حوزه ورزش کارگری ایجاد شد.
رمضی ادامه داد: وظایف ویژه‌ای به فدراسیون ورزش‌های کارگری محول شده که با تصویب مجمع، لازم‌اجرا است. توسعه فرهنگ ورزش کارگری و حضور در سطوح بین‌المللی ورزش کارگری از جمله این اهداف محسوب می‌شوند.
وی اضافه کرد: سال‌جاری ۶۵ برنامه حوزه ورزشی کارگران در قالب برنامه‌های فدراسیون قرار داشته است.
رمضی بیان کرد: کا در فدراسیون ورزش‌های کارگری،‌هرساله در حوزه المپیادهای ورزشی فعالیت‌های ویژه‌ای را در دستور کار داریم. ۲۸ رقابت ورزشی تقویم سال‌جاری به ورزش زنان اختصاص داشته است.
او همچنین تاکید کرد: پیش‌بینی ما این است که در سال‌های آینده سهم ورزش زنان با ورزش کارگری مردان برابر خواهد شد.
رئیس فدراسیون ورزش‌های کارگری گفت: سال آینده در رویداد بزرگ ورزش کارگری یونان، زنان ورزشکار ایرانی با سهم قابل توجهی حضور خواهند داشت. ورزش کارگری با ۱۴ میلیون مخاطب در سراسر کشور به فعالیت‌های گسترده‌ای مشغول است. فعالیت ورزش زنان در هفت دوره المپیاد ورزشی نشان‌دهنده توسعه این حوزه و توجه به ورزش زنان شاغل کارگر است.

مزایای ورزش زنان کارگر
«فاطمه وحدت» نایب رئیس اتحادیه زنان خانه کارگر در ادامه نشست خبری امروز گفت:اگر پیش از این در جامعه به ورزش بانوان توجه بیشتری داشتیم، طبیعتا شرایط بهتری را در این حوزه شاهد بودیم.
اقتصاد بارور، تربیت فرزندان آینده‌سازو بسیاری نتایج مثبت دیگر را می‌توان بخشی از خروجی ورزش زنان کارگر محسوب کرد.
وی گفت: گسترش جمعیت زنان پویا در جامعه را باید با استفاده از مزایای ورزش زنان شاغل دنبال کرد.
وحدت ادامه داد: امید که با اجرای هفتمین دوره المپیاد ورزشی زنان کارگر، شرایط بهتری را در فضای کار و اشتغال و خانواده تجریه کنیم.


نهادینه کردن ورزش کارگران
«زمانی» مسئول بسیج‌ بانوان‌کارگر در ادامه نشست خبری حوزه ورزش بانوان کارگر گفت: نهادینه شدن ورزش برای بانوان کارگر از اهداف برگزاری دوره‌های المپیاد ورزش زنان محسوب می‌شود.
وی افزود: امید که در حوزه ورزش کارگری به درستی به ایفای نقش بپردازیم.

کد خبر: 76726

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 1 =